Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!

Den Gyldne Cirkel med varme bade

(A13)

 

Det første stoppet er det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen. Lige i nærheden af Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.


Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

 

Endelig eskorteres I ned til stranden for at nyde et nyrenoveret naturligt dampbad, Laugarvatn Fontana, et anlæg bestående af sammenkoblede bade og dampbad, der supplerer hinanden i en skøn blanding for at skabe en naturlig og unik spa-oplevelse. Her kommer man tæt på de geotermisk varme kilder. I gulvet på dampbadene er der nemlig indbygget specielle kratere. Gæsterne kan se, høre og mærke lugten af naturligt hede kilder, samtidigt med at man nyder den behagelige varme.

 

 

Pris 2019-20:

830,-

 
Inkluderer:
Bustransport, guide og entré til udendørs spa med geotermisk dampbad. Afhentning foregår på hotel og pensionat 30 minutter før afgang. Eftersom I rejser med en større bus under udflugten, kan det ske, at afstigning ikke foregår i direkte tilslutning til hotellet på grund af smalle gader.

 

Periode: Året rundt; dagligt.

Længde: 9 timer (heraf cirka 1 time i Fontana Dampbad) 
 

Se tilgængelighed og pris for denne aktivitet ved at anvende søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström