Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!

Den Gyldne Cirkel & Snorkling i Silfra

(N04)

 

Tag på en heldagstur som tager dig med til den populære Gyldne Cirkel og til Silfra, hvor du kan snorkle mellem det amerikanske og det eurasiske kontinent.

Turen starter med en guidet bustur til nationalparken Thingvellir, hvor det islandske parlament, Altinget, som blev grundlagt i år 930, er beliggende. Denne park er listet på UNESCO´s verdensarvsliste og ligger midt i kontinentalsprækken mellem Noramerika og Europa.

Bussen kører jer derefter til Silfra som I når efter ca. 10 minutters kørsel fra Thingvellir. Efter en gennemgang af sikkerhed og instruktioner er det tid til snorkling. Tag udrustningen på og mærk hvordan adrenalinet begynder at pumpe og forventningen stiger. Få steder på jorden kan sammenlignes med Silfra når det kommer til snorkling eller dykning. Silfra er listet som en af verdens ti bedste dykkesteder og med op til 100 meter krystalklart blåt vand får du en fornemmelse af vægtløshed. Flyd med den stille strøm som fører dig af sted langs med den lange og smalle kontinentalsprække. Undervandsmiljøet fremstår som selvlysende i forskellige nuancer af blåt og grønt, hele vejen ned til bunden. Det er som at snorkle gennem flydende glas. Landskabet er smukt og fredfyldt, med farvestrålende grotter og sprækker.

Efter cirka 30 minutters snorkling får du serveret en kop varm kakao og kager. Når du har skiftet tøj tager bussen jer med til det geotermisk aktive gejserområde i dalen Haukadalur, kendt for sine varme kilde og sprøjtende gejsere. Guiden viser jer rundt og fortæller om de sprøjtende gejsere "Strokkur" og "Geysir" samt interessante historier og fakta om området. Tag en tur rundt i området og oplev hvordan jorden syder og bobler under dine fødder.

Næste stop er det mest fotograferede vandfald i Island, Gullfoss. Det er en magnifik plads og bør ikke forbises på en rejse til Island. Det er et imponerende vandfald som falder i to omgange, totalt 32 meter ned i en ravine som er 20 meter bred og 2500 meter langt.

Bussen kører jer derefter tilbage til jeres logi i Reykjavik efter en begivenhedsrig dag.
 

 
Pris 2018: 
2.070,-


Indgår: 30-45 minutters snorkling. Snorkeludrustning samt instruktør. Guidet tur ved Den gyldne Cirkel på engelsk. Afhentning ved logi i Reykjavik. Varm kakao og kager samt entré til Silfra.

Periode: Året rundt; dagligt.
Varighed: 8-10 timer.
Sværhedsgrad: 3 af 5.
Aldersgrænse: Mindst 16 år og Mest 65 år.


Krav/særlige forkundskaber:
• Medical Statement - to be read and signed by each participant.
• Være mindst 150 cm lang og mest 200 cm.
• Vejer mindst 45 kg og mest 120 kg.
• Være komfortabel i vandet og i stand til at svømme.
• Have god fysik.
• Ikke være gravid.
• Tidligere erfaring med tørdragtsdykning anbefales. 

 

Øvrig information: Observer at dykkere og snorklere kan udføre aktiviteten sammen. Tag varmt tøj på som er komfortabelt at gå i. Tag skiftetøj og håndklæde med.

 

Book jeres aktivitet ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström