Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Den Gyldne Cirkel & islandsk mad

(I01)

 

Dette er en kombinationstur med både stærke naturoplevelser, langs med den såkaldte Gyldne Cirkel, og med tre kulinariske besøg hos lokale bønder, hvor du får chancen for at prøve islandske delikatesser.

Det første stop er Thingvellir nationalpark, som står med på UNESCOs verdensarvsliste og hvis skønhed er velkendt. Derefter fortsætter I til bondegården Efstidalur, hvor du kan lære dig om livet og arbejdet på en moderne islandsk gård. Oplev bondegårdslivet mens du spiser lokalt producerede produkter på caféen. Prøv lidt fetaost og en unik mælkedrik, som var meget populær blandt vikingerne. Andre alternativer at prøve, er hjemmelavet suppe og brød, roastbeef og friskfanget ørred som kommer direkte fra floden Utey.

Efter denne første smagsprøve kan du strække ben ved vandfaldet Gullfoss. Det er et imponerende vandfald som falder i to omgange, totalt 32 meter ned i en ravine som er 20 meter bred og hele vandfaldet er 2500 meter langt. Næste stop er det aktive gejserområde i dalen Haukadalur, kendt for sine varme kilder og den verdensberømte gejser Geysir og dens mere aktive nabo, Strokkur. Turen fortsætter til Friðheimar, som er Islands helt eget Middelhav. Dette er takket være områdets mange drivhuse, hvor der dyrkes tomater året rundt. Her kan du smage nogle af de dyrkede grønsager, bruschetta, og den utrolige tomatsnaps.

 

Afslutningsvis tager vi på en kulinarisk rejse tilbage i tiden, ved at besøge en af Islands bedst bevarede gårde med græstag, hvor du kan nyde lidt mere traditionel mad. Menuen varierer, men nogle af delikatesserne er røget lammekød, fladbrød, tørfisk og tørret søgræs, pandekager med rabarbersyltetøj og særlige te-sorter.

Efter 9 timer vender du tilbage til Reykjavik – tilfreds, glad og mæt.
 

 

Pris 2018-19:
1.495,-

 
Indgår: Guidet tur på engelsk. Al mad og drikke som indgår i turbeskrivelsen. Afhentning på hotel/logi i Reykjavík.


Periode: Året rundt; udvalgte ugedage.
Længde: 8,5 - 9 timer.
Børnepriser: Ja.

 

Book jeres udflugt ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström