Thorsmork-Island.jpg

Kampagnepriser på rejser til Island!

Er du ved at boble over af rejselyst? Så har vi godt nyt til dig! Island har åbnet sine grænser igen, og det er tid til nye oplevelser. Kraftigt nedsatte priser og forbedrede vilkår gør Island til den perfekte destination i 2021. 
 

KAMPAGNEPRISER TIL ISLAND! – LIGE NU!

Book din rejse til Island til uforlignelige priser. Lige nu har vi sammen med vores partnere i Island sammensat en række specialtilbud på rejser i 2021. Disse tilbud kan bookes i en periode på 5 uger med start fra og med 26. maj. Vores rejser og tilbud kan naturligvis blive udsolgt, så vent ikke for længe.

Bookingperiode: 26. maj til 30. juni 2021
Rejseperiode: I 2021 eller starten af 2022

 

KAMPAGNEPRISER PÅ REJSER

Herunder finder du nogle af vores mest populære rejser, som lige nu kan bookes til kampagnepriser!
Kampagnerne inkluderer hotelovernatninger med 10-35 % rabat, udlejningsbiler med 10-15 % rabat og udflugter med 10-15 % rabat. Når du booker vores rejser her på websitet, ser du altid vores bedste pris på den valgte dato. Prisen varierer afhængigt af bookingsituationen, så det kan være fordelagtigt at sammenligne flere datoer.

OM VORES REJSER TIL ISLAND I 2021

Island har åbnet sine grænser. Alle rejsende, som er fuldt vaccinerede eller har haft COVID-19 og har antistoffer, kan nu rejse ind i Island. Yderligere information om, hvad der kræves for at kunne rejse ind i Island, finder du her.

 • Flyafgange til Island med Icelandair i 2021. København: Dagligt Stockholm: Alle dage med undtagelse af tirsdag.
 • Langt de fleste aktiviteter gennemføres fra og med 1. juli 2021, men med færre afgange.
 • Eftersom vi lige nu har fri af- og ombooking af samtlige rejser, er det også fuldstændig sikkert at booke en rejse allerede i dag.
 • Alle vores leverandører har iværksat tiltag, som skal minimere smittespredning, og i visse tilfælde særlige restriktioner som følge af coronapandemien.
 • Island er stadig et eksklusivt rejsemål, men heldigvis er priserne betydeligt lavere i år. Så slå til nu, og oplev Island i 2021!
 • Lige nu! Kampagnepriser på vores rejser til Island i 5 uger med start fra og med 25. maj 2021.

 

Fauskasandur, Island.

KAMPAGNEPRISER – HOTEL

Her kan du se et udvalg af de hoteller, som vi har kampagnepriser på, og som indgår i vores rejser. Vælg det hotel i Reykjavik, der passer bedst til din smag og dit budget! Alt sammen til kampagnepris.

OPLEV MERE AF ISLAND I 2021

Island er klar til at lade sig udforske igen. Opdag 6 gode grunde til at rejse til Island i 2021. 
 

Opdag 6 gode grunde til at rejse til Island i 2021.

OPLEV MERE AF ISLAND I 2021

Se infographic
Thorsmork, Island.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, og som kan være gode at kende til, når du planlægger din ferie til Island i 2021.

Opdatert 22. december 2021
 

JEG ER BLEVET FÆRDIGVACCINERET MOD COVID-19

 • Voksne og børn født i 2004 eller tidligere skal være fuldt vaccineret og have et gyldigt vaccinationscertifikat. I Island accepteres den vaccinationsattest, du modtager, når du er blevet vaccineret på dit sundhedscenter. Den tidligst mulige afgang er 14 dage efter den anden dosis. 
 • Alle personer også have med en negativ PCR-test eller antigen (hurtig test), der ikke er mere end 72 timer gammel før afrejse til Island. 
 • Hvis du rejser med børn (født i 2005 eller senere), behøver de ikke at blive vaccineret, og derudover behøver børn ikke at tage en PCR-test ved ankomsten, hvis de rejser med en forælder, der er blevet fuldt vaccineret.

 

JEG HAR HAFT COVID-19 

 • Voksne skal have et gyldigt certifikat for, at du har haft Covid-19 og har antistoffer, for at få lov at komme ind til Island. Certifikatet skal vise, at du har haft Covid-19 og er rask og er udstedt fra et land indenfor EØS. Læs mere her
 • Du skal også medbringe en negativ PCR-test eller antigen (hurtig test), der ikke er mere end 72 timer før afrejse til Island.
 • Exemptions from presenting a negative COVID-19 test and testing upon arrival: Travellers who present a positive PCR-test that is more than 14 days old but less than 180.
 • Hvis du rejser med børn (født i 2005 eller senere), behøver de ikke at blive vaccineret. Børn behøver ikke at tage en PCR-test før ankomsten, hvis de rejser med en forælder, der er blevet vaccineret eller har et gyldigt certifikat at de har haft Covid-19. 

 

JEG ER IKKE BLEVET VACCINERET ELLER HAFT COVID-19

 • De danske rejsevejledninger fraråder man fortsat ikke-nødvendige rejser til Island for ikke-vaccinerede. Voksne skal vise en negativ Coronatest udført i Danmark max 72 timer før afgang. 
 • Alle børn født i 2005 eller senere, skal ikke medbringe en negativ PCR-test. Voksne og alle børn født i 2005 eller senere bliver testes med en PCR-test i Keflavik lufthavn, efterfulgt af 5 dages karantæne og en ny test.  Hvis disse test er negativ kan du derefter rejse ind til Island. 

Vaccinationsbevis som skal medbringes til Island er at man efter 14 dage efter 2. vaccination kan hente sit bevis på www.sundhed.dk

 • Her laver man login med sit Nem ID.
 • Man går her via menuen “Coronapas – COVID-19 – vaccination” og efterfølgende scroller ned til “Hent dit pas for COVID-19 vaccination her“.
 • Når denne pdf-fil er hentet, printer man efterfølgende sit bevis ud og medbringer det til lufthavnen i Keflavik.

Lige nu! Gratis ombooking eller afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser med Vulkanrejser.  Du kan ændre rejse, logi, ankomstdag eller rejsens længe. Du kan altså trygt begynde at planlægge din rejse allerede i dag!
 

Annulleringsvilkår for pakkerejser
Gælder for nye bookinger fr.o.m. 28. december 2021 og indtil videre.

 • Mere end 30 dage før afrejse, fri ombooking eller afbestilling uden omkostninger*.
 • 30-16 dage før afrejse, fri ombooking* eller afbestillingsgebyr 50% af rejsens pris.
 • 15-8 dage før afrejse, afbestillingsgebyr 50% af rejsens pris.
 • 7-0 dage før afrejse, ingen tilbagebetaling.

*Hvis rejsen inkluderer SAS flybilletter tilkommer disse omkostninger.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Island, og du har booket en pakkerejse, gælder fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette forudsætter dog, at du bookede rejsen, inden Udenrigsministeriet frarådede rejser, og at din afrejsedato er eller var i den periode, hvor UM fraråder rejser.
 

 

 

Islandshäst på Island.

KONTAKT OS!

Du er godt på vej til at tage dit første skridt mod din drømmerejse til Island. Vi er et team bestående af passionerede Islands-specialister, som sætter en ære i at give dig en uforglemmelig Islands-oplevelse. Du kan kontakte os via telefon, via vores kontaktformular eller via e-mail.
 

Phone icon

RING TIL OS!

 Telefontider: man.-fre. kl. 09.00-16.00

75 12 95 50

space

Email icon

SKRIV TIL OS!

Har du spørgsmål? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer på din e-mail, så snart vi kan, og vi svarer grupper inden for 24 timer.

Privatpersoner: [email protected]

Gruppe: [email protected]


 

KONTAKT OS VIA FORMULAR
 


 

VI SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG!

Vi ved, at det kan være overvældende og tidskrævende at arrangere en rejse til Island, men vi kender Island ud og ind, og vi hjælper dig hele vejen – før, under og efter din rejse. Lad os hjælpe dig med at arrangere din drømmerejse til Island i dag!