Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!

Lavagrotter & Snorkling i Silfra

(G03)

 

Vi starter med det sorte, når vi udforsker den skjulte verden af lavaområder under nationalparken Thingvellir. Vandringen gennem en grotte og opdagelsen af tidligere tiders vulkanske aktivitet er små underværker, og dette er en rejse, som alle kan gennemføre. Gjábakkahellir-grotten er et perfekt eksempel på en islandsk lavatunnel og ligger i en af de mest aktive vulkaner i verden. Efter grottevandringen spiser vi frokost, inden vi fortsætter ud i det blå.

Snorkling i Silfra er vores andet eventyr. Silfra-sprækken er en af Islands mest hemmeligholdte seværdigheder – en overjordisk scene, som er verdensberømt for sine himmelske blå nuancer. Det krystalklare vand i den dybe sprække giver dig en følelse af at være vægtløs, når du sagte flyder med strømmen. Snorklingen er en afslappende, men eksotisk rejse i et miljø, som de fleste kun kommer til at møde i deres drømme. Snorkling i Thingvallasøen & Lavagrotter er en fantasisk rejse – en ægte rejse til grænselandet mellem drømme og virkelighed.

 

OBS!
For at deltage på denne tur, skal du læse følgende håndbog om snorkling. I håndbogen finder du gode råd og informationer, men også nogle helbredsmæssige krav, du skal opfylde for at deltage i udflugten.
Håndbog om snorkling: Håndbog om snorkling

 

Pris 2019:

1.350,-

 

Indgår: Guidet tur rundt i lavagrotterne. Snorkling i Thingvallasøen med instruktør. Guidning på engelsk. Snorkleudstyr. Afhentning ved logi i Reykjavík. Varm kakao og kager samt entré til Silfra.


Period: Året rundt; dagligt.
Længde: 7-9 timer.
Sværhedsgrad: 3 af 5 mulige.
Aldersgrænse: Mindst 16 år og Mest 65 år.


Krav/særlige forkundskaber:
• Være komfortabel i vandet og i stand til at svømme.

• Veje mindst 45 kg og være mindst 150 cm lang. 
• Have god fysik.

 
Øvrig information: Observer at dykkere og snorklere kan udføre aktiviteten sammen. Medbring håndklæde, badetøj, varme uldstrømper, gode vandrestøvler, varmt robust tøj, fleece- eller uldtrøje, bukser, strømper, vandtæt jakke og bukser samt hue og handsker.

Bemærk! Nogle dele af Lava grotter er trange og mørke. Vi vil også påpege, at I bliver nødt til at kravle nogle parter til at tage Jer ned i hulerne og gangene kan være glatte. Behageligt tøj og ordentligt fodtøj anbefales. Vi anbefaler ikke denne tur for dem med klaustrofobi, frygten for mørke eller de som er ufleksible. Kontakt venligst din sælger hvis I har spørgsmål. 

 
Book jeres aktivitet ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström