resa, julbord, island, reykjavik
blå lagunen, island, vinter
gullfoss, island, vinter
geysir, island, vinter
thingvellir, island, vinter
jul, reykjavik, island, hallgrimskirkja

Julemad og Reykjavík

2-4 Nætter fra 4.705,-

18 nov - 18 dec
2-4 Nætter
fra 4.705,-

18, 27 Nov, 2 Dec  pris kommer snart

9, 11, 18 Dec          pris kommer snart

 

Søg rejse

En weekend i Reykjavík med udflugter, varme bade og islandsk julemiddag. I juletiden er Reykjavík fascinerende smuk og stemningsfuld med flotte udsmykninger. I besøger Den Blå Lagune, hvor I nyder et afstressende bad i det varme vand. På Restaurant Reykjavíks kombineres de bedste traditionelle islandske juleretter som lam og fisk med skandinavisk julemad.

Afgange 2022: Kommer snart.

Dagligt direkte fly fra København. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


Lige nu! Fri ombooking frem til 30 dage før afrejse for alle rejser.

Højdepunkter:

Bad i den Blå Lagune
Den Gyldne Cirkel
Julebuffet i Reykjavik

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
2, 3 eller 4 nætter på valgt hotel i Reykjavík
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Transfer til hotel i Reykjavík via Den Blå Lagune.
Entre til den blå lagune og lån af håndklæde
Udflugt til Den Gyldne Cirkel – ekspres (5,5 time).
Julebuffet på Restaurant Reykjavík (inkluderer ikke drikkevarer).
Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Hvis I vælger en af pakkerne med 3 eller 4 overnatninger, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter til disse dage.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island og bad i Blå Lagune

blå lagunen, island, vinter

Flyrejsen til Island tager ca. 3 timer. Ved ankomsten venter en transferbus, som tager jer med til det afstressende bad i Den Blå Lagune, som giver en uforglemmelig start på jeres Islands-ophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt tæt på vejen mellem Keflavik lufthavn og Reykjavík. Transfer tager cirka 20 minutter.

Den blå lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39 °C året rundt. Efter badet fortsætter transferen til hotellet i Reykjavík. På stedet kan I vælge mellem flere forskellige afgangstider i løbet af dagen. Den sidste afgår ca kl. 21:00. Transfer til hotellet i Reykjavík tager cirka 1 time. Aftenen er fri til jeres egen rådighed.

Day
Dag 2

Guidet udflugt til Gullfoss, Geysir og Thingvellir + Julemad

gullfoss, island, vinter

Morgenmad på hotellet. Formiddagen er fri til jeres egen rådighed. Kl. 12.00 bliver I afhentet på hotellet til en tur til Gullfoss og Geysir – to af Islands mest spændende steder.

 

Rejsen går fra Reykjavik til det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Sidste stop på turen er et kort besøg ved den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Derefter fortsætter I tilbage til Reykjavík. I er tilbage i Reykjavík kl. 18:00.

 

Om aftenen en gåtur til restaurant Reykjavík, som ligger i Reykjaviks centrum. På restauranten er der dækket op (fra kl. 20.00) med et lækkert julebord med islandsk og international julemad. Efter middagen er der mulighed for at udforske Reykjavíks natteliv på egen hånd.

Day
Dag 3

Hjemrejse/Egne aktiviteter og udflugter

jul, reykjavik, island, hallgrimskirkja, vinter, hallgrimskyrkan

Pakke med 2 nætter
Hjemrejse denne dag. Morgenmad på hotellet.
I afhentes med bus på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang.

Pakke med 3 og 4 nætter

Dagen til fri disposition. Vælg en spændende dagstur eller tilbring dagen i Reykjavik centrum, en by med mange ansigter. Saml alle indtryk med en kop kaffe i en af byens caféer, besøge et af Reykjaviks mange museer, termiske bade og kurbade. Mærk byens puls, livlige natteliv og nyde sin unikke kultur, hvor gammelt og nyt mødes i en smuk symbiose.

Nedenfor har vi listet nogle af de aktiviteter, som vi anbefaler. Hvis I vælger nogle af disse aktiviteter, vil I blive afhentet på jeres hotel i Reykjavík.

Day
Dag 4

Hjemrejse/Egne aktiviteter og udflugter

jul, reykjavik, island, hallgrimskyrkan

Pakke med 3 nætter
Hjemrejse denne dag. Morgenmad på hotellet.
I afhentes med bus på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang.

Pakke med 4 nætter
Morgenmad på hotellet.
Egne aktiviteter eller nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter – se nedenfor.

Day
Dag 5

Hjemrejse

Pakke med 4 nætter

Hjemrejse denne dag. Morgenmad på hotellet.

I afhentes med bus på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang. 

Anmeldelser af rejsen

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE