Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Sydlige Island og Reykjavik,
7 nætter


En rejse, der kombinerer unikke naturoplevelser med storbypuls og to dage i verdens nordligste hovedstad. På det sydlige Island finder I mange af Islands mest kendte seværdigheder. Rejsen byder på magisk natur med brølende, spektakulære vandfald, kulsorte lavastrande, varme kilder og frodig natur. Lær Reykjavík at kende – en by med et bredt udbud af seværdigheder, kultur og gode restauranter.Afgange: 4. januar - 15. december

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


sida1 Kundebedømmelse: 4,8 sida2
Læs mere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • Logi i 7 nætter inkl. morgenmad.
 • Billeje i 7 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
 • Detaljeret rutebeskrivelse
 • Detaljeret vejkort over Island (1:500.000).
 • Servicenummer på Island, 24 tim/døgn.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).


 • Tilvalg:

 • Værelsesstandard – vælg mellem værelser med fælles bad/toilet og hoteller, hvor værelserne har eget bad/toilet.
 • Billeje – pakken er baseret på hyundai I10 (5 døre). Mulighed for at opgradere til andre biltyper. Udflugter til højlandet kræver en bil som er godkend til kørsel på F-markerede veje og til det islandske højland.
 • Entré til Den Blå Lagune (bookes i god tid, kan dog tidligst bookes 5-6 måneder inden besøget).
 • Afbestillingsforsikring.


 • Afgifter, som betales efter ankomst:

 • Ved afhentning af udlejningsbil påløber en lufthavnsafgift på DKK 260.
 • Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.
 • Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.

Booking
Sydlige Island og Reykjavik, 7 nætter

fra 9.155,-

fra 7.895,-

fra 7.895,-

15. maj - 30. sep.
01. okt. - 15. dec.

04. jan. - 31. mar.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, logi og udlejningsbil. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag
Dag 1 | Velkommen til Island!
Velkommen til Island. Når I lander i Keflavíks lufthavn venter en udlejningsbil på jer. Kør ind til Reykjavík og fortsæt siden mod øst ad vej 1. Vi anbefaler at I vælger vej 41 (Reykjanesbraut), da den leder jer rundt om byen i stedet for gennem den. I passerer byer som Hellisheidi og Selfoss på vej til jeres logi i Hvolsvöllur området. Oplandet omkring byen er fuldt af historie og mange islandske sagaer stammer herfra.
Dag 2 | Opdagelsesfærd langs den sydlige kyst

I kører sydpå langs kysten, hvor I passerer vandfaldene Seljalandsfoss og Skógarfoss, to stop I ikke bør gå glip af. Ved Seljalandsfoss kan I bevæge jer ind bag vandfaldet og ved Skógar finder I et interessant museum som fremviser Island før i tiden. Under dagen kan I også udforske gletsjertungen Solheimajökull og Dyrhólaeys fugleklipper, pladsen hvor mange havfugle yngler. Den mest farvestrålende er lunden.

De sorte sandstrande på den sydlige kyst er velkendte. I kan tage en gåtur på stranden Reynishverfi eller på stranden i den lille by Vík. Husk at være forsigtige, når I befinder jer tæt på havet, de store bølger kan nemt skylle en uopmærksom person ud på havet! Efter Vík krydser I først den sorte sandørken Mýrdalssandur og derefter det enorme lavafelt Eldhrayn (ildlava), som blev formet under det store vulkanudbrud 1783. Derefter kommer I til Kirkjubæjarklaustur, en lille by i smukke omgivelser. Her kan I stoppe og kikke på det såkaldte ”kirkegulv”, forunderlige formationer af basaltklipper som ligner et kakkelgulv, beliggende lige øst for byen. Kør tilbage til jeres hotel i Hvolsvöllur området.

Dag 3 | Egne aktiviteter omkring Hvolsvöllur
Disse to dage er åbne for afslapning og frie til egne aktiviteter. I kan for eksempel vælge at tage en ridetur med start fra Hestheimars ridecentrum, nær byen. I kan også tage op til gletsjeren Myrdalsjökull, hvor I kan få en guidet rundtur på gletsjeren – eller køre snescooter på den.

Der afgår desuden daglige busture til den smukke nationalparken Thorsmörk, hvor I kan opleve Island "off the road". Observer at der kræves en firhjulstrukket bil for at køre ind i Thorsmörk. Man kan også køre bus ind i området. Der ligger også flere interessante golfklubber, f.eks. ved Fludir eller i nærheden, Hella.
Dag 4 | Egne aktiviteter omkring Hvolsvöllur
Fri dag til egne opdagelser i området. Vi anbefaler et besøg til Landmannalaugar, højlandets perle. Lige inden I kommer til Landmannalaugar, skal I krydse en flod uden bro. Oplev derefter det svimlende landskab med lavafelter og farverige bjerge. Tag et varmende bad i en varm kilde, eller udforsk Landmannalaugar ved at vandre. Firhjulstrukket bil kræves for at køre til Landmannalaugar.

Hvis Landmannalaugar ikke passer jer, kan I tage ud til Hemön, en islandsk ø og en af de øer som udgør Västmannaöarna. I 1973 blev Hemön, den største af øerne, ramt af et stort vulkanudbrud hvor en stor del af bebyggelsen blev begravet under lavaen, noget man stadig kan se sporene fra. Nyd den fascinerende natur og smukke udsigt. Tænk på at færgetrafikken er afhængig af vejret.

Disse to udflugter kan kun gennemføres om sommeren grundet lukkede veje og dårlige vejrforhold i vintermånederne. Den præcise åbningsdato for de pågældende veje skifter fra år til år, men normalt er det muligt at besøge Þórsmörk fra begyndelsen af maj til september. Landmannalaugar kan normalt besøges mellem slutningen af maj til september. Udflugter til højlandet kræver en bil, der er godkendt til kørsel på F-mærkede veje og det islandske højland i øvrigt. Kontakt os i forbindelse med din booking hvis du har spørgsmål.
Dag 5 | Den Gyldne Cirkel - Reykjavík
På vej tilbage til hovedstaden passerer I nogle af de mest interessante og kendte seværdigheder i Island. Vi anbefaler et første stop ved den historisk interessante plads Skáholt, som under mange århundreder var biskoppens residens på det sydlige Island. I dag ligger her en smuk, moderne kirke. I nærheden af det, finder I en rekonstruktion af en bondegård fra vikingetiden. Lidt længere ind i dalen ligger der en ruin af en bondegård fra vikingetiden, Stöng. Herfra kan I vandre til Gjáin, på strækningen er der smukke stenformationer og vandfald.

Herefter besøger I det verdensberømte geotermiske område Geysir hvor Strokkur, den mest aktive af gejserne, har regelmæssige udbrud hver femte minut. Fortsæt derefter til det majestætiske Gullfoss, det ”gyldne” vandfald”, Islands mest kendte vandfald. Lige i nærheden ligger Thingvellirs Nationalpark, et område som både er historisk interessant og har en fascinerende geologi. I overnatter i Reykjavík.
Dag 6 | Lær Reykjavík at kende
De sidste to dage tilbringes i Reykjavík, verdens nordligste hovedstad. På egen hånd, i egen takt, kan I slentre rundt i byen. Vi foreslår at I starter med at besøge Hallgrimskirken, hvor I kan gå op i kirketornet for at se Reykjavík oppe fra (mod en lille afgift). For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. I Reykjavík vrimler det også med små designbutikker og tøjbutikker med skønne uldprodukter.

Sørg også for at nyde nogle gode måltider, i Reykjavík finder I et bredt udbud af restauranter. Det islandske køkken holder meget høj kvalitet og inspireres af den islandske natur. Hvis interessen er der, anbefaler vi at tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv. I overnatter i Reykjavík.
Reykjavik
Dag 7 | Lær Reykjavík at kende
I Island er mulighederne for afslapning og rekreation utallige. I kan slappe af i et af Reykjavíks varme friluftsbade, populært blandt islændingene selv. Vi anbefaler at I under en af dagene besøger Den Blå Lagune(OBS! Entré skal bookes inden), en indbydende varm oase i det golde islandske lavalandskab. Kontrasterne overrasker når du synker ned i det 38 grader varme og dampende vand i friluftsbadet. Lagunen får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybe som 2000 meter. På pladsen findes også en indendørs lagune og en geotermisk sauna.

I hjertet af Reykjavík ligger Laugar Spa, Nordens største spaanlæg. Her finder I skønheds- og massagesalon, fitnesscenter, udendørsbassiner, indendørsbassin og et eksklusivt spa. Varme bade er et must i Island og vil med største sandsynlighed bliv en oplevelse for livet. I overnatter i Reykjavík.
Den Blå Lagune
Dag 8 | Hjemrejse

Hjemrejse enten tidlig morgen eller om eftermiddagen. I kører fra Reykjavík til Keflavík (cirka 45 min.) og afleverer bilen i Keflavíks lufthavn i forbindelse med jeres hjemrejse.

 

 

Værelsesstandard

Der er to typer værelsesstandarder – hotelværelser med eget bad og toilet samt overnatning i værelser med fælles bad/toilet.
Bemærk! Ved bestilling af flere værelser påkræves at I bestiller samme værelsetype på alle værelser.

Værelse med privat WC/brusebad
Logi på 3-stjernede hoteller med god standard eller fine gæstehuse. På samtlige logier serveres der morgenmad og mange har deres egen restaurant, sommetider også bar. Hotellerne har normalt en à la carte-menu. De fleste logier har Wi-Fi.

Værelserne har privat WC og brusebad eller badekar. Sengene er redt og værelserne er møbleret med stole, bord, garderobe og har telefon, radio og TV.


Værelse med delt WC/brusebad
Man bor i gæstehuse, på bondegårde og enklere hoteller. På samtlige logier serveres der morgenmad. Gæstehusene har normalt et fællesrum, og ofte også en lille restaurant/bar. Hotellerne har ofte deres egen restaurant og serverer normalt en à la carte-menu. De fleste logier har Wi-Fi.

Værelserne har ikke privat WC/brusebad, men håndvask. I stedet deles WC/brusebad med andre gæster. Sengene er redt og værelserne er normalt møbleret med garderobe, stole og bord.


 

 

Billeje

Personbiler
Gear
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuelt/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuelt/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuelt/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuelt/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuelt/Automat
Chrysler Town & Country 5 6 (3+3) 7 Automat
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström