Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Kør selv Superjeep! Thorsmörk & Eyjafjallajökull

(K05)

 

Denne superjeeptur fører jer til den maleriske dal Thorsmörk, som er en udsøgt destination for alle naturelskere: grønne dale, bække, gletsjerfloder og rig vegetation. Kør ad fjeldveje, kryds floder og kør gennem trænge bjergpassager.

Om morgenen afhentes I ved jeres hotel og køres til biludlejningskontoret, hvor i får instruktioner og henter jeres superjeep. Kør ud fra Reykjavik over Hellisheidi-plateauet til Hveragerdi. Hvis det er fint vejr, anbefaler vi at I kører ad den såkaldte "1000 River Road", fjeldvejen over det naturskønne Hengill, et geotermisk område.
Efter ca. en times biltur på lavlandet kommer I til Seljalandsfoss vandfald, et af Islands mest berømte vandfald. Tag stigen som går om bag vandfaldet, men vær opmærksom på glatte sten.

Efter stoppet vid Seljalandsfoss starter jeres off-road-eventyr for alvor. Kør nordpå fra Seljalandsfoss vandfald og ind i Thorsmörk-dalen. På vej mod udløbet af Gígjökulls gletsjer ved Eyjafjallajökull krydser I nogle floder. Gígjökull har været en meget større gletsjer og dens udløb bestået tidligere også af en gletsjerlagune, men i forbindelse med vulkanudbruddet i 2010 forandredes vandstrømmen så dramatisk, at lagunen blev skyllet væk.

Jo længere ind i dalen I kører, desto mere udfordrende bliver vejen og I kører over flere floder uden broer. Når I har krydset den mægtige Kossá flod, kommer I til Húsadalur. I informationscentret er der en restaurant, og der kan I desuden få information om korte vandreture i området. På vej til Básar ligger Stakkholtgjá, en smal ravine. Grib chancen for at vandre langs med ravinen til et vandfald, som ligger skjult der, hvor ravinen ender.
Efter at have tilbragt nogle timer i det vidunderlige Thórsmörk kører I tilbage til hovedvej 1. Hvis I har tid, så lav en afstikker til Skógafoss vandfald og tag en gåtur på den sorte strand, som ligger nedenfor.

 

Pris 2019-20:
6.990,-
(pakke til 1-7 personer)

  

Indgår: Afhentning og tilbagekørsel, GPS koordinater med udvalgte, naturskønne veje, brochure med detaljeret rejseplan, super CDW som sænker selvrisikoen til 500 EUR per køretøj.

Tilvalg: Til denne udflugt kan du booke en instruktør mod en ekstra afgift, samt betale en fuldtankning af diesel forud for turen. Det kan være komfortabelt, hvis du vil undgå at være nødt til at tanke bilen fuld inden den afleveres tilbage.

Periode: 1. april – 15. november; dagligt.
Varighed: 10-11 timer.
Afstand: Kørestrækningen under dagen er ca. 350 km.
Sværhedsgrad: 3 af 5.
Krav/Særlighed forkundskaber: 
Der kræves et gyldigt kørekort og en minimumalder på 25 år for at køre/leje bil.

Om Superjeepen:
Køretøjet er en ISAK 4x4 modificeret Land Rover Defender med 38 tommer dæk, kompressor, VHF langdistanceradio, snorkel og alle ekstra tilbehør, som er nødvendige for at begive sig dybt ind i den islandske natur. Køretøjet kan rumme op til maks. 7 personer uden bagage og instruktør.

Øvrig information: Observer at programmet kan ændres på grund af uforudsete vej- eller vejrforandringer. Afstandene som køres på turen, og den tid man bruger, afhænger naturligvis af hvor ofte og hvor lange ophold I gør på turen. Udgifter for brændsel indgår ikke i prisen. Klæd dig varmt og komfortabelt og tag vandresko på. Medbring regnjakke og -bukser samt vanter og hue.

 

Book jeres Superjeeptur ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström