island

Fri af- og ombooking til og med 30 dage før afrejse!

Lige nu tilbyder vi fri af- og ombooking til og med 30 dage før afrejse!

NU KAN DU TRYGT BOOKE DIN REJSE TIL ISLAND

Hos Vulkanresor ønsker vi, at du skal kunne booke sommer- og efterårsrejser som normalt på trods af de urolige tider. Derfor tilbyder vi alle, der booker ferie i marts og april gratis af- og ombooking til og med 30 dage før afrejse. Det gælder for alle vores pakkerejser. Hvis du vil afbooke i returretsperioden, får du alle dine penge tilbage, så du trygt kan begynde at planlægge din rejse allerede i dag!

Vilkår for fri af- og ombooking til og med 30 dage før afrejse:

Gælder nye bookinger i perioden 27/3-30/4 2020 og rejser t.o.m. 31/08 2021.

Se vores weekendture

Se vores kør selv-ferie

Se vores rideferie

 

VIGTIGE INFORMATIONER FOR TURISTER PÅ ISLAND

  • Turister er fortsat velkomne på Island, og vi ønsker jer et dejligt ophold på øen.
  • Det er vigtigt, at alle rejsende sørger for at beskytte sig selv bedst muligt ved at vaske hænderne grundigt og være bevidste om hygiejnen. Undvig at røre næse, mund eller øjne.
  • Smittespredningen er begrænset på Island, og turister som rejser til Island sættes ikke i karantæne.

Oplysninger fra den islandske regering (engelsk):

 

FÆRRE CORONASMITTEDE I ISLAND – NU BLIVER FLERE RASKE END SYGE

For ottende dag i træk falder antallet af corona-smittede i Island, hvilket er helt i tråd med University of Icelands prognosemodel, som viser, at COVID-19 sandsynligvis topper i midten af april. Der er nu 655 smittede, hvilket er det laveste antal i tre uger. Derudover tyder resultater fra deCode Genetics på en relativt lav spredningshastighed. Det anslås, at kun 0,6 % af Islands befolkning er eller har været smittet. De islandske myndigheder iværksatte hurtigt forebyggende tiltag for at mindske spredningen af virussen. Island har desuden et godt kriseberedskab og fremhæves som foregangsland i den internationale presse for sin indsats for at minimere virusspredningen. Den islandske regering har nu fremlagt en plan for afviklingen af de indførte restriktioner fra og med den 4. maj. Der findes ingen restriktioner vedrørende rejser til Island, eftersom rejsende højst sandsynligt ikke kommer i kontakt med udsatte grupper.

Mere information (engelsk):

 

ØKONOMISK TRYGHED FOR DIG SOM REJSENDE

Når du køber en pakkerejse hos os, er du omfattet af Pakkerejseloven, som giver bedre beskyttelse, end hvis du køber rejse og logi hver for sig, Vores rejser er også omfattet af Rejsegarantifonden, så du får erstatning, hvis en del af din rejse ikke bliver til noget, fx hvis en rejsearrangør, et flyselskab eller et hotel går konkurs.

 

TIDLIGERE BOOKEDE REJSER

Hvis du har booket din rejse inden 27/3 2020, er det vigtigt, at du forstår, at vi ændrer vores tilbud ved behov. Desværre indebærer det, at nogle kunder kan komme i klemme, hvilket er beklageligt, men i visse tilfælde uundgåeligt. Vi hjælper dig naturligvis gerne, hvis du vil ændre din booking.