Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Eventyrweekend

En aktiv rejse i den storslåede islandske natur! Weekenden starter med et forfriskende bad i den Blå Lagunes varme og mineralholdige vand. På andendagen drager I til Solheimajökull, og vandrer på den isblå gletsjer! En storslået oplevelse, en rå og mildt sagt ujævn isflade, et område i konstant forandring. Vi udforsker gletsjersprækkernes hemmeligheder og deres fantastiske isformationer. Hvis I vælger at blive mere end tre nætter, har I mulighed for at tilføje flere spændende aktiviteter.Sværhedsgrad: Let: 2 af 5. Aldersgrænse 10 år.Afgange 2019-2020: Hele året.

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

I pakken indgår:

  • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
  • 3, 4 eller 5 nætter på hotel i Reykjavik.
  • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet
  • Transfer Keflaviks lufthavn – Den Blå Lagune – hotel i Reykjavik
  • Gletsjervandring & Seljalandsfoss (9 timer).
  • Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
  • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
  • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

  • På dag 3, 4 eller 5 kan I vælge mellem vandring og bad i varme kilder, rideture på islandske heste, hvalsafari, snorkling, superjeepture m.m. - se nedenfor.
  • Afbestillingsforsikring
Booking
Eventyrweekend, 3/4/5 nætter

fra 6.030,-
fra 5.880,-
fra 6.090,-
fra 6.120,-

01. okt. - 31. dec.
01. jan. - 31. mar.
01. apr. - 14. maj
15. maj - 31. aug.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

 

Beskrivning dag för dag
Dag 1 | Bad i Den Blå Lagune!

Flyveturen til Island tager 3 timer. Ved ankomst venter en transfer, som kører jer til det afkoblende bad i Den Blå Lagune, hvilket bliver en uforglemmelig start på jeres Islandsophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt lige på vejen mellem Keflaviks lufthavn og Reykjavik. Transfer tager cirka 20 minutter.

Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2.000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Der er også mulighed for at booke en kortere massagebehandling. Efter badet går transfer videre til hotellet i Reykjavik. I kan på stedet vælge mellem flere forskellige afgangstider hele dagen. Transfer til hotellet i Reykjavik tager cirka 1 time. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Den Blå Lagune
Dag 2 | Gletsjervandring & Seljalandsfoss!
Benyt muligheden for at opleve en gletsjer, endda ikke hvilken som helst gletsjer. Denne tur fører os til den frosne gletsjertunge Solheimajökull. En storslået oplevelse, en rå og mildt sagt ujævn isflade, et område i konstant forandring. Vi udforsker gletsjersprækkernes hemmeligheder og deres fantastiske isformationer.

På hjemvejen passerer vi det smukke vandfald ved Seljalandsfoss og Skogafoss. En oplevelse ud over det sædvanlige, noget, mange drømmer om, men som få får mulighed for at opleve. Vi er tilbage i Reykjavík ca. kl. 18:00. Aftenen er til jeres egen rådighed.
Dag 3-5 | Reykjavik på egen hånd

Afhængigt af hvor længe I bliver, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter på disse dage. Nedenfor har vi angivet en liste over de tilvalgsaktiviteter, som vi anbefaler til jeres ophold.

I kan udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv. 

Sidste dag | Hjemrejse

 Morgenmad på hotellet. I forbindelser til flyets afgang bliver I hentet på jeres hotel af en transferbus, som kører jer til lufthavnen.

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 3-5
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström