Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Superjeepweekend

Rejsens omdrejningspunkt er en superjeepsafari langs den Gyldne Cirkel, som er spækket med oplevelser, og hvor I besøger nogle af Islands mest klassiske seværdigheder. Superjeepen er en modificeret firehjulsdrevet jeep, som er skræddersyet til at komme frem i vanskeligt terræn. Med den bliver naturens forhindringer en udfordring og en oplevelse for passagererne, og I får mulighed for at nå frem til spændende og tilgængelige steder, som man ellers ikke ser. Superjeepudflugten guides af chaufføren i jeres bil, hvilket giver en ekstra personlig og indlevelsesrig oplevelse!Afgange: Hele året, mandag - lørdag.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4,7 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 3 eller 4 nætter på hotel under hele opholdet.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Transfer Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune – hotel i Reykjavik.
 • Entré til Den Blå Lagune.
 • Superjeepsafari til Den Gyldne Cirkel, chauffør-guide fortæller om de steder, I besøger (8-9 timer).
 • Bekvem bustransfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

 • Superjeeptur dag 2 – snescooter kan tilvælges mod ekstra tillæg.
 • Udflugter dag 3-4 – vælg mellem rideture, hvalsafari, superjeepture, havfiskeri m.m. – se nedenfor.
 • Afbestillingsforsikring


 

Booking

Superjeepweekend, 3/4 nætter

fra 7.550,-

fra 6.560,-

fra 6.485,-

15. maj - 30. sep.
01. okt. - 31. dec.

01. jan. - 31. mar.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer. 

 

 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Bad i Den Blå Lagune

Ankomst til Island. Det afstressende bad i den berømte Blå Lagune giver en uforglemmelig start på jeres islandsophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflaviks lufthavn og Reykjavik.

Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Transport videre til hotellet i Reykjavik afgår kl. 19.00 og 21.00, og I vælger selv, hvilken afgang der passer jer (I behøver ikke meddele i forvejen, hvilken afgang I vælger). Aftenen er til jeres egen rådighed.

Den Blå Lagune
Dag 2 | Superjeepsafari til Den Gyldne Cirkel

Morgenmad på hotellet. I afhentes på hotellet til en udflugt langs Den Gyldne Cirkel, hvor I møder nogle af Islands mest kendte og spændende naturfænomener. Dagens første stop er Thingvellirs nationalpark, der er et af Islands mest betydningsfulde historiske steder. Her blev det islandske parlament grundlagt i år 930.

 

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Superjeepsafari
 
 

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen (er inkluderet, hvis I vælger pakke med snescooter).

Efter en dag med masser af eventyr kører I gennem landsbyer og "væksthusbyen" Hveragerdi, hvor mange af Islands grøntsager dyrkes. Vi gør et kort stop ved vulkankrateret Kerid, inden turen fortsætter tilbage til Reykjavik.

Strokkur ved Geysir-området
Dag 3-4 | Egne aktiviteter og udflugter

Afhængigt af hvor længe I bliver, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter på disse dage. Nedenfor har vi angivet en liste over de tilvalgsaktiviteter, som vi anbefaler til jeres ophold.

 

I kan udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv.

Glaciäräventyr
Sidste dag | Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. I afhentes af lufthavnsbussen på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang. 

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 3 og 4
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström