Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Langjökull Isgrotte

(A15)

 

Besøg den specialbyggede isgrotte indeni gletsjeren Langjökull og oplev en gletsjer indefra på 1260 meters højde!

Turen starter ved BSÍ busterminal i Reykjavik hvor I står på bussen som tager jer med til Langjökullgletsjeren, Islands næststørste gletsjer efter Vatnajökull. Den omfatter 950 kvadratkilometer og på en del steder er isdækket næsten 600 meter tykt. Den højeste punkt er beliggende 1420 meter over havet.

Fra Reykjavik kører I mod det vestlige Island gennem et fantastisk landskab. Langs vejen besøger I Deildutunguhver, Europas største geotermiske varme kilde, og Hraunfoss vandfald. Turen tager jer derefter med videre gennem de små, men fortryllende birkeskove i Húsafell, hvor I gør stop for at spise frokost.

Fremme ved kanten af Langjökull skifter i køretøj til en 8-hjulstrukket ”monsterbil” som fører jer over gletsjeren og frem til indgangen til isgrotten. Følg den engelsktalende guide ind i grotten gennem den oplyste tunnel. Under en 45-minutters guidet tur inde i isgrotten får du mulighed for at lære mere om gletsjere og at se de forskellige isformationer som det har taget hundredvis af år at skabe. Når du går videre langs tunnellen og dybere ind i grotten, er isen ældre og farven ændres fra hvid til magisk dybblå. Der ligger tre store rum: en udstillingssal, en café og et kapel.
Isgrotten strækker sig 200-300 meter in i gletsjeren på en dybde af 30 meter under jordoverfladen, hvilket gør grotten til en af verdens største menneskeskabte isstrukturer.

Efter en spændende dag vender I tilbage til Reykjavik omkring kl. 18.00. 
 
  

Pris 2019:

1.910,- 

 
Inkluderer: Guidet rundtur på engelsk. 1-1,5 t. kørsel i 8-hjulstrukket ”monsterbil”. Entré til isgrotten. Afhentning på hotel/logi i Reykjavík.


Periode: Året rundt; dagligt.
Varighed: 9 timer.
Børnepriser: Ja.

Øvrig information: Frokost indgår ej, derimod laver vi et frokoststop. Tag varmt tøj på som egner sig til gåture. Observer at programmet kan ændres på grund af uforudsete vej- eller vejrforandringer.

 
Book denne udflugt ved at benytte søgefeltet oppe til venstre ”Søg udflugter i Island”.

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström