Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Romantisk weekend

Slip hverdagens stress og nyd en afslappende weekend på det eksotiske Island. Denne rejse omfatter både land og by og starter med, at I trækker jer tilbage to nætter på det elegante 4-stjernede hotel i Selfoss på det sydlige Island i nærheden af Reykjavík. Her er tempoet roligt og omgivelserne fantastiske. Udlejningsbil er inkluderet under hele opholdet på Island, og med udgangspunkt i Selfoss kan I tage på jeres egne dagsudflugter og aktiviteter efter interesse.Afgange 2019-2020: Hele året


Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bestilles fra andre deler af Danmark.
I pakken indgår:
 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 2 nætter i Double room Premium værelser - River View på Hotel Selfoss**** inkl. morgenmad.
 • 2 nætter på 3- eller 4-stjernet hotel i Reykjavík, inkl. morgenmad.
 • Middag inkl. mousserende vin den første aften i Selfoss.
 • Billeje i 4 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
 • Entré til Riverside Spa på Hótel Selfoss på dag 2.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

 • Hotel i Reykjavik – vælg mellem 3- og 4-stjernede hoteller.
 • Billeje – pakken er baseret på Hyundai I10 (5 døre). Mulighed for at opgradere til andre biltyper.
 • Dag 1: Entré til Den Blå Lagune.
 • Udflugter fra Reykjavik dag 4: Vælg mellem hvalsafari, superjeepture, vandring med bad i varme kilder m.m.
 • Afbestillingsforsikring.

Omkostninger, betales på stedet:

 • Ved afhentning af udlejningsbil i Keflaviks lufthavn påløber der en lufthavnsafgift på DKK 260.
 • Udgifterne til benzin på Island svarer til de danske benzinpriser.
Booking
Romantisk weekend, 4 nætter

fra 5.750,-

01. okt. - 31. dec.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Ankomst til Island – (Den Blå Lagune) – middag på Hótel Selfoss

Ankomst med morgenfly eller eftermiddagsfly. I henter jeres bil i Keflavíks lufthavn. Det afstressende bad i den berømte Blå Lagune giver en uforglemmelig start på jeres Islandsophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt i nærheden af Keflaviks lufthavn. Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Entré er ikke inkluderet i pakken. Kør sydpå langs hovedvejen, ringvej 1 mod Selfoss, som er et knudepunkt på det sydlige Island. Rejsen tager ca. 1½ time (95 km).

I Selfoss checker I ind på det 4-stjernede Hótel Selfoss og slapper af i de smukke omgivelser. Første aften nyder I en 3-retters middag i hotellets fine restaurant, som byder på såvel traditionelle som mere innovative retter af høj kvalitet.

Restauranten på Hotel Selfoss
Dag 2 | Spa på Hotel Selfoss – egne udflugter og aktiviteter

Næste dag venter der jer et besøg på Riverside Spa, som ligger i tilslutning til hotellet. Riverside er en veludstyret spa med sauna, varme swimmingpools, damprum, regnvandsbrusere og plads til at koble af. Lokalerne er stemningsfuldt designet med naturen i tankerne og kombinerer temaer om ild og is.

Resten af dagen har I plads til egne udflugter. Med jeres udlejningsbil er det let at komme rundt til områdets mange interessante seværdigheder og muligheder for aktiviteter på egen hånd. I nærheden finder I fx et ridecenter, hvor I kan prøve at ride på islandske heste – eller hvad med at prøve gletsjervandring på gletsjeren Solheimsjökull?

Riverside Spa
Dag 3 | Den Gyldne Cirkel med egen bil

I forlader Selfoss og har dagen fri til opdagelser på egen hånd med jeres udlejningsbil, samtidig med at I begiver jer mod Reykjavík. Hvis I vil udforske området, er der masser af seværdigheder at vælge mellem. Vi anbefaler, at I kører langs "Den Gyldne Cirkel", som er en klassisk rute, der omfatter mange af naturens mirakler, som Island er så velkendt for.

I løbet af dagen besøger I Geysir-området med varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur, med regelmæssige udbrud hvert femte minut. I får flere chancer for at opleve, når de majestætiske vandkaskader kastes op mod himlen. I nærheden finder I det majestætiske "gyldne vandfald": Gullfoss. I kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen. I den smukke nationalpark Thingvellir vækkes den islandske historie til live. Her blev Altinget, verdens ældste rigsdag, grundlagt allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

Strokkur vid Geysir
Dag 4 | Reykjavik

Dagen er fri til opdagelser og udflugter på egen hånd. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter i løbet af dagen – vælg mellem hvalsafari, superjeeptur og vandring med bad i varme kilder.

Og husk, at man spiser rigtig godt i Reykjavík, der byder på et bredt udvalg af restauranter, hvor I kan nyde islandske specialiteter eller nogle af de internationale køkkener, som er repræsenteret.

Reykjavik
Dag 5 | Hjemrejse

Hjemrejse enten tidligt om morgenen eller om eftermiddagen. I kører fra Reykjavík til Keflavík (cirka 45 min.) og efterlader bilen i Keflaviks lufthavn i forbindelse med hjemrejsen.

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 4
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström