Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!

Nordlystur med Superjeep & Lavagrotter & Hummermiddag

 

Vi afhenter jer ved hotellet med vores SuperJeeps med en specialguide ved rattet. Vi starter jagten på nordlyset (Aurora Borealis), vi kører over lavafelterne ved Bláfjöll lige uden for Reykjavik. Vi stiger ud og går ned i lavagrotterne og oplever de fantastiske formationer, der blev skabt, da lavaen strømmede frem under jorden, og nyder den skal af lava, som danner disse fantastiske tunneler, der om vinteren er fulde af glinsende istapper af forskellige størrelser og forme. Minder for livet. Efter besøget i underjorden sætter vi os igen ind i vores SuperJeeps og fortsætter mod restauranten Rauda Husid i Eyrabakki på sydkysten, hvor vi spiser en 2-retters middag (islandsk hummer og dessert).

 

Rauda Husid er en af Islands mest velkendte fiskerestauranter, og allermest kendt for sin hummermiddag. Vi nyder middagen, og derefter fortsætter jagten på nordlyset, der ses bedst, når man kommer væk fra byens lys. På skyfrie, klare vinteraftener og med lidt held kan vi skue dette fantastiske naturfænomen, hvor det grønne lys med lynets hastighed danser omkring på himmelhvælvingen. Et rigtigt nordlys er en storslået og uovertruffen oplevelse.

 

Pris 2016:

1.740,-

 

Inkluderer: Grotteudforskning. Guidet SuperJeeptur i jagten på nordlyset. 2-retters middag. Guidning på engelsk. Afhentning ved indkvartering i Reykjavik.

 

Længde: ca. 6 timer.

Periode: 1.okt.-15.apr, dagligt.

Sværhedsgrad: Let: 2 af 5 mulige.
Krævede kundskaber: Ingen
Aldersgrænse: 10 år.
Minimum: 2 personer.
Øvrigt: Tag varmt og solidt tøj med, vandtæt jakke/bukser. Gode vandrestøvler, hue og handsker. Tilbage på hotellet efter midnat.

 

Bemærk! Nogle dele af Lava grotter er trange og mørke. Vi vil også påpege, at I bliver nødt til at kravle nogle parter til at tage Jer ned i hulerne og gangene kan være glatte. Behageligt tøj og ordentligt fodtøj anbefales. Vi anbefaler ikke denne tur for dem med klaustrofobi, frygten for mørke eller de som er ufleksible. Kontakt venligst din sælger hvis I har spørgsmål.

 

Se tilgængelighed og pris for denne aktivitet ved at anvende søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström