Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Weekendrejse med guide

En variationsrig rejse, som tager jer med til nogle af de største seværdigheder på Island. På rejsen guides I på skandinavisk af dygtige islandske guider. I får mulighed for at udforske Reykjavik, byens omgivelser og det historiske og moderne samfund i et lidt mere koncentreret format.


De følgende dage kan I booke jer ind på ridning, hvalsafari, superjeepsafari og andre udflugter i løbet af opholdet – eller koble af i Reykjavik på egen hånd.Afgange 2019-2020: Januar - December; torsdage.

Dagligt direkte fly fra København.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4,6 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 3 eller 4 nætter på hotel i Reykjavik.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Transfer Keflavik lufthavn – hotel i Reykjavik.
 • Byrundtur i Reykjavik og bad i Den Blå Lagune inkl. entre (6,5 timer, guide)
 • Udflugt til Den Gyldne Cirkel (8 timer, guide)
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
 • I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk lokalguide.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

 • Udflugter søndag (pakke med 4 nætter) – vælg mellem rideture, hvalsafari, havfiskeri, superjeepture m.m. – se nedenfor.
 • Afbestillingsforsikring


Booking
Weekendrejse med guide, 3/4 nætter

fra 5.540,-

fra 5.460,-

fra 5.725,-

fra 5.925,-

01. okt. - 31. dec.
01. jan. - 31. mar.
01. apr. - 14. maj
15. maj - 31. aug.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

 

Beskrivelse dag for dag

Torsdag | Reykjavik

Ankomst til Island om eftermiddagen. Transferbus tager jer med til jeres hotel i Reykjavik. Ingen guide.

Fredag | Byrundtur i Reykjavik & Bad i Den Blå Lagune

Morgenmad på hotellet.
Om formiddagen tager vi jer med på en byrundtur i Reykjavik. Sammen med jeres dygtige guide stifter I bekendtskab med Reykjaviks bykerne og dykker ned i byens historie og samtid. Vi udforsker Reykjaviks historiske og moderne steder, hvor nogle af højdepunkterne er Perlen, kirken Hallgrímskirkja, Reykjaviks havn og centrum, og det nye konference- og koncerthus Harpa.

Reykjavik
Efter byrundturen besøger vi den verdens berømte Blå Lagune, der ligger midt i et lavafelt lige uden for Reykjavik. Den Blå Lagune er et spa- og badeanlæg med veltempereret geotermisk vand året rundt. Vandet har en unik sammensætning af mineraler, silica/kvarts og alger, som også giver det den turkise farve.

Vandet har en velgørende effekt på huden, men et besøg i Den Blå Lagune er mindst lige så velgørende for sindet. I vender tilbage til Reykjavik ca. kl. 19.00. Aftenen er fri til jeres egen rådighed.
Den Blå Lagune
Lørdag | Den Gyldne Cirkel (Gullfoss, Geysir og Thingvellir)

Morgenmad på hotellet. Afhentning på hotellet fra en tur langs Den Gyldne Cirkel.
Første stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Strokkur ved Geysir
Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Efter en dag fuld af eventyr, kører I på jeres vej tillbage mod Reykjavík gennem landsbyer, bl.a. passerer I "drivhusbyen" Hveragerdi, hvor mange af Islands grøntsager dyrkes.
Gullfoss
Søndag | Hjemrejse eller ekstra dag i Reykjavík

3 nætter

Morgenmad på hotellet. Sidste dag står i hjemrejsens tegn, og I bliver afhentet ved hotellet i tilslutning til flyets afgang. Ingen guide.

 

4 nætter

For jer som har valgt at forlænge rejsen med en ekstra nat er der tid til at udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv. I kan booke nogle af vores aktiviteter eller udflugter: rideture, hvalsafari, havfiskeri, bådudflugter eller vandring.

Mandag | Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. Sidste dag står i hjemrejsens tegn, og I bliver afhentet ved hotellet i tilslutning til flyets afgang. Ingen guide.

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes pakke med 4 nætter
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström