Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
ATV & Hvalsafari

(H02)

 

Begiv dig ud på et ATV-eventyr i den islandske vildmark og nyd landets uspolerede kyst på en hvalsafari-tur.


Del 1: ATV-kørsel i Island
Om morgenen bliver du hentet på dit hotel og bliver derefter kørt til vores ATV-lejerbase lige udenfor Reykjavik. Ved ankomsten får du en sikkerhedsgennemgang og instruktioner af en ekspert om hvordan du skal køre dit to-personers ATV-køretøj. Køretøjerne er automatiserede og nemme at køre, også hvis du er nybegynder.

Tag derefter heldragt, hjelm og handsker på som stilles til rådighed. Kør på en testtur inden du begiver dig af sted bag din guide.

Turen starter med at I først kører ad en asfalteret vej, forbi smukke bakker og søer. Efter en tids kørsel drejer I af ind på en fjeldvej, som fører jer til toppen af bjerget Úlfarsfell. Mærk adrenalinet pumpe når du drøner op og ned af bjerget. Bjergets top byder dig på en fantastisk udsigt over det majestætiske bjerg Esja, Blue Mountains, Reykjavik og byens omgivelser, bugten Faxafloi, halvøen Reykjanes, og det geotermiske område Hengill. Du kan til og med få en chance for at se Snafellsjokull i horisonten, forudsat at det er klart vejr. Hop derefter op på din ATV igen og nyd en spændende køretur ned fra bjerget – det er et ægte adrenalinkick.


Del 2: Hvalsafari
Efter cirka en times kørsel vender I tilbage til lejerbasen og efterfølgende kører I med bus tilbage til Reykjavik for at tage på hvalsafari. I kan godt nå at ose lidt rundt i Reykjaviks gamle havn og spise en hurtig frokost (på egen regning) på en av restauranterne eller caféerne inden næste aktivitet.

Efter frokost går I ombord på hvalsafari-båden og hvis du vil, kan du tage heldragten på, som stilles til rådighed. Slå dig ned på dækket eller i hytten for at nyde turen i bugten Faxaflói. Under turen fortæller guiden fascinerende fakta om hvaler, søfugle og lunder som lever ved kysten som I passerer. Hold udkik efter bardehvaler, pukkelhvaler, marsvin og hvidnæse delfin, og hold dit kamera parat. Hvis du mod alle odds ikke får øje på nogle hvaler eller delfiner får du en gratisbillet til en ny bådtur.

Efter cirka tre timer til søs vender du tilbage til havnen i Reykjavik.
 
 

Pris 2019:
1.795,-


Indgår: Afhentning ved logi i Reykjavík. 1 times kørsel på ATV. Udrustning i form af hjelm, handsker og heldragt. 3 timers hvalsafari. Engelsktalende guide.

Prisen er baseret på 2 personer/ATV. Mod tillæg kan du køre selv.

Periode: Året rundt; dagligt.
Varighed: 7-8 timer (1 t. kørsel).
Sværhedsgrad: Let, 2 af 5.
Aldersgrænse: Min. 6 år for passagerer.
Børnepriser: Ja.
Krav/Særlige forkundskaber: Gyldigt kørekort for at køre ATV.
Øvrigt: Medbring gode, holdbare sko. Frokost indgår ikke, derimod laver vi et frokoststop.

 

Book jeres aktivitet ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström