Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Den store Islandstur, 14 nætter

Vil du nyde alle Islands underværker på en og samme rejse? I så fald er dette rejsen for dig og dine rejsefæller. Turen tager jer med overalt på øen, til de ofte glemte vest- og østfjorde og til Vestmannaøerne. Bag næsten hvert eneste sving åbenbarer der sig et nyt enestående landskab som gør Island så magisk.

Vi har udformet rejsen sådan at I kan tage alt i jeres eget tempo, uden stress og med nok tid til at udforske spændende sidespor og til at tage på valgfrie aktiviteter. Vi gør det nemt for dig at booke din rejse. Bestil rejsen direkte her på webben eller ring gerne hvis du fortrækker personlig kontakt med os, så svarer vi på dine spørgsmål og hjælper dig med at booke rejsen.Afgange 2018: 1. maj – 17. september.

Dagligt direkte fly fra København.
Forbindelse kan bookes fra øvrige byer i Danmark.

sida1 sida2
NYHET 2016

I pakken indgår:
 • Fly t/r til Island inkl. skatter.
 • Logi 14 nætter inkl. morgenmad.
 • Billeje 14 døgn inkl. Fri km og selvrisikoreducering (CDW).
 • Detaljeret vejbeskrivelse inkl. tips på aktiviteter.
 • Detaljerad vägkarta över Island (1:500 000).
 • Detaljeret vejkort over Island (1:500 000).
 • Personlig service fra vores personale.
 • Rejseforsikring via den statslige rejsegaranti.

Tilvalg:

 • Billeje – Pakken baseres på VW Polo (3-dørrer) eller lignende. Mulighed for at vælge andre biltyper.
 • Logi - Vælg mellem værelser med fælles bruser/wc, og hotelværelser med privat bruser/wc.
 • Afbestillingsforsikring ved sygdom.


Omkostninger, som betales efter ankomst:

 • Ved afhentning af udlejningsbil påløber en lufthavnsafgift på DKK 260.
 • Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.
 • Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.

Booking

Den store Islandstur, 14 nætter

fra 16.235,-

fra 16.760,-

1. maj - 30. juni

1. juli - 17. sep.

SØG REJSE
 
Vi giver dig altid den laveste pris

Du behøver egentlig kun at vide to ting når du søger og booker rejser hos os:


1. Du får automatisk den laveste pris vi kan tilbyde.
2. Prisen kan variere mellem forskellige dater.


Vi søger blandt hundredvis af priser for at kunne give dig den laveste pris for netop din rejse.
Sammenlign derfor altid mellem forskellige datoer for at finde den laveste pris.

 

REJSEN – DAG FOR DAG
- 15 dage med fascinerende oplevelser
 
DAG 1 | Afslapning med en dukkert i Den Blå Lagune
Tilbring eftermiddagen med at gå på opdagelse i byen. Reykjavik er lille men har alt hvad en storby kan tilbyde. Besøg et af byens museer, hyggelige caféer eller parker.

Om aftenen anbefaler vi at I prøver islandsk mad på en af byens mange restauranter. Inden I vender tilbage til hotellet kan I tage en gåtur langs Saebraut – en populær strandpromenade. Udsigten er fantastisk, på den ene side har I Esja og på den anden det centrale Reykjavik.
Tilbring eftermiddagen med at gå på opdagelse i byen. Reykjavik er lille men har alt hvad en storby kan tilbyde. Besøg et af byens museer, hyggelige caféer eller parker.

Om aftenen anbefaler vi at I prøver islandsk mad på en af byens mange restauranter. Inden I vender tilbage til hotellet kan I tage en gåtur langs Saebraut – en populær strandpromenade. Udsigten er fantastisk, på den ene side har I Esja og på den anden det centrale Reykjavik.
Blå Lagune
DAG 2 | Udforsk den magiske halvø Snaefellsnes

 

I dag kører I fra Reykjavik til Snaefellsnes igennem en svimlende smuk natur. For at køre til Borgarfjördur, også kendt som Sagaernes dal, kan I vælge at køre langs med bugten eller at tage tunnelen under fjorden Hvalfjördur.

Langs vejen til Snaefellsnes kan ni besøge det 100 meter høje krater Eldborg, som ligger i midten af lavafeltet Eldborgarhraun. Stræk benene og tag en gåtur til vulkanens base. Det tager cirka en time enkel vej. Eldborg er et beskyttet område som I ikke kan komme til med bil. I skal parkere i Snorrastadi hvor stien til vulkanens base starter. Efter gåturen kan I besøge Gerdubergs basaltsøjler og sælernes paradis Ytri Tunga. Hvis I er heldige kan I se dem ligge og nyde solen på klipperne.

Har du aldrig redet på en islandshest? Gården Lýsuhóll tilbyder guidede rideture med islandsheste på en hvid strand. Hesteryggen er en perfekt plads at opleve dette fascinerende landskab fra. Vend tilbage til bilen og kør til den lille fiskerby Arnarstapi inden I følger vejen mod vest. Dette er jeres næste eventyr. I selskab av en guide kan I besøge den 8000 år gamle grotte som ligger i Snaefellsjökull National Park. Grotten er cirka 200 meter lang og ligger 35 meter under jordoverfladen. Turen gives dagligt under sommeren og man behøver ikke reservere plads forud.

Snaefellsnes

Fortsæt rejsen nordpå langs kysten, gennem de typiske fiskerbyer Hellissandur, Olafsvik og Grundafjördur. I Grundarfjördur ligger det kendte bjerg, Kirkjufell. Fortsæt derefter til den lille by Stykkishólmur som er smukt beliggende på bugten Breidafjordur. Tag chancen for at prøvesmage islandsk haj på Hajmuseet i Bjarnarhöfn som ligger på vej til Stykkisholmur.

I ankommer til Stykkisholmur sent om aftenen efter en hel dag af uforglemmelige seværdigheder og oplevelse. Hvis I har tid og energi, kan I tage en gåtur op til toppen af Súgandiseys udsigtsplads. Nyd den uovertræffelige udsigt over havnen og øerne i bugten Breidafjördur – det er en perfekt afslutning på dagen.


 

Kirkjufell
DAG 3 | Tag færgen over til Vestfjordene og studer lundefugle

 

Dagens strabadser starter med en bådtur over bugten Breidafjördur til Brjánslaekur på Vestfjordene. Turen tager cirka tre timer og er en oplevelse i sig selv. I gør et kort stop på øen Flatey og passerer tusindvis af øer, hvor I får utallige søfugle og sæler at se.

Fremme i Brjánslaekur fortsætter I jeres rejse til Europas største fugleklippe Latrabjarg. Klippen ligger 450 meter over havet og er kendt for sine kolonier af lunder. Udsigten fra klipperne er storslået og det er et himmelrige for alle naturelskere.

På vej nordpå til Petreksfjördur kan I besøge museet i Hnjotur. Her kan I se et vikingeskib, en gammel islandsk fiskerbåd og historiske kampfly på nær hold. Museet har også en café og er et udmærket sted at indtage et mellemmåltid. Fortsæt turen langs med fjordene og kør forbi hvide sandstrande og dramatiske klipper op vej til jeres logi som ligger nær Patreksfjordur. Afslut dagen med et styrkende bad i byens svømmebassin.

 


 

Latrabjarg
DAG 4 | Beundring af Vestfjordenes smukkeste vandfald

 

I dag venter en smuk biltur langs med Vestfjordene til byen Isafjördur. Landskabet er spændende og samtidig fredfuldt. Gå ikke glip af Dynjandi på vejen, Vestfjordenes ultimative perle. Det er et imponerende 100 meter højt vandfald. Dynjandi er tilgængeligt fra vej 60. Gå i 20 minutter og du belønnes med en enestående udsigt over vandfaldet.

I nærheden ligger Hrafnseyri, Jón Sigurdssons fødeby, Islands frihedskæmpe. I dag er hans gård et museum, Jon Sigurdsson Museum. Der findes et tørvehus og et kapel, en yndet plads ved bryllupsceremonier. Fortsæt efterfølgende til du kommer til Thingeyri. Langs vejen på halvøen mellem Arnarfjördur og Dýrafjördur vil I se en bjergkæde som ofte kaldes "Vestfjordenes alper". Besøg caféen Simbahollin som er kendt for at lav Islands bedste vafler.

Hvis tid findes anbefaler vi en afstikker til Flateyri, ca. 20 km fra Thingeyri. Flateyri er en lille by som under sommermånederne lokker fiskere og kajaksejlere til sig fra hele verden. Kør gennem vejtunnelen til jeres overnatning i Isafjördur. Byen arrangerer mange festivaler og kulturarrangementer, hvilket gør Isafjördur til en både levende, men også fredelig plads at besøge.

 

Dynjandi
Dag 5 | Lær dig om Islands heksejagt og tag bad i et udendørs bassin med udsigt over Atlanterhavet

 

I dag forlader I Vestfjordene og kører langs kysten til Hrútafjördur. Kør sagte så I kan nyde den spektakulære kystlinje hvor det vrimler af sæler og fugleliv. Kryds heden Steingrímsfjarðarheidi og kør mod byen Hólmavík, kendt for sin historiske forbindelse til trolddom og sort magi. Besøg Sorcery og Witchcraft Museum for at lære jer mere om Islands heksejagt som blev bedrevet på 1700-tallet.

Hvis I har tid anbefaler vi en afstikker til Drangsnes inden I kører videre til Hólmavík. Drangsnes er en lille fiskerby ved fjorden Steigrímsfjörður og det naturligt varme udendørsbassin er populært hos både lokalbefolkningen og besøgende. Synk ned i en af de tre små termiske bassiner, alla har forskellig temperatur, mens I nyder udsigten over Atlanterhavet.  Efter badet fortsætter turen langs fjorden Hrútafjördur til I kommer til jeres logi.


 

Sorcery ogWitchcraft Museum
Dag 6 | Frigør adrenalinen og glid med strømmen ned af en gletsjerflod eller prøv en ridetur
Forlad Hrútafjördur-området og begiv jer mod den frugtbare dal Skagafjördur, kendt for sit opdræt af islandsheste. Det naturskønne landskab giver de perfekte omgivelser til river rafting og ridning. Inden I kommer til byen Varmahlíd, så tag et kik på den tørvedækkede kirke i Vídimýri. I området ligger også museet Glaumbaer, et af de mest velbevarede tørvehuse i Island.

Hvis I ikke har planlagt nogle andre aktiviteter, så kør en ekstra tur omkring Tröllaskagi-halvøen mod Akureyri. Turen byder på et ekstraordinært bjerglandskab, så giv jer tid til at stoppe langs vejen og udforske stedet.  Hólar er en by af stort historisk og kulturelt interesse og er et af kun to sæder for de Islandske biskopper. Næste stop er den lille by Hofsós, hvor I kan besøge udvandringscentret ved den gamle havn, som fortæller historien om islændingenes udvandring til det ”Nye land” i Nordamerika.
River rafting

Inden I kører videre anbefaler vi et bad i det prisbelønnede bassin i Hofsós. Bassinet ligger på en skråning ovenfor havet med en eventyrlig udsigt, hvor I kan se hele vejen til øen Drangey.

Fortsæt til Siglufjordur, en gang den mest blomstrende fiskerby i Island under silde- opsvinget i starten af 1900-tallet. Nyd roen i Siglufjörður og andre fiskerbyer på vej til dagens destination - hovedstaden i det nordlige Island - Akureyri. Akureyri er en blomstrende sommerby som byder på mange hyggelige attraktioner for turister. Besøg den botaniske have, tag en dukkert et af Akureyri´s badebassiner og spadsér op ad gågaden Hafnarstæti. Besøg turistcentret for at få et kort og mere information.

 

Hólar
Dag 7 og 8 | Oplev månelandskabet i Mývatn og bad i en mystisk grotte

 

Kør fra Akureyri og mod søen Mývatn i det nordlige Island hvor I bliver i to nætter. Langs vejen kan I beundre vandfaldet Godafoss, et af de smukkeste vandfald i Island.

Myvatn ligger i en af Islands mest fascinerende regioner, kendt for sine geologiske underværker, fugleliv og månelandskab. Her finder I fantastiske seværdigheder overalt. (3.8) Tag en gåtur mellem kogende mudderhuller og sydende gejsere i det geotermiske område Námaskard, gå på kanten av pseudokraterne ved Skútustaðir og nyd udsigten over søen Myvatn. Besøg de mystiske lavaformationer ved Dimmuborgir, hvor det føles som at træde ind i sagaernes verden. Måske får I øje på troldene og elverne som efter sigende bor der. Dimmuborgir er 1 km i diameter med flere forskellige gangstier.

Namaskard
På den anden side af Ringvejen fra Námaskard finder I vulkanområdet Krafla som senest var aktiv på 1720-talet. Der ligger tre interessante seværdigheder i Kraflaområdet: Leirbotn, det geotermiske kraftværk, Víti, et vulkankrater med en gennemsigtig grøn sø og Leirhnjukur, et vulkansk lavafelt med boblende svovlhuller, lavaformationer og varme kilder. Hele området har fint opmærkede stier og vandreruter. Gå ikke udenfor de opmærkede stier - området udenfor er ekstremt varmt og farligt.

I kan også klatre op på det cirkelformede krater Hverfjall. Gå hele cirkelen rundt på kanten af denne smukke tephraring som er en af de største i verden. Hvis I har lyst til noget ud over det sædvanlige, anbefaler vi et besøg til den mystiske Grjótagjágrotte (3.7). Grjótagjá er en lille lavagrotte nær søen Mývatn med en naturlig varm kilde indeni, hvor du kan tage et varmt bad. Stig forsigtigt ned i grotten. Dampen fra den varme kilde holder grotten behageligt varm og vandet er omkring +43 °C.
Grjótagjá

Lav en afstikker til Husavik, som plejer at kaldes Europas centrum for hvalsafari, og har et hvalmuseum og flere hvalsafariarrangører. Chancen for at se hvaler i Skjálfandibugten er stor, næsten hundrede procent, ifølge arrangørerne. Hvis I er heldige kan i se pukkelhvaler, brydeshvaler, spækhuggere, vågehvaler, delfiner og nogen gange til og med blåhvaler, den største af dem alle. Vi anbefaler at I tager på hvalsafari om aftenen under midnatssolen, det er en perfekt afslutning på dagen.

 

Et andet alternativ er at tage et afslappende bad i det termiske bassin ved Mývatn Nature Bath i lyset af midnatssolen. Læs gærne vores Islandsguide her direkte på webben for at få mere information om Myvatn.

Jabordin
Dag 9 | Vandring i en hesteskoformet ravine

Kør langs kysten rundt om Tjörnes mod ravinen Ásbyrgi i Jökulsárgljúfurdalen og nationalparken Vatnajökull. Ásbyrgi er et af Islands mest spektakulære naturunderværker, en bred, hesteskoformet ravine med stejle klippevægge op til 100 meter høje. Den er 3,5 km lang og over 1 km bred. Ifølge den nordiske mytologi blev Ásbyrgi skabt af guden Odins ottebenede hest som satte den ene hestehov ned her. Det er en fantastisk plads med flere muligheder for gåture. Der ligger et udmærket besøgscenter ved Ásbyrgi som hedder Gljúfrastofa, hvor I kan få god information om Ásbyrgi og nationalparken, inklusiv kort over vandrestier.

Fra Ásbyrgi fortsætter I sydpå langs en ganske hullet men smuk vej til Dettifoss vandfald, det mægtigste vandfald i Europa. Vandfaldet er 44 meter højt og 100 meter bredt. Gå forsigtigt frem til kanten og oplev kraften i det rasende fald.

Fortsæt rejsen over højlandsplateauen Mödrudalur til byen Egilsstadir, hvor I bliver en nat. Egilsstadir er den største by i det østlige Island. Hallormsstadaskógur, Islands største skov, og også den legendariske sø, Lagarfljót, ligger ikke langt fra Egilsstaðir.


 

Dettifoss
Dag 10 | Nyd de spektakulære Østfjorde

Kør siksak langs de dramatiske Østfjorde, forbi stejle bjerge og charmerende fiskerbyer. Nyd det slående landskab og den svimlende udsigt. På vej til Höfn er der mulighed for at tage en bådtur fra Djúpivogur til Papey Island, hvor tusindvis af lunder yngler om sommeren, eller besøg Petra Sveinsdóttirs velkendte mineralsamling i byen Stödvarfjördur.

Fortsæt rejsen sydpå til Höfn, en livlig fiskerby og havn. Byen er kendt for sine udsøgte hummerrestauranter.

 

Djúpivogur
Dag 11 | Tag båden mellem gigantiske isbjerge og udforsk Skaftafell til fods

Dagens kørsel byder på et fortryllende landskab – sorte strande, vandfald og gletsjere. I kører langs den sydlige kyst mod gletsjerlagunen Jökulsárlón som ligger ved foden af Islands højest beliggende top, Hvannadalshnjúkur. Jökulsárlón er et af Islands mest populære naturunderværker og er virkelig en imponerende plads. Lagunen er enorm og danner baggrunden i mange store film og programmer, inklusiv "Batman Begins", "Game of Thrones" og nu senest ”Interstellar”.

Gå en tur langs med stranden eller tag en 30-40 minutters bådtur på lagunen. Glid frem mellem de store isbjerge og lyt til guiden som fortæller historien om dannelsen af lagunen. Kun 1/10 af isbjerget er synligt, hvilket kan få hvem som helst til at føle sig lille. Hvis I er heldige kan nysgerrige sæler svømme omkring blandt isflagerne.

Efter bådturen anbefaler vi et besøg i Skaftafell, Islands største nationalpark og et grønt paradis for vandring, cykling og andre eventyraktiviteter. Fra besøgscentret i Skaftafell kan I gå en kort vandretur til vandfaldet Svartifoss. En anden populær vandretur er den som går til Skaftafell gletsjertunge.

Fra Skaftafell kører I over vidstrakte områder med sort lavasand og gletsjerfloder mod Vik. Tjek ind på jeres hotel hvor I bliver I to nætter. Afslut dagen med en god middag på en af restauranterne i Vik.

 


 

Jökulsárlón
Dag 12 | Udforsk fugleklipper og lavafelter på Vestmannaøerne

Dagens udflugt fører jer til de maleriske Vestmannaøer. Det siges at du ikke har set hele Island før du har besøgt Vestmannaøerne.

Tag færgen fra Landeyjarhöfnhavnen og besøg den eneste beboede ø, Heimaey. År 1973 blev Heimaey ramt af et vulkanudbrud og de fleste af øens huse blev begravet under lava og aske. Alle de 4000 indbyggere blev evakueret. I dag er Heimaey en livlig fiskerhavn og et nyåbnet museum har en udstilling om det dramatiske udbrud. Mange af husene som forsvandt under asken fra vulkanudbruddet i 1973 er man begyndt at grave frem.

Øen er omgivet af fjelde, vulkaner og 14 andre små øer af forskellig størrelse og form. Nyd hvad øen har at tilbyde og tag på en guidet rundtur eller en bådtur. Sejl frem mellem de forskellige øer, ind og ud af grotter og blandt små skær og oplev det livlige fugleliv på nær hold. Hvem ved, måske oplever I en flok spækhuggere svømme forbi.

Efter bådturen, kan I vandre op på den nye vulkan ovenfor byen og nyde den fantastiske udsigt inden I tager færgen tilbage til fastlandet. Tilbring endnu en nat i Vik.

 

 

Västmannaöarna
Dag 13| Kom bagom et vandfald, oplev forundringen over kogende mudderhuller og sprøjtende gejsere
I dag kan I udforske sydkysten yderligere inden I kører vestpå. Tag en gåtur på den sorte strand Reynisfjara, kendt for de dramatiske, sorte, søjleformede basaltklipper som tårner op fra havet. Ifølge sagnet er klipperne trolde, som er blevet forstenet.

Vest for Vík finder I odden Dyrholaey som er Islands sydligste punkt. Langs de stejle klipper bor tusindvis af fugle, især lunder og edderfugle. Via en lille vej kan I bevæge jer op på toppen af denne 120 meter høje havklippe. Når I vel er kommet frem, vil I blive belønnet med en fantastisk udsigt i alle retninger. I nord ser I Mýrdalsjökull gletsjer, i øst kan I se den smukke, sorte lavastrand Reynisdrangar og i vest den endeløse kystlinje. Aller længst ude på klippen står der et fyr, som ligner et lille slot.

Rejsen fortsætter vest på og det næste stop er Skógar og vandfaldet Skógafoss, et af Islands højeste, med sin imponerende faldhøjde på 60 meter. Hvis I vil prøve noget rigtig autentisk anbefaler vi en afstikker til naturbadet Seljavallalaug i Seljavellir tæt på Eyjafjallajökull. Udsigten fra badet over sprudlende bække og høje bjerge er ubeskrivelig smuk. Skal opleves. Efter badet venter dagens seværdighed, vandfaldet Seljalandsfoss. Tag stigen som går bagom vandfaldet, men vær opmærksom på glatte sten.
Reynisfjara

Nu venter nogle af Islands mest populære naturfænomener i den berømte Gyldne Cirkel. Først besøger I det geotermisk aktive gejserområde i dalen Haukadalur, kendt for sine varme kilder og den verdenskendte gejser Geysir og dens mest aktive nabo, Strokkur. Den magnifikke vandsøjle når du at opleve mere end en gang, da Strokkur sprøjter varmt vand op i luften hvert 4.-8. minut, som når en højde mellem 15-40 meter. Gå rundt i området og oplev hvordan jorden syder og bobler under dine fødder.

Indenfor kort køreafstand fra Geysir finder I vandfaldet Gullfoss, den ubestridte dronning af alle vandfald. Det er et imponerende vandfald som falder i to omgange, totalt 32 meter ned i en ravine som er 20 meter bred og 2,5 km lang.

I kører efterfølgende tilbage gennem Geysirområdet for at komme frem til Laugarvatn hvor I bliver en nat. Hvis I er sultne, anbefaler vi en middag på den lokale restaurant Lindin som har specialiseret sig indenfor kost af vildt. Afslut med et afslappende bad på Fontana Termalbad.

 

Geysir
Dag 14 | Besøg verdens ældste parlament og tag en slentretur i Reykjavik

Start dagen med at besøge den tredje og sidste seværdighed i Den Gyldne Cirkel, nationalparken Thingvellir, hvor det Islandske parlamentet Altinget blev grundlagt i år 930. Denne park er listet på UNESCO´s verdensarvsliste og ligger midt på sprækken mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade. Ved turistcentret kan I lære jer mere om områdets interessante historie og geologi.

I parken er der mulighed for at dykke eller snorkle i det krystalklare vand i Silfra, kendt som et af verdens ti bedste steder til dykning og snorkling. Fra Thingvellir kører I over Mosfellsheidi-plateauen for at komme til Reykjavik.

Nyd jeres sidste dag i Island og gå på opdagelse i Reykjavik på egen hånd. Det er en by med moderne livsstil og hyggelig provinsbyatmosfære. I kan shoppe eller besøge nogle af byens museer eller kunstgallerier. Tag en slentretur i den gamle by, gå en tur rundt om Tjörnin-søen og kik på fuglene, besøg rådhuset og Austurvöllur-torvet. Tag en gåtur ned til havnen og koncerthuset Harpa. Besøg Hallgrímskirkja og tag elevatoren op til tårnet hvor der er en fin udsigt over Reykjavik. Der er også mulighed for at tage til Laugardalurdalen og tage en dukkert i udendørsbassinet eller at besøge den botaniske have. Afslut jeres rejse til Island med at spise en god middag på en af Reykjaviks hyggelige restauranter.

 

Thingvellir
Dag 15| Hjemrejse

I dag er det tid til at rejse hjem igen. Jeres fly afgår enten om morgenen eller om eftermiddagen. Kør fra Reykjavik til lufthavnen i Keflavik (cirka 45 min), hvor I afleverer udlejningsbilen tilbage i god tid inden flyets afgang.

 

Har du nogle spørgsmål om denne rejse? Tøv ikke med at kontakte os. Du får personlig kontakt og svar på alle dine spørgsmål. Vi kan Island og elsker at dele ud af vores kundskab. Du kan også tage del af fortællinger og kundevurderinger fra andre rejsende som har rejst til
Island med os.

 

 

Reykjavik
Værelsesstandard
Der er to typer værelsesstandarder – hotelværelser med eget bad og toilet samt overnatning i værelser med fælles bad/toilet.

Bemærk! Ved bestilling af flere værelser påkræves at I bestiller samme værelsetype på alle værelser.

Eget bad/toilet – overnatning på hotel
Overnatning på velansete 3-stjernede hoteller. Samtlige hoteller serverer morgenmad, og mange af dem har egen restaurant, nogle også bar. Hotellerne har sædvanligvis en à la carte-menu i perioden juni-august.

Værelserne har eget toilet og bad eller badekar. Sengene er opredte, og værelserne er møbleret med stole, bord, garderobe og har telefon, radio og tv – i mange tilfælde er der også mulighed for internetforbindelse.


Fælles bad/toilet – overnatning på hotel, pensionat og bondegårde
Her bor man på hotel, bondegårde og pensionat i landsbyerne. Samtlige overnatningssteder serverer morgenmad. Hotellerne har ofte egen restaurant og serverer sædvanligvis en à la carte-menu i perioden juni-august. Nogle af dem har også bar. Pensionaterne har som oftest et fællesrum, og ofte er der også en lille restaurant/bar. Nogle gange skal man give besked i forvejen, hvis man ønsker aftensmad.

Værelserne har ikke eget bad og toilet, men håndvask med varmt og koldt vand. I stedet deles bad og toilet med andre gæster. Sengene er opredte, og værelserne er sædvanligvis møbleret med garderobe, stole og bord.


 

 

Billeje

Personbiler
Gear
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuell/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuell/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuell/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuell/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuell/Automat
Chrysler Town & Country 5 6 (3+3) 7 Automat
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström