Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Island rundt, 7 nætter

Følg "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time oplever du landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. Rejsen går over højplateauer, gennem lavafelter og frodige landbrugsbygder, fantastiske kyststrækninger og fjorde med enorme bjerge og gletsjere, som toner frem i horisonten. Langs ruten passerer du mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder.Afgange 2019-2020: 1. april - 25. oktober.

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


sida1 Kundebedømmelse: 4,8 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • Overnatning 7 nætter inkl. morgenmad.
 • Billeje 7 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
 • Detaljeret rutebeskrivelse, inklusive tip til aktiviteter og udflugter.
 • Detaljeret vejkort over Island (1:500.000).
 • Servicenummer på Island, 24 tim/døgn.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).


  Tilvalg:

 • Værelsesstandard – vælg mellem værelser med fælles bad/toilet og hoteller, hvor værelserne har eget bad/toilet.
 • Billeje – pakken er baseret på Hyundai I10 (5 døre). Mulighed for at opgradere til andre biltyper.
 • Entré til Den Blå Lagune (bookes i god tid, kan dog tidligst bookes 5-6 måneder inden besøget).
 • Afbestillingsforsikring


 • Afgifter, som betales efter ankomst:

 • Ved afhentning af udlejningsbil i Keflaviks lufthavn påløber en lufthavnsafgift på DKK 260.
 • Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.
 • Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.

Booking
Island rundt, 7 nætter

fra 8.890,-

fra 8.130,-

fra 9.330,-

01. okt. - 25. okt.

01. apr. - 14. maj

15. maj - 31. aug.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, logi og udlejningsbil. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.


 

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Ankomst til Island og bad i Den Blå Lagune

I lander i Keflavík lufthavn om morgenen eller om eftermiddagen. Jeres udlejningsbil henter I i lufthavnen. En perfekt start på jeres Islandstur, er at tage et afslappende bad i den berømte Blå Lagune(OBS! Entré skal bookes inden). Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflavíks lufthavn og Reykjavík.

Vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. På pladsen finder I også en indendørs lagune og en geotermisk sauna og en fin restaurant.
Med fornyet kraft efter det velgørende bad, kører I siden videre til Reykjavík og jeres første overnatning. I har mulighed for at udforske Reykjavík på egen hånd under dagen/aftenen, afhængigt af hvilket fly I ankommer med.

 

Dag 2 | Reykjavík - Vík

Denne dag kører I først mod nordvest og siden sydpå. På ruten passerer I nogle af Islands mest interessante og berømte seværdigheder. Det første stop på ruten er Thingvellirs Nationalpark, et historisk interessant område med en fascinerende geologi.

I fortsætter mod det verdensberømte område Geysir. I vil blandt andet få at se hvordan Strokkur, den mest aktive af gejserne, kaster sin varme vandsøjle op til 20 meter op i luften hver 5. – 10. minut – en spændende og unik oplevelse.
Lige i nærheden af Geysirområdet finder I det majestætiske Gullfoss, ”det gyldne vandfald”, som plejer at anses som Islands allersmukkeste. Gullfoss opstår der hvor floden Hvítá styrter ned i en ca. 32 m. dyb sprække. Vandet falder i etaper og det er muligt at komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig over kanten og ned i ravinen.

Strokkur ved Geysir

Rejsen fortsætter syd på, langs kysten. I passerer vandfaldene Seljalandsfoss og Skógarfoss, to stop, som I ikke bør gå glip af. Ved Seljalandsfoss kan i komme ind bag vandfaldet, og ved Skógar finder I et interessant museum som fremviser Island før i tiden. I kører mod byen Vík og jeres overnatning i området omkring Skogar/Vik.

Hvis I har tid om eftermiddagen og aftenen, kan i besøge de smukke klipper ved Dyrhólaey som er rigt befolket af lunder. Fuglene kan ses frem til midten af august, inden de forsvinder ud på havet, men Dyrhólaey er uden tvivl et besøg værd, selv om lunderne ikke er der.

 

Vik
Dag 3 | Vík - Höfn

I kører over sletten Mýrdalssandur, passerer det golde lavefelt Eldhraun og derefter Skeiðarársandur, hvor I har en udsøgt udsigt over Vatnajökull, Europas største gletsjer. Ved Skeiðarársandur kan I under Vatnajökulls isoverflade se sporene efter vulkanudbrud, som har forsaget gletsjerflode, som har skyllet alting væk på sin vej.

I stopper ved gletsjerlagunen Jökulsárlón ved Vatnajökulls fod. Her flyder isbjerge rundt, som har revet sig løs fra gletsjeren – et eventyrligt syn. Her er der også mulighed for tage en kortere bådtur ud på gletsjerlagunen blandt isbjergene (mod betaling). I overnatter i området omkring byen Höfn.

 

Jökulsarlon
Dag 4 | Höfn - Egilsstaðir

Rejsen fortsætter langs med kysten og I passerer små fiskersamfund, bl.a. Djúpivogur. Kystlandskabet ændrer karakter og overgår i stejle bjergsider og afgrundsdybe fjorde, hvor strandpiller står som statuer mod himlen.

For at komme til Egilsstadir vælger I enten "fjordruten", hvor I passerer fiskerbyer som Berufjördur, Breiddalsvík, Stödvarfjördur, Fáskrúdsfjördur og Reydarfjördur – eller hovedvejen over højfjeldspasset Breiddalsheidi. Overnatning sker i området omkring byen Egilsstadir, landets østlige handelscentrum.

 

Hvalnes
Dag 5 | Egilsstaðir - Mývatn

Om morgenen kører I gennem højlandets ørkenlandskab, som leder tankerne til landskabet på månen. I kan lave en kort afstikker til gården Möðrudalur, en af de mest isolerede gårde i Island. Her finder I også en indbydende, gammel café. I drejer af mod nord og kommer frem til det mægtige vandfald Dettifoss, Islands mest kraftfulde vandfald. Faldhøjden er på imponerende 44 meter og vandmasserne afgiver et meget imponerende drøn!

Efter besøget ved Dettifoss kan I enten køre tilbage til vej nr. 1 og køre direkte til Mývatn eller fortsætte mod nord og køre halvøen Tjörnes rundt. Hvis I vælger det sidste alternativ, fortsætter I til Ásbyrgi, en hesteskoformet kløft, som ifølge sagnet er et hovaftryk fra Odins ottebenede hest, Sleipner. I fortsætter langs den smukke kystlinje på halvøen Tjörnes til I kommer til den charmerende fiskerby Húsavík, og overnatter i området omkring Húsavík/Mývatn. 

 

Husavik, plejer at kaldes Europas centrum for hvalsafari, og har et hvalmuseum og flere hvalsafariarrangører. Chancen for at se hvaler i Skjálfandibugten er stor, næsten hundrede procent, ifølge arrangørerne. Hvis I er heldige kan i se pukkelhvaler, brydeshvaler, spækhuggere, vågehvaler, delfiner og nogen gange til og med blåhvaler, den største af dem alle.

 

Dettifoss
Dag 6 | Myvatn - Varmahlíð

Dagen tilbringes i naturreservatet omkring søen Mývatn, et af Islands mest fascinerende områder. Her venter fantastiske vulkanske formationer, geotermisk aktivitet og så selve søen, med sin variationsrige flora og fauna. Der ligger en turistinformation, som kan være behjælpelig med kort og forslag på passende vandreruter, samt yderligere information om området.

I kan besøge de forvredne lavaformationer ved Dimmuborgir, udforske kraterne ved Skútustaðir eller besøge Námaskarð, et vulkansk område hvor sulfatgasser og dampe strømmer op af jorden, samt vulkanen Krafla. En 2-timers vandring fører jer til den vulkanske sprække Leirhnjúkur, hvor der fandt vulkanudbrud sted, så sent som i 1984. I området finder I også et naturligt friluftsbad, som minder om Den Blå Lagune, og er et besøg værd for den, der søger afslapning efter nogle dages strabadser. Fra Mývatn kører I nord på mod Varmahlíð og passerer vandfaldet Goðafoss og Akureyri, Islands anden storby. Hvis der er tid til det, anbefaler vi også et besøg ved den gamle bondegård, Glaumbær (vej 75), og kirken Viðimýri. I overnatter i området omkring Varmahlíð.

 

Myvatn
Dag 7 | Varmahlíð - Reykjavík

I fortætter langs ringvejen mod Reykjavík og kører over passet Holtavörðurheiði mod sydvestre Island og Reykjavík.  I passerar også byen Reykholt hvor skjalden Snorre Sturlason boede, samt Islands største varme kilde Deildartunguhver. I Borgafjörður passerar I det smukke vandfald Hraunfossar. Det sidste stykke mod Reykjavík kan køres ad to forskellige veje. Enten kører I gennem tunellen Hvalfjörður eller langs med fjorden med det samme navn. Vid Hvalfjörður (hvalfjorden) lå en vigtig amerikansk flådestation under 2. Verdenskrig.

Fremme i Reykjavík kan ni slentre rundt i byen mellem restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. I overnatter i Reykjavík.

 

Hraunfossar
Dag 8 | Hjemrejse

Hjemrejse enten tidligt om morgenen eller om eftermiddagen. I kører fra Reykjavik til Keflavik (cirka 45 min.) og efterlader bilen i Keflaviks lufthavn, når I rejser hjem. 

 

 

Reykjavík
Værelsesstandard

Der er to typer værelsesstandarder – hotelværelser med eget bad og toilet samt overnatning i værelser med fælles bad/toilet.

Bemærk! Ved bestilling af flere værelser påkræves at I bestiller samme værelsetype på alle værelser.

Værelse med privat WC/brusebad
Logi på 3-stjernede hoteller med god standard eller fine gæstehuse. På samtlige logier serveres der morgenmad og mange har deres egen restaurant, sommetider også bar. Hotellerne har normalt en à la carte-menu. De fleste logier har Wi-Fi.

Værelserne har privat WC og brusebad eller badekar. Sengene er redt og værelserne er møbleret med stole, bord, garderobe og har telefon, radio og TV.


Værelse med delt WC/brusebad
Man bor i gæstehuse, på bondegårde og enklere hoteller. På samtlige logier serveres der morgenmad. Gæstehusene har normalt et fællesrum, og ofte også en lille restaurant/bar. Hotellerne har ofte deres egen restaurant og serverer normalt en à la carte-menu. De fleste logier har Wi-Fi.

Værelserne har ikke privat WC/brusebad, men håndvask. I stedet deles WC/brusebad med andre gæster. Sengene er redt og værelserne er normalt møbleret med garderobe, stole og bord.


 

 

Billeje

Personbiler
Gear
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuelt/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuelt/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuelt/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuelt/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuelt/Automat
Chrysler Town & Country 5 6 (3+3) 7 Automat
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström