Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende


Islands perler - Vores klassiske rundrejse!

Tag med på vores klassiske rundrejse til Island! Vi kommer hele Island rundt, og du får mulighed for at besøge mange af Islands mest kendte steder. Hvad siger du til fugleparadiset Myvatn, Europas største gletsjer Vatnajökull, sprudlende gejsere og tordnende vandfald? Vores rundrejse tager dig med til de kendte seværdigheder, men giver dig også et godt indblik i Islands geografi og historie.


I guides på skandinavisk af en islandsk lokalguide, som gør stederne og seværdighederne levende - en mindeværdig oplevelse!Afgange 2017: 17. maj - 6. september. Onsdage.

Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


sida1 Kundebedømmelse: 4,7 sida2
Læs flere kundeanmeldelser

I pakken indgår:
 • Fly til Island t/r inkl. flyskatter.
 • 7 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller med privat bad/wc.
 • Velkomsttransfer fra lufthavnen til hotellet (evt. tilvalg: Den Blå Lagune).
 • Rundrejse med skandinavisktalande guide, ifølge program.
 • Byrundtur i Reykjavík.
 • Måltider: 7 morgenmad, 5 middage.
 • Entré til museum i Glaumbær og Eyjafjallajökull visitor center.
 • Transfer ved hjemrejse fra hotellet til lufthavnen.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg (reservation påkrævet):
 • Bad i Den Blå Lagune, 595,-
 • Hvalsafari fra Akureyri (3. Jun - 12. Aug), 780,-
 • Udendørs bad ved Mývatn, 335,-
 • Sejltur på gletsjerlagunen Jökulssárlón, 445,-
 • Rideture på islandske heste, Selfoss, 795,-
Booking
Islands perler - vores klassiske rundrejse!

fra 15.780,-

1. aug. - 6. sep.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.


 

Beskrivelse dag for dag
Onsdag: Ankomst til Island - Transfer til Reykjavik

Afrejse fra København om morgenen eller eftermiddagen. Flyveturen til Island tager 3 timer. Efter ankomst kører transferbussen jer komfortabelt direkte til hotellet i Reykjavík. Transferbussen holder lige udenfor udgangen og afgår fra Keflavík lufthavn i forbindelse med flyets ankomst. Vælg transfer med eller uden stop med bad i Den Blå Lagune.


Vi overnatter i det centrale Reykjavik på Hotel Plaza***. Aftenen er fri til egne aktiviteter.

Torsdag: Reykjavik - Borgarfjördur - Skagafjördur - Akureyri

Vi tager nordpå via Hvalfjordstunnelen til Borgarnes og derefter videre mod nord til Skagafjördur - hestenes dal. Vi besøger Glaumbær, inden vi fortsætter via Öxnadalsheidi til Nordlandets hovedstad Akureyri. Overnatning og middag på Hotel KEA Akureyri.

 

Akureyri
Fredag: Akureyri - Mývatn - Akureyri

Efter en byrundtur i Akureyri fortsætter rejsen til vandfaldet Goðafoss, som ligger på vejen til Mývatn. Området omkring Mývatn består af lavafelter, vulkaner og bjerge. Man kan studere spændende lavaformationer i Dimmuborgir, se pseudokratere og undervandsgrotter med geotermisk vand i Grjótagjá, og opleve dampudbrud og kogende svovlgruber under besøget i Námaskarð.
Vi gør ophold ved Jardbödin, det nordlige Islands ”Blå lagune”, hvor der er mulighed for at bade og spise frokost. Overnatning og middag på Hotel KEA Akureyri.

 

Myvatn
Lørdag: Akureyri - Husavik - Asbyrgi - Dettifoss - Østfjordene

Vi tager til den lille fiskerby Húsavík, hvor vi bliver i ca. 3 timer. De, der vil, kan vælge at tage på hvalsafari, og ønsker man ikke det, er der et godt maritimt museum og cafeer at besøge. Vi tager videre til Tjörnes halvøen, som fører os til Ásbyrgi, en hesteskoformet dal. På vejen til Egilsstaðir passerer vi Dettifoss, et af de mægtigste vandfald i Europa. Vi forlader Egilsstaðir for at tage gennem de tyndt bebyggede østfjorde. Overnatning og middag på Hotel Bláfell, Breiddalsfjördur.

 

Dettifoss

Søndag: Østfjordene - Höfn - Jökulsarlon - Skaftafell - Kirkjubaejarklaustur

Vi tager langs den dramatiske kystlinje ved østfjordene. Vi passerer Djupivogur og Höfn. Ikke så langt fra Höfn ligger gletsjersøen Jökulssárlón, hvor vi kan tage en sejltur i amfibiebåd blandt flydende isbjerge. Turen fortsætter til Skaftafell Nationalpark, en smuk, grøn oase neden for Örfærajökull, det højeste punkt på Island (2119 m). Overnatning og middag på Hotel Islandia Núpar.

 

Jøkulsarlon
Mandag: Núpar - Vik - Dyrholaey - Solheimajökull - Skógar - Selfoss

Vi indleder dagen med at passere lavafelterne i Eldhraun og betragte de sorte gletsjerklitter i Mýrdalssandur. Vi kommer frem til Dyrhólaey via Reynisfjara , Islands sydligste punkt og kendt for sin lundekoloni. Vi gør holdt ved vandfaldene Skógafoss og Seljalandsfoss. Vi besøger vi Eyjafjallajökull visitor center. Derefter fortsætter vi via Hella og Hvolsvöllur til Selfoss. Overnatning og middag på Hotel Selfoss****. Hotellet har en fin SPA, som vi kan anbefale.


 

Vik/Dyrholay
Tirsdag: Selfoss - Gullfoss - Geysir - Thingvellir - Reykjavik

Vi indleder dagen med at besøge Gullfoss, hvor vi kan opleve det majestætiske vandfald, måske landets smukkeste. Næste stop er det geotermiske område omkring Geysir, hvor vi kan opleve det fascinerende fænomen med den aktive gejser Strokkur, som hvert femte minut sprøjter en koghed vandkaskade højt op i luften.

Vi fortsætter vores færd til nationalparken Thingvellir, hvor verdens ældste parlament blev grundlagt. Fra Tingvellir tager vi til Reykjavik, hvor vi tager på byrundtur. Vi besøger blandt andet rådhuset i Reykjaviks centrum, Hallgrimskirken og Perlen, hvorfra vi kan nyde udsigten over Reykjavik og omegn. Vi overnatter i det centrale Reykjavik på Hotel Plaza***. Aftenen er fri til egne aktiviteter.

 

 

Strokkur
Onsdag: Hjemrejse

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vores transferbus henter jer på hotellet og kører jer til Keflaviks lufthavn til hjemrejsen. Tilbage i Danmark ca. 12.45. 


 

Værelsesstandard

Eget bad / toilet - indkvartering på hoteller
Overnatning på prestigefyldte 3 og 4-stjernede hoteller. Alle hotel serverer morgenmad og mange af dem har sin egen restaurant, nogle gange endda en bar.

Værelserne har eget toilet og bruser eller badekar. Sengene er lavet og værelserne er indrettet med stole, borde, garderober og har telefon, radio og tv, i mange tilfælde er der også adgang til internet.


Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström