Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Den klassiske sydkyst og Reykjavík

Tilbring en uge med magiske miljøer og oplevelser. Bad i naturligt opvarmet lyseblåt vand, tag på hvalsafari og oplev naturfænomenet langs sydkysten. Der vil også være tid til at I kan gøre jer bekendt med Reykjavíks intense kultur- og musikliv. En rejse som giver en perfekt introduktion til Islands unikke kultur og natur.Afgange: Hele året; dagligt.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


I pakken indgår:
 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 5, 6 eller 7 nætter på hotel i Reykjavik.
 • Morgenmad indgår hvor det er angivet.
 • Transport till hotellet i Reykjavík (1 time).
 • Entré til Den Blå Lagune (5 timer).
 • Hvalsafari (3 timer).
 • Den Gyldne Cirkel med badning i Fontana (8 timer).
 • Sydkysten (8 timer).
 • Transport fra hotellet til lufthavnen vid hjemrejsen.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti via den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Valgmuligheter:
 • Ekstra udflugter.
 • Lejebil.
 • Afbestillingsforsikring.
Booking
Den klassiske sydkyst og Reykjavík, 5/6/7 nætter

fra 8.785,-

fra 7.635,-

15. maj - 30. sep.

01. okt. - 31. dec.

SØG REJSE
 
Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.
Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Velkommen til Island!
Flyveturen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten tager i transportbussen fra Keflavíks lufthavn til hotellet i Reykjavík, for at checke ind på jeres hotel.

An på hvilket tidspunkt I lander, kan I bruge dagen/aftenen på at lære Reykjavík at kende. Hovedstaden vrimler med interessante seværdigheder og udsøgte restauranter. Det Islandske køkken er af høj klasse og inspireres af landets smukke natur, så afslut endelig dagen med en udsøgt middag på en af Reykjavíks mange restauranter.
Dag 2 | Den Gyldne Cirkel og Fontana Spa
Turen går fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, ‘’det gyldne vandfald’’, som plejer at blive anset som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper og det er muligt at komme tæt på de vældige vandmasser, som kaster sig ned i kløften. Meget tæt på Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med sige varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med sine regelmæssige udbrud hvert femte til syvende minut får I mange chancer for at opleve kildens udbrud, der hvor en majestætisk vandkaskade op mod himlen. I kan vandre rundt mellem de boblede muddersøjler og de dampende underjordiske kilder - og mærke jordens indre kræfter lige under fødderne.

Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Island ligger midt på revnen mellem den europæiske og den amerikanske kontinentalplade og i Thingvellir bliver det tydeligt hvordan de to plader langsomt glider fra hinanden. Dagen afsluttes med et stop til Laugarvatn Fontana, som er et anlæg bestående af sammenhængene bade og dampbad som komplimenterer hinanden i et skønt mix, som skaber en naturlig og unik spa-oplevelse.
Dag 3 | Hvalsafari
Formiddagen kan I bruge som I vil på egne opdagelser i hovedstaden. Efter frokost går vi på katamaranen Hafsulan i Reykjavík havn, hvor en imponerende naturoplevelse venter os. Der er ikke mange steder hvor den vilde natur er så tilgængelig andre steder på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige slags delfiner og hvaler. Vi forsøger at komme så tæt på delfiner, hvaler og endda også spækhuggere som muligt. Hvis forudsætninger er til det, er der til og med chance for at se verdens største dyr, blåhvalen.

Om aftenen er der masser af sjove måder at bruge tiden. Er I til dans og musik, bliver I ikke skuffede. Reykjavík har et bredt udvalg af barer org natklubber, hvor dansen fortsætter frem til de tidlige morgentimer.
Dag 4 | Den skønne natur på sydkysten
Denne tur tager jer med til den skønne natur i de områder hvor landets historie har sin oprindelse. I lavlandet på det sydlige Island vil I møde frodigt landskab, fantastiske vandfald, kyststrande, gletsjerer org hyggelige små byer. I får mulighed at se mange imponerende naturfænomen på en dag. Fra Reykjavík kører vi sydpå mod Hvolsvöllur og senere videre mod vandfaldet Seljalandsfoss, hvor man faktisk kan komme ind bag vandfaldet. Turen fortsætter videre mod det noget større vandfald Skógarfoss, som er omgivet af meget frodige grønne områder om sommeren. Om vejrforholdene tillader det, passerer vi gletsjeren Solheimajökull på vejen, for at kunne opleve dens overvældende figur på tæt hold.

Turen fortsætter til byen Vík på den sydlige kyst, hvor vi tager en frokostpause. I víks omgivelser er der de fantastiske sorte strande af vulkansand, et rigt fugleliv langs kystens klipper og besynderlige lavaformationer. En varieret og oplevelsesrig dag fyldt af Islands kontraster.
Dag 5 | Den Blå Lagune
Dagens højdepunkt er en udflugt til det udendørs badested Den Blå Lagune, som ligger cirka 45 minutter udenfor Reykjavík. Den Blå Lagune er en fristende varm oase i det golde Islandske landskab. Kontrasterne overrasker dig når du synker ned i det 38 grader varme og dampende vand i denne udendørs svømmehal.

Lagunen får sit vand direkte fra geotermiske kilder, som er ned til 2000 meter dybe. Her er også en en indendørs lagune og en geotermisk sauna. Ved ankomsten bydes I på en velkomstdrink efterfulgt af at I kan nyde et unikt og afslappende bad. Med varme kroppe tager I tilbage til Reykjavík. I kan bruge aftenen som I vil og gå på opdagelse i hovedstaden.
Dag 6-7 | Egne aktiviteter og udflugter eller hjemrejse
På egen hånd og i eget tempo kan I bevæge jer rundt i byen. Hovedstaden vrimler med interessante muséer, designerbutikker og restauranter. Gå en tur igennem Reykjavík for at mærke bypulsen. Tilegn jer alle indtryk med en kop kaffe på en af alle byens caféer. Island er en ø med en lang historie og meget at se på.

For jer som vil prøve en af vores spektakulære aktiviteter, er der flere forskellige forslag. Eksempelvis rideture, byrundtur eller en superjeeptur mm.
Sista dagen | Hjemrejse

I forbindelse med flyafgangen bliver I hentet på jeres hotel af en transportbus som kører jer til lufthavnen.

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 6 o 7
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström