Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende


Fly og autocamper på Island

Med varme kilder, hvide gletsjere, vulkaner, fantastiske udsigter og et land, der er fyldt til randen med oplevelser, er det ikke svært at forstå, hvorfor Island hvert år lokker massevis af turister til sig. Oplev Island på en kør-selv-ferie i autocamper. Den perfekte måde at opleve landets naturfænomener og seværdigheder i jeres helt eget tempo.Afgange 2016: maj – september; dagligt.

Daglig direkte flyvninger fra København og under juni - september også fra Billund mandage, onsdage, fredage og lørdage.
Tilslutning kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

I pakken indgår:
 • Fly t/r til Island, inkl. skatter.
 • Autocamper 5-99 døgn, inkl. selvrisikoreducering (CDW) og fri kilometer.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejseforsikring via den statslige rejsegaranti.

  Tilvalg:

 • Afbestillingsforsikring ved sygdom.

  Omkostninger, som betales på stedet:

 • Ved afhentning af udlejningsbil påløber en lufthavnsafgift på DKK 260.
 • Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.
 • Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.
 •  

  Booking

  Fly og autocamper på Island, min 5 døgn

  fra 6.780,-

  maj - sep.

  SØK REISE
   
  Om vores priser
  Priseksempler viser fra-pris pr. person. Priserne er baseret på Toyota Hilux 4WD. Fra-prisen viser bedste tilgængelige pris i pågældende periode. Priserne varierer afhængigt afbookingsituationen og kan være op til DKK 2.000 højere, afhængigt af bookingsituationen på den pågældende dato. Vedsøgning/booking får I altid den bedste pris, vi kan tilbyde på den søgte dato

   

  Vigtig information for jer, som rejser med autocamper!

  En af de bedste måder at opleve Island på er at rejse rundt i landet med en autocamper. Køreturen byder på imponerende udsigter og spektakulære landskaber. Det er ikke svært at køre på Island, men det kan godt være lidt udfordrende. Forbered jer godt, og overhold trafikreglerne, så minimerer I risikoen for uheld. Aktuel information om vejret og vejene på Island finder I på den islandske stats vejforvaltnings website. Inden afrejse kan I også ringe på telefon 1777 og få information om veje og vejforhold. Medbring altid et detaljeret vejkort. 

   

  For at kunne leje denne bilmodel skal lejeren være fyldt 25 år.

   

  Camping

  Der er ca. 60 registrerede campingpladser Island. Disse er kun åbne fra starten af juni til slutningen af august eller midten af september. Mere information om campingpladser på Island finder I her: www.visiticeland.com/Accommodation/Camping/ eller www.campingcard.is

   

  Kør Ringvejen rundt
  Hovedvejen rundt om Island kaldes "Ringvejen" (Rigsvej 1) og er 1.399 km lang. Vejen forbinder de største byer og passerer gennem de mest interessante dele af landet. Ringvejen er størstedelen af vejen asfalteret og tosporet. Hastighedsgrænsen i byer er 50 km/timen og på landet er den 90 km/timen på asfalterede veje. Det tager cirka en uge at køre hele Ringvejen rundt, hvis man kører i et roligt tempo med mange stop på vejen.
  Guide: Bilkørsel på Island
  Video: Bilkørsel på Island

  Bilkørsel på grusveje
  Fra Ringvejen leder flere mindre veje til seværdigheder og mindre lokalsamfund. Størstedelen er grusveje, som kræver ekstra opmærksomhed under kørslen, men det er ikke et problem at komme frem med 2-hjulstrukne biler. Hastighedsgrænsen er 80 km/timen. Grusvejene har ofte en løs overflade, særligt ude i vejkanten, så kør forsigtigt. Hvis du møder modkørende trafikanter, skal du sænke farten for at minimere risikoen for stenslag. Vejene er smalle, specielt over broer, hvor kun ét køretøj kan passere ad gangen. Det er almindeligt, at får og islandske heste krydser vejene.

  Det er ikke tilladt at køre i højlandet eller på F-veje
  Det er ikke tilladt at køre i højlandet med en autocamper. Fjeldvejene er markeret med et F foran vejnummeret på skilte og kort. Disse veje er ikke tilladt for autocampere.

  Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
  Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
  © Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström