Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Nytårsrejse til Reykjavík

Reykjavik siges at være et af de mest coole steder at fejre nytår, og denne pakke er perfekt til dig, som gerne vil opleve en fed nytårsaften. På denne tur kan I nyde en svømmetur i den verdensberømte Blå Lagune, deltage i en guidet tur på svensk til den navnkundige Gyldne Cirkel, nyde en magisk nytårsfest med gallamiddag i Harpa, en af Reykjaviks fedeste bygninger, og opleve stemningen ved et traditionelt islandsk nytårsbål. Desuden har I masser af tid til at udforske Reykjavik og omegn på egen hånd!


Afgange 2019: 29. december. Afrejse fra Kastrup kl. 12:55.I pakken indgår:
 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 4 nætter på valgt hotel i Reykjavík. Morgenmad indgår.
 • Transfer til hotel i Reykjavík via Den Blå Lagune med skandinavisk talende guide.
 • Comfort entré til Den Blå Lagune.
 • Udflugt Den Gyldne Cirkel, inkl frokost (8timer) med skandinavisk talende guide.
 • Nytårsmiddag i restaurant Kolabrautin, inkl udvalgte viner.
 • Musikunderholdning før of efter midnat.
 • Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen.
 • I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk lokalguide.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).


Tilvalg:

Den 1. januar kan i vælge mellem hvalsafari, nordlysturen, køre ATV, superjeeptur eller ridetur på islandske heste.

Booking
Nytårsrejse til Reykjavík, 4 nætter
fra 9.245,-
29. dec.
SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. 

 

 

Beskrivelse dag for dag
29. december | Velkommen til Island og Bad i Den Blå Lagune

Ved ankomst til Keflavik lufthavn mødes I af vores skandinavisk talende guide, der byder jer velkommen til Island. Vores transferbus tager jer med til en uforglemmelig start på jeres Islands-ophold – et afstressende bad i den berømte Blå Lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflavik lufthavn og Reykjavík.

Den blå lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Efter badet transporteres I til jeres hotel i Reykjavík, hvor aftenen er fri til jeres egen rådighed. 

 

Den Blå Lagune
30. december | Guidet udflugt til Den Gyldne Cirkel

Morgenmad på hotellet. Cirka kl. 09:30 afhentes I på hotellet til en guidet udflugt til Gullfoss og Geysir. Turen går fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, ”det gyldne vandfald”, som er kendt som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

 
I nærheden af Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I utallige chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

 

Hvis vejret tillader det, bliver sidste stop på turen et besøg i den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Cirka kl. 17:00. Tilbage i Reykjavík, aftenen er fri til egen aktiviteter. 

 

Geysir-området med Strokkur

31. december | En dag med egne oplevelser og nytårsfest med gallamiddag

Her på årets sidste dag har I mulighed for at udforske Reykjavik på egen hånd eller deltage i nogle af vores valgfrie aktiviteter såsom sightseeing i Reykjavik, hvalsafari eller måske en tur med super-jeep. Hvis I vælger at tilbringe dagen med at gå på opdagelse i Reykjavik, venter der jer mange spændende oplevelser. Byen byder på overraskende gode shoppingmuligheder i forhold til sin størrelse, og hvis man ikke har lyst til at shoppe, findes der masser af museer og hyggelige cafeer, hvor man bare kan koble af. Hvis I vil, kan I også bruge årets sidste dag til total afslapning i nogle af Reykjaviks spafaciliteter såsom Laugar Spa, Nordens største spaanlæg.

Byrundtur i Reykjavik

Om aftenen skal I tage afsked med det gamle år og tage hul på det nye. Kl. 17.00 bliver I afhentet på hotellet, og kl. 17.30 ankommer I til Harpa, byens fedeste bygning. Bygningen er et arkitektonisk mesterværk, der med sin konstant facetterende transparente glasfacade indfanger myten om Island. Harpa indfanger og reflekterer byens lys, havet og himlen og udøver en uimodståelig tiltrækning på alle, som kommer forbi. Herinde finder nytårsfesten sted i restauranten Kolabrautin, hvor I kan nyde en smuk udsigt over havnen samt førsteklasses mad.

Hver person får:
• Prosecco og kanapé
• 3 retters gallamiddag
• ½ flaske vin.

Kolabrautin

Kl. 20.30 forlader I restauranten for at opleve et traditionelt islandsk nytårsbål i Kópavogur lige syd for Reykjavik. Nytårsbålet trækker islændingene til, som fester og synger sammen i mørket – et syn, der bare skal opleves. Efter bålet vender I tilbage til restauranten for at nyde en dessert med kaffe eller te.

Kl. 23.45 er det blevet tid til at forberede jer til at skåle det nye år ind i prosecco! Når festen er klinget af, sluttes aftenen af med en bekvem transport tilbage til hotellet for at få den første søvn i det nye år.

Nytårsaften i Reykjavik
1. januar | Reykjavik på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Vælg en spændende dagstur eller tilbring dagen i Reykjavik centrum, en by med mange ansigter. Tag en spadseretur gennem Reykjavik centrum og saml alle indtryk med en kop kaffe i en af byens caféer, besøge et af Reykjaviks termiske bade og kurbade.


Det er også muligt at tilføje udflugter og aktiviteter, se venligst nedenstående forslag.

 

Hallgrimskirke i Reykjavik
2. januar | Hjemrejse
I forbindelse med afgang bliver I hentet af en bustransfer på hotellet som kører Jer til Keflavik Lufthavn.

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes
Hoteloversigt
Hótel Klettur
Gæstebedømmelse:

4,2 av 5

Hotel Klettur

Et trestjernet hotel med en atmosfære, der til fulde lever op til hotellets navn. Klettur betyder nemlig ”sten”, og det træder tydeligt frem i interiøret.


Hotel Arnarvholl
Gæstebedømmelse:

4,4 av 5

CenterHotel Arnarhvoll

Hotel Arnarvholl er et 3-stjernet hotel i moderne, lidt mørk stil med en storslået udsigt over Reykjaviks havn.


Radisson BLU Saga
Gæstebedømmelse:

4,1 av 5

Radisson BLU Saga Hotel

Et eksklusivt førsteklasses hotel. Få minutters gang fra Reykjaviks centrum. Store og lyse værelser med elegante badeværelser. Værelserne har en smuk udsigt over Reykjavik og omegn. Alle værelser har desuden tv, telefon, minibar, føntørrer, buksepresse og mulighed for internetforbindelse.


Fosshotel Reykjavik
Gæstebedømmelse:

4,6 av 5

Fosshotel Reykjavík

Reykjavík, som åbnede i 2015, er et førsteklasses hotel i Reykjavík centrum og Islands største hotel.


Midgardur
Gæstebedømmelse:

4,5 av 5

CenterHotel Midgardur

Centerhotel Midgardur ligger i Reykjaviks centrum, tæt på Hallgrímskyrkan og shoppinggaden Laugavegur.


Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström