Hotel, Island

Hoteller og overnatning i Island

Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder i Reykjavik. I Reykjavik er der et stort udvalg af komfortabel indkvartering, fra hjemlige pensionater til vandrehjem og luksushoteller.

Hoteller

I Reykjavik er der hoteller og pensionater (Bed and Breakfast), fra simpel indkvartering til luksuriøse 4-stjernede hoteller.  

Rundt omkring på Island ligger der også mange hoteller og pensionater, især i de større byer og ved de mest populære attraktioner.
Edda Hotels er en række kostskoler/hoteller, der er åbne året rundt. De fleste tilbyder alt fra en soveposeplads i et klasseværelse til dobbeltværelser med eget brusebad/toilet og helpension.

Kontakt os gerne for flere oplysninger angående bestilling af overnatning på et hotel eller pensionat. Du kan også bestille overnatning i Reykjavik her på vores hjemmeside.

Vandrehjem

Der er flere vandrehjem i Reykjavik og omkring 25 forskellige vandrehjem fordelt rundt i Island. At vælge at bo på vandrehjem er god værdi for pengene, og de har tit en hjemlig og rustik atmosfære. Vandrehjem giver som regel mulighed for egen forplejning med fælles køkken og alrum, hvilket er ideelt til dem, der ønsker at holde rejseudgifterne nede. På et vandrehjem kan du have dit eget værelse eller dele et flersengs-værelse, og så er der den simplere indkvartering på sovesale. Så skal du normalt medbringe din egen sovepose. Brusebad/toilet er ofte på gangen.

Vulkan Rejser kan hjælpe med at bestille vandrehjem i Reykjavik og rundt omkring i Island. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger.