Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Kør selv Superjeep! Gyldne Cirkel

(K02)

 

Hvis I kun har nogle dage i Island er denne superjeeptur på egen hånd omkring Den Gyldne Cirkel et perfekt alternativ. Lav en afstikker til det snedækkede højlandsspor Kjölur, skab luksus med en dukkert ved Fontana Spa eller prøv en snescooter på gletsjeren Langjökull!
Om morgenen bliver I hentet ved jeres hotel og bliver kørt til biludlejningskontoret, hvor I får instruktioner og henter jeres superjeep. Dagens første stop er ved Thingvellir Nationalpark, 40 minutter øst for byen. Her blev Islands første parlament grundlagt i år 930 e.v.t.

Fra Thingvellir kører I videre til Fontana Spa, hvor I kan tage et varmt udendørs bad i Islands nyeste spa-anlæg. Der er også sauna og badetønder med varierende temperatur. Grib også chancen for at smage deres hjemmebagte rugbrød, bagt i en varm kilde, med røget ørred, fanget i lokale vande. Efter badet kører I mod det verdensberømte store geysir-område med de sprøjtende gejsere og turkise, varme kilder, og derfra videre til Gullfoss, "det gyldne vandfald".
Hvis I har tid, anbefaler vi en afstikker til den rå og stenede bjergvej Kjölur, eller en scootertur på Langjökull, Islands næststørste gletsjer. Dagens sidste stop er ved de varme kilder i byen Hveragerdi som ligger sydpå. På vej dertil kan I besøge kirken Skálholt og vulkankrateret Kerid. 
 

Pris 2019-20:
6.990,-
(pakke til 1-7 personer)


Indgår: Afhentning og tilbagekørsel, GPS koordinater med udvalgte, naturskønne veje, brochure med detaljeret rejseplan, super CDW som sænker selvrisikoen til 500 EUR per køretøj.

Tilvalg: Til denne udflugt kan du booke en instruktør mod en ekstra afgift, samt betale en fuldtankning af diesel forud for turen. Det kan være komfortabelt, hvis du vil undgå at være nødt til at tanke bilen fuld inden den afleveres tilbage.

Periode: Året rundt; dagligt.
Varighed: 10-11 timer.
Afstand: Kørestrækning under dagen er ca. 450 km.
Sværhedsgrad: 2 af 5.
Krav/Særlige forkundskaber: Der kræves et gyldigt kørekort og en minimumalder på 25 år for at køre/leje bil.

Om Superjeepen: Køretøjet er en ISAK 4x4 modificeret Land Rover Defender med 38 tommer dæk, kompressor, VHF langdistanceradio, snorkel og alle ekstra tilbehør, som er nødvendige for at begive sig dybt ind i den islandske natur. Køretøjet kan rumme op til maks. 7 personer uden bagage og instruktør.

Øvrig information: Observer at programmet kan ændres på grund af uforudsete vej- eller vejrforandringer. Afstandene som køres på turen, og den tid man bruger, afhænger naturligvis af hvor ofte og hvor lange ophold I gør på turen. Udgifter for brændsel indgår ikke i prisen. Klæd dig varmt og komfortabelt på og tag vandresko på. Medbring regnjakke og -bukser samt vanter og hue.

 

Book jeres Superjeeptur ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström