Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!

I vulkanens dyb

(L01)

 

Benyt denne unikke chance for at besøge vulkanen Thrihnukagigurs indre (held og lykke med at prøve at udtale det!) – det eneste sted på jorden, hvor man kan komme ind i en vulkans magmakamre. Denne sovende vulkan er et unikt naturfænomen og en tur, som åbner dørene til en helt ny verden. Det eneste, du at gøre for at få del i denne fascinerende oplevelse, er at gennemføre en 45-50 minutters vandretur (3 km) op til krateret og derefter have modet til at blive sænket 120 meter ned til bunden af krateret i en åben kabelelevator.


Kraterets skønhed omfatter utrolige farver og den enorme – og til en vis grad skræmmende – størrelse. Størrelsen svarer til tre basketballbaner i fuld størrelse ved siden af hinanden og ville let kunne rumme Frihedsgudinden i alt sin pomp og pragt.
Og tag det bare helt roligt – du er omgivet af kompetence guider under hele turen og kan være sikker på, at sikkerhedsforanstaltningerne følges nøje i alle trin i processen.

 
 

Pris 2019:

2.690,-

 

Inkluderer: Guidning på engelsk. Afhentning ved indkvartering i Reykjavík. Sikkerhedsudstyr. Traditionel islandsk kødsuppe (der er alternativer til vegetarer), kaffe/te. Transfer tilbage til Reykjavik.


Periode: 10. maj – 31. oktober; dagligt.

Varighed: 5-6 timer (heraf ca. 40-45 minutter inde i vulkanen).
Sværhedsgrad: Middelsvær, 2-3 af 5 mulige.
Krævede forkundskaber: Ingen. Vandringen er krævende og ikke velegnet til utrænede personer eller personer med nedsat fysisk kapacitet.
Aldersgrænse: 12 år.
Minimum: Mindst 2 personer.
Øvrigt: Tag varmt og solidt tøj med, gode vandrestøvler. Undgå jeans og hverdagssko. Tænk på, at vejret i bjergene kan være uforudsigeligt og kan være anderledes end vejret i byen.


Book denne aktivitet ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström