Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Kør selv Superjeep! Landmannalaugar

(K03)

 

Gør jer klar til en spændende superjeeptur langs med den sydlige kyst og det ekstraordinære højlandsområde Landmannalaugar. I kører over bakker og bjerge, krydser bække og grunde floder. Tag badetøj med og tag et bad i de naturligt varme kilder langs ruten.


Om morgenen bliver I hentet ved jeres hotel og bliver kørt til biludlejningskontoret, hvor I får instruktioner og henter jeres superjeep. Forlad byen og kør langs med den smukke sydlige kyst, indtil I kommer til grænsen til højlandet. Kør ind i højlandet gennem Dómadalursvejen, som fører jer gennem et fantastisk landskab af lavafelter og bjerge.
Tilbring den første del af dagen i det nordlige Fjallabak. Lav et stop ved kratersøen Ljótipollur som blev dannet i 1477, og som nu er en koboltblå dyb sø. Gå ikke glip af et besøg ved søen Frostastaðavatn på vej til højlandsparadiset Landmannalaugar.

 

Landmannalaugar er et vandringsparadis og et naturunderværk som ligger i en dal mellem de farverige bjerge ved kanten af rhyolitlavafelterne. Stedet har mange unikke geologiske elementer såsom farvestrålende bjerge og naturlige geotermiske varme kilder. Selv om højden over havet er ca. 600 meter, er klimaet mildt og flodstrandene er dækket af græs og blomster. Tag en gåtur og udforsk omgivelserne, og tag et bad i en af Islands mest kendte varme kilder, som ligger midt i Landmannalaguar.
Efter at have brugt et par timer på at gå på opdagelse i Landmannalaugar, kører i en anden vej til hovedvej 1, med en afstikker til den smukke dal Þjórsárdalur.
 


Pris 2019:
7.585,- (jun. - aug. pakke til 1-7 personer) 

6.990,- (sep. - okt. pakke til 1-7 personer) 

 
Indgår: Afhentning og tilbagekørsel, GPS koordinater med udvalgte, naturskønne veje, brochure med detaljeret rejseplan, super CDW som sænker selvrisikoen til 500 EUR per køretøj.

Tilvalg: Til denne udflugt kan du booke en instruktør mod en ekstra afgift, samt betale en fuldtankning af diesel forud for turen. Det kan være komfortabelt, hvis du vil undgå at være nødt til at tanke bilen fuld inden den afleveres tilbage.

Periode: 20. juni – 15. oktober; dagligt.
Varighed: 10-11 timer.
Afstand: Kørestrækning under dagen er ca. 400 km.
Sværhedsgrad: 2 af 5.
Krav/Særlige forkundskaber: Der kræves et gyldigt kørekort og en minimumalder på 25 år for at køre/leje bil.

Om Superjeepen:

Køretøjet er en ISAK 4x4 modificeret Land Rover Defender med 38 tommer dæk, kompressor, VHF langdistanceradio, snorkel og alle ekstra tilbehør, som er nødvendige for at begive sig dybt ind i den islandske natur. Køretøjet kan rumme op til maks. 7 personer uden bagage og instruktør.

Øvrig information:
Observer at programmet kan ændres på grund af uforudsete vej- eller vejrforandringer. Afstandene som køres på turen, og den tid man bruger, afhænger naturligvis af hvor ofte og hvor lange ophold I gør på turen. Udgifter for brændsel indgår ikke i prisen. Klæd dig varmt og komfortabelt på og tag vandresko på. Medbring regnjakke og -bukser samt vanter og hue.

 

Book jeres Superjeeptur ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström