Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Kør selv Superjeep! Den sydlige kyst & Gletsjere

(K04)

 

Denne utrolige udflugt viser dig ikke bare Sydkystens mest omtalte naturoplevelser, men også Islands smukke, sorte sandstrande. Vi sætter dig bag rattet i en 4x4 Super-Jeep og viser dig, hvordan man kører dette specialiserede bjerg- og gletsjerkøretøj, både på almindelige veje og offroad … det er en fantastisk oplevelse at køre sådan en maskine!

Når vi kører langs Islands sydkyst, bliver vores første stop Seljalandsfoss-vandfaldet. Vi går en kort tur bag om den 65 meter høje vandmur! Derefter tager vi et kig på Skógafoss-vandfaldet, inden vi kører ned til de smukke sorte lavasandstrande. Der kører vi langs vandkanten, mens bølgerne fra Atlanten brydes mod den islandske kyst.

Gletsjere
Vi kører op til gletsjeren Solheimajökull og forbereder os på at udforske gletsjeren. Under gletsjervandringen på den urgamle is kan vi udforske gletsjersprækkernes hemmeligheder og gletsjerens fantastiske isformationer, sænkninger og bjergkamme. Du kan med egne øjne se utrolige is- og vandformationer under ledelse af en professionel gletsjerguide.
 

 

Pris 2019:
6.990,- (jan. - maj pakke til 1-7 personer)
7.585,- (jun. - aug. pakke til 1-7 personer)

 
Indgår: Afhentning og tilbagekørsel, GPS koordinater med udvalgte, naturskønne veje, brochure med detaljeret rejseplan, super CDW som sænker selvrisikoen til 500 EUR per køretøj.

Tilvalg: Til denne udflugt kan du booke en instruktør mod en ekstra afgift, samt betale en fuldtankning af diesel forud for turen. Det kan være komfortabelt, hvis du vil undgå at være nødt til at tanke bilen fuld inden den afleveres tilbage.

Periode: Året rundt; dagligt.
Varighed: 10-11 timer.
Afstand: Kørestrækning under dagen er ca. 450 km.
Sværhedsgrad: 2 af 5.
Krav/Særlige forkundskaber: Der kræves et gyldigt kørekort og en minimumalder på 25 år for at køre/leje bil.

Om Superjeepen:

Køretøjet er en ISAK 4x4 modificeret Land Rover Defender med 38 tommer dæk, kompressor, VHF langdistanceradio, snorkel og alle ekstra tilbehør, som er nødvendige for at begive sig dybt ind i den islandske natur. Køretøjet kan rumme op til maks. 7 personer uden bagage og instruktør.

Øvrig information:

Observer at programmet kan ændres på grund af uforudsete vej- eller vejrforandringer. Afstandene som køres på turen, og den tid man bruger, afhænger naturligvis af hvor ofte og hvor lange ophold I gør på turen. Udgifter for brændsel indgår ikke i prisen. Klæd dig varmt og komfortabelt på og tag vandresko på. Medbring regnjakke og -bukser samt vanter og hue.
 

Book jeres Superjeeptur ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström