Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
ATV & Den Gyldne Cirkel

(H01)

 

Kør tværs gennem Islands spændende vulkanske landskab i et ATV-køretøj, inden I tager en klassisk tur i området omkring Den Gyldne Cirkel, med besøg ved Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Del 1: ATV- kørsel i Island
Om morgenen bliver du hentet på dit hotel og bliver kørt til vores ATV-lejerbase lige udenfor Reykjavik. Efter en kort instruktions- og sikkerhedsgennemgang tager I jeres beskyttelsesudrustning på og eventyret kan begynde. Den maleriske køretur tager jer med til det dramatiske bjerg Hafrafell. Efter en temmelig heftig kørsel bliver I belønnet med en utrolig udsigt over det månelignende landskab som omgiver bjerget.

Del 2: Den Gyldne Cirkel
Om eftermiddagen fortsætter dagens udflugt til den berømte nationalpark Thingvellir, hvor du kan forundres over landskabet og dets floder, søer og bjerge. Området er utrolig smukt, og det er også hjemsted for Althingi, Islands ældste parlamentariske institution som grundlagdes i år 930. Nationalparken står med på UNESCOs verdensarvsliste, takket være sin rige historie og smukke natur. Det er det sted hvor de store tektoniske plader i Amerika og Europa mødes og danner et spændende landskab. Kløften som er blevet dannet kaldes Almannagja og er populær som vandrestrækning.

For at gøre oplevelsen fuldendt fortsætter turen til området Geysir og de varme kilder, som er en af Islands største naturattraktioner. Området ligger på et bredt, geotermisk felt som er fuldt af boblende, flerfarvede mudderbade, sydende damp, varme og kolde kilder, varme strømme og primitive planter. Her ligger Geysir, den oprindelige gejser som alle andre gejsere er opkaldt efter. Geysir er normalt passiv, men naboen Strokkur får udbrud hvert tiende minut og dens kogende varme vandstråle kan nå så højt op som 20 – 30 meter.

Et par minutters kørsel derfra ligger vandfaldet Gullfoss, ”det gyldne vandfald”. Oplev kraften i vandfaldet når det falder hele 32 meter ned i en imponerende ravine. På solrige dage kan besøgende se en regnbue gennem vanddråberne, og om vinteren er udsigten endnu mere spektakulær, eftersom Gullfoss fryser til is!
 

 

Pris 2019:
1.615,-


Indgår: Afhentning ved logi i Reykjavík. En times ATV-kørsel. Udrustning i form af hjelm, handsker og heldragt. Guidet tur Den Gyldne Cirkel med engelsktalende guide.

Prisen er baseret på 2 personer/ATV. Mod tillæg kan du køre selv.


Periode: Året rundt; dagligt.
Varighed: 10-11 timer (1 t. kørsel).
Sværhedsgrad: Let, 2 af 5.
Aldersgrænse: Min. 6 år for passagerer.
Børnepriser: Ja.
Krav/Særlige forkundskaber: Gyldigt kørekort for at køre ATV.
Øvrigt: Medbring gode, holdbare sko. Frokost indgår ikke, derimod laver vi et frokoststop.

 
Se tilgængelighed og pris for denne aktivitet ved at anvende søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström