Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Lavagrotter & Den Gyldne Cirkel

(G05)

 

Morgenmad på hotellet. Afhentning i nærheden af hotellet ca. 08.30. I starter med en tur til lavafeltet, der ligger ved siden af Bláfjöll, hvor I foretager en spændende vandring i underjordiske lavatunneler. Lavagrotter er interessante, da de giver et billede af, hvordan Island engang blev skabt.


Derefter tager I videre til en forsamlingsplads, hvor I kan købe frokost og vente på den næste bus (ca. klokken 13:00 før eftermiddagens oplevelser).


Eftermiddagens første stop er den smukke nationalpark Thingvellir, der er med på UNESCO's verdensarvliste. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.


Næste stop er det geotermiske Geysir-område med de varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.


Vi fortsætter siden hen til det mægtige Gullfoss, ”Det Gyldne Vandfald”, der betragtes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.  Bagefter fortsætter I tilbage til Reykjavik, hvor I er ca 19.00.

 

 

Pris 2019:

940,- 

  

Inkluderer: Guidning på engelsk. Afhentning i nærheden af indkvartering i Reykjavik.

 

Periode: Hele året; dagligt.

Længde: 10 timer.

Sværhedsgrad: Let: 2 af 5 mulige.
Krævede forkundskaber: Ingen
Aldersgrænse: 10 år.

Øvrigt: Tag varmt og solidt tøj med, vind- og vandtæt jakke/bukser samt hue, vanter og gode vandrestøvler.

 

Bemærk! Nogle dele af Lava grotter er trange og mørke. Vi vil også påpege, at I bliver nødt til at kravle nogle parter til at tage Jer ned i hulerne og gangene kan være glatte. Behageligt tøj og ordentligt fodtøj anbefales. Vi anbefaler ikke denne tur for dem med klaustrofobi, frygten for mørke eller de som er ufleksible. Kontakt venligst din sælger hvis I har spørgsmål.

 

 

Se tilgængelighed og pris for denne aktivitet ved at anvende søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström