Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Superjeepweekend

Rejsens omdrejningspunkt er en superjeepsafari langs den Gyldne Cirkel, som er spækket med oplevelser, og hvor I besøger nogle af Islands mest klassiske seværdigheder. Superjeepen er en modificeret firehjulsdrevet jeep, som er skræddersyet til at komme frem i vanskeligt terræn. Med den bliver naturens forhindringer en udfordring og en oplevelse for passagererne, og I får mulighed for at nå frem til spændende og tilgængelige steder, som man ellers ikke ser. Superjeepudflugten guides af chaufføren i jeres bil, hvilket giver en ekstra personlig og indlevelsesrig oplevelse!Afgange 2019-2020: Hele året, mandag - lørdag.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4,7 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 3 eller 4 nætter på hotel under hele opholdet.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Transfer Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune – hotel i Reykjavik.
 • Entré til Den Blå Lagune.
 • Superjeepsafari til Den Gyldne Cirkel, chauffør-guide fortæller om de steder, I besøger (8-9 timer).
 • Bekvem bustransfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

 • Superjeeptur dag 2 – snescooter kan tilvælges mod ekstra tillæg.
 • Udflugter dag 3-4 – vælg mellem rideture, hvalsafari, superjeepture, havfiskeri m.m. – se nedenfor.
 • Afbestillingsforsikring


 

Booking

Superjeepweekend, 3/4 nætter

fra 6.150,-

fra 5.770,-

fra 5.570,-

fra 5.770,-

01. okt. - 31. dec.
01. jan. - 31. mar.
01. apr. - 14. maj
15. maj - 31. aug.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer. 

 

 

Beskrivelse dag for dag

Dag 1 | Ankomst til Island og en aften i Reykjavik

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten venter en transfer, som kører jer ind til Reykjavik. Den første aften udforsker I byen på egen hånd.

Trænger I til lidt frisk luft oven på rejsen og er vejret til det, anbefaler vi en gå- eller cykeltur langs havet. Her er gaden Eidissida et oplagt bud, for her kommer I både forbi præsidentens bopæl Bessastadir og fjeldet Keilir med sine karakteristiske tinder. En anden populær panoramarute går langs Saebraut og byder på en flot udsigt mod fjeldet Esja i nord og det centrale Reykjavik i syd. På klare vinternætter kan I endda være heldige at se nordlyset danse over jer. Nordlyset ses bedst, hvis I begiver jer lidt væk fra byens lys.

Herefter kan I slappe lidt af inden næste dags rundtur, måske med en middag på en af byens bedre restauranter? Vi giver dig gerne tips til byens bedste restauranter!

Hallgrimskirkja
Dag 2 | Superjeepsafari til Den Gyldne Cirkel

Morgenmad på hotellet. I afhentes på hotellet til en udflugt langs Den Gyldne Cirkel, hvor I møder nogle af Islands mest kendte og spændende naturfænomener. Dagens første stop er Thingvellirs nationalpark, der er et af Islands mest betydningsfulde historiske steder. Her blev det islandske parlament grundlagt i år 930.

 

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Superjeepsafari
 
 

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen (er inkluderet, hvis I vælger pakke med snescooter).

Efter en dag med masser af eventyr kører I gennem landsbyer og "væksthusbyen" Hveragerdi, hvor mange af Islands grøntsager dyrkes. Vi gør et kort stop ved vulkankrateret Kerid, inden turen fortsætter tilbage til Reykjavik.

Strokkur ved Geysir-området
Dag 3 | Egne aktiviteter og Den Blå Lagune om aftenen

Om dagen kan I frit udforske byen på egen hånd. Brug hele dagen i Reykjavik, eller tag på en udflugt i nærområdet. Hvis I beslutter jer for at bruge dagen i Reykjavik, er et besøg i den berømte Hallgrímskirkja et must. Denne sælsomme kirken befinder sig midt i Reykjavik og byder på en fantastisk udsigt over byen og det nærmeste opland. Med sine 70 meter er kirken Islands højeste bygning.

Hvis I hellere vil gå på opdagelse i Islands fascinerende natur, kan mange af Islands mest populære attraktioner sagtens nås på en dagstur. Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.

Efter dagens eventyr er det tid til at dyppe tæerne i den sagnomspundne Blå Lagune, der ligger som en oase midt på en lavamark. Afhentning finder sted kl. 17.30 og det tager ca. 50 minutter fra Reykjavik. Den Blå Lagune er en stor udendørslagune, der får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybe som 2.000 meter. Vandtemperaturen ligger på behagelige 36-39° hele året rundt. Anlægget rummer desuden en indendørslagune og en geotermisk sauna. Fuldend oplevelsen ved at booke en massagebehandling, så er du sikker på at vende tilbage til hotellet med fornyet energi og afslappede muskler.

Den Blå lagune
Dag 4 | Hjemrejse (3n) eller egne aktiviteter og udflugter

Dem som har valgt en tur på 3 nætter, tag hjem i dag. I afhentes af lufthavnsbussen på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang.


Afhængigt af hvor længe I bliver, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter på disse dage. Nedenfor har vi angivet en liste over de tilvalgsaktiviteter, som vi anbefaler til jeres ophold.


I kan udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv.

Gletsjereventyr
Sidste dag | Hjemrejse (4n)

Morgenmad på hotellet. I afhentes af lufthavnsbussen på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang. 

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 3 og 4
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström