Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Nyheder
Kør selv Superjeep! Det sydlige Fjallabak

(K01)

 

På denne tur kører I under en hel dag i jeres egen superjeep, gennem vildmarken, ad en bjergvej, mod den sydlige del af Fjallabak. Nyd den overvældende variation naturen byder på - majestætiske gletsjere, farverige rhyolitfjelde, sort lavasand og besøg Mælifellssandur med det grå mos.

Om morgenen bliver I hentet ved jeres hotel og bliver kørt til biludlejningskontoret hvor I får instruktioner og henter jeres superjeep. Følg hovedvejen sydpå til byen Hella og gården Keldur. I lægger civilisationen bag jer og kører ind i det afsides beliggende højlandsområde i den sydlige del af Fjallabak. Nyd den naturskønne strækning til søen Álftavatn og Hvanngil, steder med en stor ro og smukke omgivelser.

Efter Hvanngil kører i sydpå mod den sorte sandørken Mælifellssandur i højlandet, hvorefter I kører videre nordpå, til gletsjeren Mýrdalsjökull. Området præges af de smukke grønne bjerge og sorte sand. Kør ned fra højlandet langs med den smukke ravine i Markárfljótsgljúfurs dybe flodbred og dalen Fljótshlíð med de mange vandfald. Fljótshlíð er et smukt jordbrugsområde i det sydlige Island, omgivet af nogle af de mest aktive og mest kendte vulkaner i verden. Det sidste stykke af jeres superjeeptur kører I på hovedvejen fra Hvolsvöllur til Reykjavik.
 

 
Pris 2017:
7.500,- (sep. pakke til 1-7 personer)
 
Indgår: Afhentning og tilbagekørsel, GPS koordinater med udvalgte, naturskønne veje, brochure med detaljeret rejseplan, super CDW som sænker selvrisikoen til 500 EUR per køretøj.

Tilvalg: Til denne udflugt kan du booke en instruktør mod en ekstra afgift, samt betale en fuldtankning af diesel forud for turen. Det kan være komfortabelt, hvis du vil undgå at være nødt til at tanke bilen fuld inden den afleveres tilbage.

Periode: 1. juli – 15. september; dagligt.
Varighed: 10-11 timer.
Afstand: Kørestrækning under dagen er ca. 400 km.
Sværhedsgrad: 2 af 5.
Krav/Særlige forkundskaber: Der kræves et gyldigt kørekort og en minimumalder på 25 år for at køre/leje bil.

Om Superjeepen:
Køretøjet er en ISAK 4x4 modificeret Land Rover Defender med 38 tommer dæk, kompressor, VHF langdistanceradio, snorkel og alle ekstra tilbehør, som er nødvendige for at begive sig dybt ind i den islandske natur. Køretøjet kan rumme op til maks. 7 personer uden bagage og instruktør.

Øvrig information:

Observer at programmet kan ændres på grund af uforudsete vej- eller vejrforandringer. Afstandene som køres på turen, og den tid man bruger, afhænger naturligvis af hvor ofte og hvor lange ophold I gør på turen. Udgifter for brændsel indgår ikke i prisen. Klæd dig varmt og komfortabelt på og tag vandresko på. Medbring regnjakke og -bukser samt vanter og hue. 
 
Book jeres Superjeeptur ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström