Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Islandsk weekend med udlejningsbil

Oplev det bedste af Islands sydkyst med egen udlejningsbil. I bor tre nætter på hotel i det sydvestlige Island og afslutter rejsen med en eller to hotelovernatninger i Reykjavik. Under hele rejsen kan I udforske Island, præcist som I har lyst til. I bestemmer dagens program helt frit - skal den stå på vulkaner, gletsjere, sorte lavastrande, vandfald eller måske hellere en verdensberømt gejser?Afgange 2019-2020: Hele året, dagligt.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Nyhed sida2


Pakken omfatter:

 • Fly t/r til Island, inkl. skatter og bagage.
 • 3 nætter på hotel med eget badeværelse/toilet beliggende i den sydvestlige del af Island.
 • 1 eller 2 nætter på hotel med eget badeværelse/toilet i Reykjavik.
 • Udlejningsbil 4-5 døgn inkl. fri km. og nedsat selvrisiko.
 • Detaljeret vejkort over Island (1:500 000).
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejseforsikring i henhold til gældende lovgivning.


Tilvalg:

 • Den Blå Lagune dag 1.
 • Secret Lagoon dag 2.
 • Hvalsafari fra Reykjavik dag 4.
 • Afbestillingsforsikring.

Dette betaler du lokalt:

 • Benzin/diesel.
 • Lufthavnsafgift for udlejningsbilen på ca. 200 DKK.


Bestillning
Islandsk weekend med udlejningsbil, 4-5 nætter

fra 4.175,-

fra 3.855,-

fra 3.770,-

fra 4.730,-

01. okt. - 31. dec.
01. jan. - 31. mar.
01. apr. - 14. maj
15. maj - 31. aug.

BESTILL
 

Om prisene våre

Prisene våre viser pris per person basert på delt dobbeltrom. I pakken vår bruker vi alltid de laveste tilgjengelige prisene for fly, hotell og aktiviteter. Siden prisene varierer avhengig av hvor mye som er booket, kan det være en fordel å sammenligne flere forskjellige datoer.

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | I Lander på Island

Velkommen til smukke Island! Ved ankomsten til Keflavík Lufthavn står jeres udlejningsbil parat. Hent jeres bagage, find udlejningsfirmaet, og begiv jer herefter ud i det islandske månelandskab, som har mange overraskelser parat til jer. Alle hotellerne i denne pakke ligger i den sydvestlige del af Island. På vejen har I mulighed for at besøge Den Blå Lagunen, som kan tilkøbes til denne pakke.

 

Den Blå Lagune er et stort udendørs badeanlæg fyldt med varmt vand fra geotermiske kilder ned til 2000 meters dybde. Her ligger badevandstemperaturen på behagelige 36-39 °C hele året rundt. Området har desuden en geotermisk sauna og en indendørs lagune samt bar og restaurant, der både serverer lette og større måltider.

Dag 2 | Udforsk den fantastiske Sydkust
Med en udlejningsbil kan I udforske den fascinerende sydkyst i jeres helt eget tempo. Her på sydkysten ligger Islands mest interessante seværdigheder nemlig som perler på en snor. Selvom mulighederne er mange, anbefaler vi jer at sætte kurs mod byen Vík, der ligger ca. 150 km mod øst langs sydkysten.

Med sin berømte sorte lavastrand er Islands sydligste by, Vík, et populært stop. På vejen har I udsigt til vulkaner, gletsjere og vandfald på den ene side og det brusende Atlanterhav på den anden. Gør et stop ved vandfaldene Seljalandsfoss og Skogafoss, der begge er en unik oplevelse. Ved førstenævnte er det muligt at gå ind bag vandfaldet, mens det andet kan bestiges og betragtes oppefra.

I kommer også forbi vulkanen Eyjafjallajökull samt gletsjeren Solheimajökull, hvor I kan tage en vandretur langs gletsjertungen. I det hele taget skorter det ikke på imponerende oplevelser, for vejen bugter sig afvekslende mellem dramatiske vulkaner og fjelde på den ene side og det mægtige Atlanterhav på den anden.

Husk at sætte tid af til et stop lige inden Vík. Før I når Vík, passerer I nemlig fugleklipperne ved Dyrhólaey. Her har havet ædt sig ind på klipperne på dramatisk vis, og resultatet er en populær yngleplads for øens fugle, herunder den karakteristiske lunde (mellem maj og august). Hvis I vælger at gå en tur langs den sorte lavastrand, skal I dog holde godt øje med de store, lumske bølger, der har det med pludselig at dukke op ud af intet og suge de uforsigtige med sig til havs.

I dag har I desuden mulighed for at besøge Secret Lagoon, der er et geotermisk opvarmet udendørs bad beliggende ca. 80 km. øst for Reykjavik.

Når endnu en begivenhedsrig dag er slut, tager I tilbage til hotellet for endnu en overnatning.
Dag 3 | Følg den Gyldne Cirkel
Den tredje dag på rejsen tilbringer I ligeledes på Islands magiske sydkyst. I dag anbefaler vi jer at udforske Den Gyldne Cirkel, der har fået sit navn på grund af de fantastiske seværdigheder langs den cirkelformede rute. Cirklen består af de tre stop Þingvellir Nationalpark, Geysir og Gullfoss.

Þingvellirs nationalpark er både af stor historisk og geologisk interesse. Stedet er desuden arkæologisk interessant, fordi de nordamerikanske og eurasiske kontinentalplader møder hinanden netop her. Resultatet er en 6 kilometer bred dalsænkning med stejle klipper i begge ender. Så tidligt som år 900 lå verdens første demokratiske parlament, Alltinget, desuden lige her.

Geysir er et stop med eksplosive kvaliteter. Dette verdensberømte geotermiske område er nemlig hjemsted for en af verdens få aktive gejsere: Strokkur. Med ca. 5-10 minutters mellemrum skyder Strokkur en ca. 20 meter høj vandkaskade op i luften.

Vandfaldet Gullfoss er ikke mindre imponerende og betragtes af mange som Islands smukkeste. Her kan I se floden Hvítá styrte sig ca. 32 meter ned i dybet. Vandet falder i flere trin, og I kan komme helt tæt dette dramatiske naturskuespil.

Dagen slutter igen hjemme på hotellet.
Dag 4 | Kør til Reykjavik
I dag er det tid til at sætte kursen mod Reykjavik, hvor I tilbringer rejsens sidste dag. I bestemmer selv, om I vil køre om formiddagen eller eftermiddagen. Hvis I kører om eftermiddagen, har I hele formiddagen til at få set de af sydkystens attraktioner, I endnu ikke har nået.

Reykjavik er en interessant by af mange årsager. Fra sin fortid som en lille fiskerby ud til det barske Atlanterhav fremstår den nu som en moderne og farvestrålende ministorby. Her er der masser at tage sig til, uanset om I interesserer jer for shopping, kultur, gourmetmad eller måske byens verdensberømte natteliv. Det skorter bestemt heller ikke på muligheder for at slappe af og komme ned i gear. Besøg byens lækre spafaciliteter, eller tag en svømmetur i de varme kilder.

I har desuden mulighed for at booke en hvalsafari, der udgår direkte fra Reykjaviks havn. I stævner ud på en solid båd, hvorfra I med lidt held kan se havets kæmper boltre sig i deres naturlige element.

Denne nat sover I på et hotel i Reykjavik.
Dag 5 | Hjemrejse (4n) eller en dag i Reykjavik
For jer, som har valgt en rejse på 4 nætter, er dette hjemrejsedagen. Kør udlejningsbilen til lufthavnen, hvor I afleverer den og flyver hjem til Danmark.

For jer, som har valgt at blive i 5 nætter, har I endnu en begivenhedsrig i Reykjavik foran jer. Brug dagen til at få set alle de attraktioner, I ikke nåede i går. Besøg den imponerende Hallgrímskirkja eller nogle af byens museer, eller forkæl jer selv med shopping og caféhygge.

I nat sover I igen på jeres hotel i Reykjavik.
Dag 6 | Hjemrejse (5n)
For jer, som har valgt en rejse på 5 nætter, er dette hjemrejsedagen. Kør udlejningsbilen til lufthavnen, hvor I afleverer den igen. God flyvetur hjem til Danmark!
Billeje
Personbiler
Gear
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuelt/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuelt/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuelt/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuelt/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuelt/Automat
Ford Galaxy 5 2 7 (5+2) Manuelt
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström