Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Sydlige Island, 4-5 nætter

På det sydlige Island finder I mange af Islands mest kendte seværdigheder. Rejsen kendetegnes ved interessante naturoplevelser og majestætiske vandfald, varme kilder, gletsjere og vulkaner. Dette er en unik rejse – spækket med oplevelser – til jer, som vil opleve fascinerende natur og samtidig have tid til at udforske Reykjavík.


Afgange 2019-2020: 4. januar - 18. december

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4.8 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • Overnatning 4-5 nætter inkl. morgenmad (1-2 nætter i Reykjavik).
 • Billeje i 4-5 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
 • Detaljeret rutebeskrivelse, inklusive tip til aktiviteter og udflugter.
 • Detaljeret vejkort over Island (1:500.000).
 • Servicenummer på Island, 24 tim/døgn.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).


 • Tilvalg:

 • Værelsesstandard – vælg mellem værelser med fælles bad/toilet og hoteller, hvor værelserne har eget bad/toilet.
 • Billeje – pakken er baseret på Hyundai I10 (5 døre). Mulighed for at opgradere til andre biltyper.
 • Entré til Den Blå Lagune (bookes i god tid, kan dog tidligst bookes 5-6 måneder inden besøget).
 • Afbestillingsforsikring.


 • Afgifter, som betales efter ankomst:

 • Ved afhentning af udlejningsbil i Keflaviks lufthavn påløber en lufthavnsafgift på DKK 260.
 • Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.
 • Alle leiebiler bestilles per døgn, det vil si hvis du henter bilen kl. 17:00 må du levere tilbake bilen senest kl. 17:00 på tilbakeleveringsdagen. Ellers påløper ett døgns leie.

Booking
Sydlige Island, 4-5 nætter

fra 5.475,-

fra 5.645,-

fra 6.030,-

fra 7.190,-

01. okt. - 18. dec.
04. jan. - 31. mar.
01. apr. - 14. maj
15. maj - 31. aug.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, logi og udlejningsbil. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer. 

 

 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Bad i Den Blå Lagune - Hveragerdi

I lander i Keflavík lufthavn om morgenen eller om eftermiddagen. Jeres udlejningsbil henter I i lufthavnen. En perfekt start på jeres Islandstur er at tage til det verdensberømte friluftsbad Den Blå Lagune (OBS! Entré skal bookes inden), hvis I ankommer med morgenflyet. Her kan I nyde det varme og mineralrige vand uanset årstiden.

Den Blå Lagune får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybe som 2000 meter og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° grader året rundt. På pladsen finder I også en indendørs lagune, en geotermisk sauna og en god restaurant.


Direkte eller med fornyet kraft efter det velgørende bad, kører I siden videre til den charmerende by Hveragerdi, hvor jeres første overnatning finder sted.

Dag 2 | Hveragerdi - Hella/Hvolsvöllur – Kirkjubæjarklaustur

 

Spis morgenmad på hotellet inden I kører mod syd. I følger vej nr. 1 og passerer byerne Hveragerdi, Selfoss och Hella. Øst for Hvolsvöllur kommer I til vandfaldene Seljandsfoss og Skógarfoss, to seværdigheder I ikke må gå glip af. Ved Skógar ligger et museum som giver et historisk og et nutidigt indblik i islændingenes liv. Under dagen kan I også udforske gletsjertungen Solheimajökull og Dyrhólaeys fugleklipper, pladsen hvor mange havfugle yngler. Den mest farvestrålendee er lunden.

De sorte sandstrande på den sydlige kyst er velkendte. I kan tage en gåtur på stranden Reynishverfi eller på stranden i den lille by Vík. Husk at være forsigtige når I befinder jer tæt på havet, de store bølger kan nemt skylle en uopmærksom person ud på havet! Efter Vík krydser I først den sorte sandørken Mýrdalssandur og derefter det enorme lavafelt Eldhrayn (ildlava), som blev formet under det store vulkanudbrud 1783. Derefter kommer I til Kirkjubæjarklaustur, en lille by i smukke omgivelser. Her kan I stoppe og kikke på det såkaldte ”kirkegulv”, forunderlige formationer af basaltklipper som ligner et kakkelgulv, beliggende lige øst for byen. Overnatning i eller i nærheden af Kirkjubæjarklaustur. 

 

Seljandsfoss
Dag 3 | Kirkjubæjarklaustur - Vatnajökull - Klaustur - Vík
 

Start den tredje dag med at køre over til regionen ved foden af gletsjeren Vatnajökull. På jeres vej vestpå, kan I stoppe ved Dverghamrar, et bælte af basaltsøjler som ligger nogle kilometer Kirkjubæjarklaustur. Fortsæt mod øst over Skeidarásandur, en udsigtsplads med vidunderlig udsigt over Europas største gletsjer Vatnajökull.

Efter dennd vidstrakte ørken kommer I til Skaftafell Nationalpark, et smukt område ved foden af Vatnajökullgletsjeren, som er kendt for sin unikke natur og overvældende vegetation, en oase mellem den sorte ørken og gletsjeren. Her kan i vælge mellem flere forskellige vandrestier, eksempelvis gennem parken til det smukke vandfald Svartifoss eller til kanten af gletsjertungen Skaftafell. Længere mod øst kommer I til den spektakulære gletsjertunge Jökulsárlon. Enorme isblokke river sig løs fra gletsjeren Vatnajökull og flyder rundt i lagunen. Her kan I tage en bådtur på 30-40 minutter mellem isbjergene. Kør siden tilbage via Kirkjubæjarklaustur til Vík. Overnatning sker i eller i nærheden af Vík.

 

Vík
Dag 4 | Vík – Den Gyldne Cirkel - Reykjavík

Under dagen besøger I nogle af de mest interessante og kendte seværdigheder i Island. Følg vej nr. 1 gennem Hella til I passerer floden Thjórsá, fortsæt derefter i retning mod Fludir. Hvis I har tid og interesse for det, anbefaler vi at I besøger vulkankrateren Kerið samt den historiske plads Skálholt.
I fortsætter mod det verdensberømte geotermiske området Geysir hvor Strokkur, den mest aktive af gejserne, har regelmæssige udbrud hver femte minut.

Lige i nærheden af Geysirområdet finder I det majestætiske Gullfoss, det ”gyldne” vandfald, det måske allermest kendte af Islands mange smukke vandfald. Næste stop på ruten er Thingvellirs Nationalpark, et område som både er historisk interessant og har en fascinerende geologi. Overnatning sker i Reykjavík.

 

Den Gyldne Cirkel
Dag 5 | Hjemrejse (4n) eller ekstra dag i Reykjavík

 

Hjemrejse enten tidlig morgen eller om eftermiddagen. I kører fra Reykjavík til Keflavík (cirka 45 min.) og afleverer bilen i Keflavíks lufthavn i forbindelse med jeres hjemrejse.

For jer, som har valgt at forlænge rejsen med en ekstra nat, er der tid til at udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv.

Dag 6 | Hjemrejse (5n)

Hjemrejse enten tidlig morgen eller om eftermiddagen. I kører fra Reykjavík til Keflavík (cirka 45 min.) og afleverer bilen i Keflavíks lufthavn i forbindelse med jeres hjemrejse.

 

 

 

Værelsesstandard

Der er to typer værelsesstandarder – hotelværelser med eget bad og toilet samt overnatning i værelser med fælles bad/toilet.
Bemærk! Ved bestilling af flere værelser påkræves at I bestiller samme værelsetype på alle værelser.

Værelse med privat WC/brusebad
Logi på 3-stjernede hoteller med god standard eller fine gæstehuse. På samtlige logier serveres der morgenmad og mange har deres egen restaurant, sommetider også bar. Hotellerne har normalt en à la carte-menu. De fleste logier har Wi-Fi.

Værelserne har privat WC og brusebad eller badekar. Sengene er redt og værelserne er møbleret med stole, bord, garderobe og har telefon, radio og TV.


Værelse med delt WC/brusebad
Man bor i gæstehuse, på bondegårde og enklere hoteller. På samtlige logier serveres der morgenmad. Gæstehusene har normalt et fællesrum, og ofte også en lille restaurant/bar. Hotellerne har ofte deres egen restaurant og serverer normalt en à la carte-menu. De fleste logier har Wi-Fi.

Værelserne har ikke privat WC/brusebad, men håndvask. I stedet deles WC/brusebad med andre gæster. Sengene er redt og værelserne er normalt møbleret med garderobe, stole og bord.


 

 

Billeje

Personbiler
Gear
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuelt/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuelt/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuelt/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuelt/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuelt/Automat
Chrysler Town & Country 5 6 (3+3) 7 Automat
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström