Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Eventyruge på Island, 7 nætter

Den ultimative eventyrrejse til øen med både is og ild! Vores uge på Island er baseret på spændende aktiviteter og oplevelser kombineret med mange af de klassiske seværdigheder, som det sydlige Island byder på. Tag en tur til Solheimajökulls isblå gletsjer, snorkl rundt i Silfras krystalklare vand, se kogende vand bryde frem fra jorden – denne rejse har det hele, og meget meget mere. Velkommen til Island!


Sværhedsgrad og aldersgrænse:
Let, 2 af 5. Kræver ingen forkundskaber.
16 år og en højde på mindst 150 cm.


Afgange 2019: 15. maj - 09. september; daglig.

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4.9 sida2
Læs flere kundeanmeldelser

I pakken indgår:
 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 7 nætter på hotel eller vandrerhjem i Reykjavík.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Ankomsttransfer til hotellet i Reykjavík (1 time).
 • Lavagrotter & snorkling (8 timer).
 • Vandring til varme kilder og ridning (8 timer).
 • Hvalsafari med gummibåd (2 timer).
 • Den gyldne cirkel og river rafting (10 timer).
 • Gletsjervandring med isklatring (9 timer).
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen ved i forbindelse med hjemrejse.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

  Tilvalg:
 • Transfer til/fra lufthavnen til Reykjavik.
 • Afbestillingsforsikring.
 • Booking
  Eventyruge på Island, 7 nætter

  fra 14.960,-

  15. aug. - 09. sep.

  SØG REJSE
   

  Om vores priser
  Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

   

   

  Beskrivelse dag for dag
  Dag 1 | Velkommen til Island!

  Udrejse fra Danmark med ankomst til Island. Transfer fra lufthavnen tager ca. 50 minutter og kører jer helt frem til hotellet. Eftermiddagen og aftenen er fri til jeres egen rådighed.

   

   

  Med Reykjavík som base.
  Dag 2 | Gletsjervandring med isklatring på Solheimajökull

  Om morgenen begiver vi os langs Sydkysten mod gletsjeren Sólheimjökull, hvor vi forbereder os på en gletsjervandring. Sólheimajökull er en såkaldt udløbsgletsjer og er derfor ujævn, sprækket og helt fantastisk. Grib chancen for at opleve en gletsjer – og ikke bare en hvilken som helst gletsjer. Denne tur tager os til den frosne gletsjertunge Solheimajökull. En enestående oplevelse, en rå og mildt sagt ujævne isoverflade – et område i konstant forandring. Vi udforsker gletsjersprækkernes hemmeligheder og de fantastiske isformationer.


  Efter cirka en times vandring stopper vi ved nogle af de mange isvægge. Her kan vi, ledet af eksperter, forsøge os ud i klatringens kunst. På vejen tilbage til Reykjavík gør vi et kort stop ved det smukke vandfald ved Skogafoss. Vi er tilbage i Reykjavík 18:00. Aftenen er fri til jeres egen disposition.

   

  Gletsjertur på Solheimajökull.
  Dag 3 | Den Gyldne Cirkel og river rafting

  Dagen indledes med et besøg i Den Gyldne Cirkel, som rummer nogle af de største seværdigheder på Island. Vi starter med den berømte nationalpark Thingvellir, som er med på UNESCOs verdensarvliste. Thingvellir (Tingvalla) husede verdens første parlament. Thingvellir er desuden stedet, hvor de europæiske og amerikanske kontinentalsokler mødes. Vi fortsætter til det geotermiske område ved Haukadalur og ser Geysir. Her bobler det op gennem jorden, og kogende vand sprøjter op i luften som magiske fontæner med enorm kraft. Et uforglemmeligt minde. Efter denne anderledes oplevelse kører vi mod Gullfoss – det mægtigste af alle Islands vandfald. Gullfoss er et imponerende syn med vand, der vælter ned over flere lavasatser med en enestående kraft og pragt.

  Bliv fascineret af Strokkurs kraft.
   

  Vi fortsætter mod Hvítá-elven, hvor vi skal river rafte. Hvítá er en smuk og rolig elv en times bilkørsel fra Reykjavík. I over 20 år har denne tur været en af Islands mest populære eventyraktiviteter. Hvítá (udtales: Kveetau) har en perfekt balanceret kombination af fredfyldte floddale og adrenalinpumpende bølger og vandfald. Vi kaster os ud i 7 km river rafting, og ét bestemt sted får deltagerne mulighed for at hoppe fra klipper ned i elven. Turen afsluttes med sauna og hot tub, inden vi vender tilbage mod Reykjavík. Vi er tilbage i Reykjavík 19:00. Aftenen er fri til jeres egen disposition.

   

  River rafting på Hvita-elven.
  Dag 4 | Hvalsafari med gummibåd

  Der er kun få steder, hvor den vilde natur er mere tilgængelig end på Island. Om morgenen udforsker vi det åbne hav. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, hvis graciøse spring og spektakulære dyk er en fryd for øje og sjæl.


  Vi er tilbage i Reykjavík og dagen er fri til jeres egen disposition.

   

   

  Se delfiner og hvaler.
  Dag 5 | Vandring til varme kilder og ridning

  Vandreturen starter fra Hveragerði, byen med blomster og varme kilder, der ligger i den smukke dal Reykjadalur. Her løber varme kilder fra bjerget Hellisheiði og ned i dalen, hvor de skaber det ideelle sted til at bade i varme, naturlige og uberørte vandløb. Dalen har også et utroligt udbud af geotermiske kilder, og vi kommer til at se alt fra små gurglende og smeltende pøle til vibrerende varme pools med vand. Efter badet vandrer vi ned til Hveragerði igen.


  På eftermiddagen drager til Eldhestars hestegård, hvor vi rider ud fra på en tur frem til frokost. En god chance for at opleve den unikke islandske hest og dens egenskaber. Aftenen er fri til jeres egen disposition.

   

  Bad i naturligt varme kilder.
  Dag 6 | Reykjavik på egen hånd

  En hel dag i Reykjavík, hvor I udforsker byen på egen hånd. Nedenfor har vi angivet en række forskellige forslag:


  Næsten uanset hvor du befinder dig i Reykjavík, har du en fantastisk udsigt over havet, det mægtige bjerg Esja eller andre dele af den islandske natur. Byen selv byder også på mange seværdigheder.

  Hallgrímskirken ligger på en høj i det centrale Reykjavík og er med sine mere end 70 meter Islands højeste bygning. For at få et rigtigt overblik over byen anbefales en tur op i kirketårnet, hvor en fantastisk udsigt venter. Det tog næsten 40 år at bygge kirken, men den blev endelig åbnet i 1986. Udenfor står en statue, som forestiller Leif Eriksson, den første europæer, der nåede Nordamerika.

   

  På Island er mulighederne for afslapning og rekreation utallige. I kan også slappe af i nogle af de mange udendørsbade rundt omkring på hele Island – en aktivitet, der også er meget populær blandt islændingene selv. I hjertet af Reykjavik ligger Laugar Spa, der er Nordens største spaanlæg. Her er skønheds- og massagesalon, fitnesscenter, udendørs pools, indendørs pool og en eksklusiv spa.

   

   

  Udforsk Reykjavík.
  Dag 7 | Lavagrotter og snorkling

  Vi starter med det sorte, når vi udforsker den skjulte verden af lavaområder under nationalparken Thingvellir. Vandringen gennem en grotte og opdagelsen af tidligere tiders vulkanske aktivitet er små underværker, og dette er en rejse, som alle kan gennemføre. Gjábakkahellir-grotten er et perfekt eksempel på en islandsk lavatunnel og ligger i en af de mest aktive vulkaner i verden. Efter grottevandringen spiser vi frokost, inden vi fortsætter ud i det blå!

  Vandring i lavagrotte.
   

  Snorkling i Silfra er vores andet eventyr. Silfra-sprækken er en af Islands bedst bevarede hemmeligheder, og er et nærmest overjordisk scenarie, som er verdensberømt for sine smukke blå nuancer. Det krystalklare vand i den dybe sprække giver dig en følelse af at være vægtløs, når du sagte flyder med strømmen. Snorklingen er en afslappende, men eksotisk rejse i et miljø, som de fleste kun kommer til at møde i deres drømme. Silfra-sprækken er med på Top 10 over verdens bedste dykkersteder, og med en sigtbarhed på 100 meter bliver vandet ikke klarere end dette. Dybden varierer fra 10 til 30 meter.

   

   

  Snorkling i Thingvallasøen
  Dag 8 | Hjemrejse

  Morgenmad på hotellet. I afhentes af lufthavnsbussen ved jeres hotel i forbindelse med flyets afgang.

   

   

   

  Eksempler på udflugter,  som kan tilføjes til dag 6
  Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
  Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
  © Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström