Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Sydvestlige Island i bjælkehytte

Dette er den ultimative rejse for alle, der drømmer om at opleve det sydlige Islands magiske og mægtige natur. Kombinationen af udlejningsbil og overnatning i egen bjælkehytte med boblebad danner de perfekte rammer om lige dele eventyr og afslapning. Hytten ligger perfekt i forhold til de største seværdigheder i denne del af landet, herunder Den Gyldne Cirkel med attraktionerne Þingvellir, Geysir og Gullfoss. Rejsen afsluttes med en besøg i Reykjavik. I vælger selv om I vil blive 1 eller 2 nætter.Afgange: 1. februari - 31. oktober, tirsdage

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Nyhed sida2


Pakken omfatter:

 • Fly t/r til Island, inkl. skatter og bagage.
 • 3 nætter i bjælkehytte.
 • 1 eller 2 nætter på det valgte hotel i Reykjavik.
 • Entrébillet til Den Blå Lagune.
 • Udlejningsbil 4-5 døgn inkl. fri km. og nedsat selvrisiko.
 • Detaljeret vejkort over Island (1:500 000).
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejseforsikring i henhold til gældende lovgivning.


Tilvalg:

 • Den blå Lagune dag 1.
 • Secret Lagoon dag 3.
 • Hvalsafari fra Reykjavík dag 4.
 • Afbestillingsforsikring.

Dette betaler du lokalt:

 • Benzin/diesel.
 • Lufthavnsafgift for udlejningsbilen på ca. 200 DKK.


Sydvestlige Island i bjælkehytte, 4-5 nætter

fra 5.555,-

fra 4.670,-

15. maj - 30. sep.

01. okt. - 31. okt.

BESTILL
 

Om vores priser

Vores priser er angivet per person og forudsætter booking af dobbeltværelse. I vores pakker tager vi altid udgangspunkt i de lavest tilgængelige priser på fly, overnatning og udlejningsbil. Eftersom priserne afhænger af det tilgængelige antal pladser, er det en god ide at sammenligne flere forskellige datoer.
Rejsebeskrivelse dag-for-dag
Dag 1 | Velkommen til Island
Ved ankomsten til Keflavík Lufthavn står jeres udlejningsbil parat. Hent jeres bagage, find udlejningsfirmaet, få udleveret nøglerne til bilen, og begiv jer ud i det islandske månelandskab.

På vejen til jeres bjælkehytte i Minniborgir foreslår vi et stop ved den verdensberømte Blå Lagune. Husk i så fald at booke entrébilletten som tilvalg på forhånd. Lagunen ligger som en oase midt på en lavamark på vejen mellem Keflavík Lufthavn og Reykjavik. Lagunen byder på en unik islandsk oplevelse, nemlig en badetur i naturligt opvarmet vand under åben himmel. Den Blå Lagune holder en stabil temperatur på 36-39 °C året rundt, og området indeholder også en indendørs lagune, geotermiske saunaer, bar og restaurant.

Nu går turen videre til jeres bjælkehytte, hvor I kan fortsætte badeaktiviteterne i jeres helt eget boblebad. Det tager ca. halvanden time at køre til bjælkehytten i Minniborgir fra lufthavnen eller Den Blå Lagune. Undervejs oplever I Islands særegne, golde natur på en baggrund af skummende Atlanterhav og dramatiske fjeldtinder.
Minniborgir
Dag 2 | Udforsk Islands sydkyst
Fra jeres spektakulære base i Minniborgir er de mange attraktioner på Islands sydkyst kun en overskuelig køretur væk. Hvorfor ikke f.eks. sætte kurs mod kystbyen Vík, der ligger ca. 150 kilometer mod øst?

Vík er Islands sydligste by og ligger i naturskønne omgivelser, der bl.a. tæller en sort lavastrand – men det er nok frem for alt de mange attraktioner på vejen, der gør rejsen til en af Islands mest spektakulære udflugter. Hvis I beslutter jer for at køre mod Vík, anbefaler vi et stop ved de smukke vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss, som ligger henholdsvis ca. 90 og 120 km fra jeres hytte. På vejen kommer I desuden forbi vulkanen Eyjafjallajökull samt gletsjeren Solheimajökull. Her kan I vælge at tage en guidet vandretur på gletsjertungen, der strækker sig ned mod kysten. Under bilturen kan I på højre hånd nyde det fascinerende syn af de sorte lavastrande og det brusende Atlanterhav, mens I til venstre har udsigt til de dramatiske fjelde.

Lige inden I når Vík, passerer I fugleklipperne ved Dyrhólaey. Gør jer den tjeneste at holde pause her, for udsigten over klippeformationerne, den sorte strand og det oprørte Atlanterhav er intet mindre end enestående. Klipperne er kendt for deres rige fugleliv. De fleste kommer for at se den lille søpapegøje lunden, der yngler her fra maj til august. Hvis I vælger at gå en tur lags stranden, vil vi dog gerne advare jer imod at gå for tæt på vandet. Store bølger hamrer med jævne mellemrum indover stranden, og står man for tæt på, er der risiko for at blive suget med ud.

Om aftenen kører I hjem til jeres hytte igen.
Vík
Dag 3 | Tid til at udforske den Gyldne Cirkel
Også i dag står Islands fascinerende sydkyst på programmet! Var det noget med en tur rundt langs Den Gyldne Cirkel? Cirklen består af de tre stop Þingvellir Nationalpark, Geysir og Gullfoss.

Þingvellir Nationalpark er ikke bare et naturskønt men også historisk vigtigt område. Så tidligt som år 900 lå verdens første demokratiske parlament, Alltinget, nemlig lige her. Stedet er desuden arkæologisk interessant, fordi den nordamerikanske og eurasiske kontinentalplade møder hinanden netop her. Resultatet er en 6 kilometer bred dalsænkning med stejle klipper i begge ender.

Geysir er et verdensberømt geotermisk område, hvis hovedattraktion er gejseren Strokkur, der skyder høje vandkaskader i luften hvert 5-10 minut. Når Strokkur går i udbrud, sender den 15-20 meter høje vandkaskader op i luften.

Gullfoss er et majestætisk vandfald, der af mange anses som Islands smukkeste. Faldet på i alt 32 m er delt i to trin, og neden for Gullfoss løber elven Hvítá videre i en 3 km lang og op til 70 m dyb slugt.
I dag har I mulighed for at aflægge Secret Lagoon et besøg. Lagunen er en varm kilde ca. 80 km øst for Reykjavik, hvor I desuden har adgang til brusefaciliteter og kan købe drikkevarer eller lette retter i baren.

Vandet falder i flere trin, og det er muligt at komme helt tæt på de vældige vandmasser, der vælter ud over afgrunden og ned i slugten.

Også denne dag afslutter I med at køre hjem til jeres hytte igen.
Gullfoss
Dag 4 | Fra sydkysten til Reykjavik
I dag er sidste chance for at se de seværdigheder, I endnu ikke har nået, inden turen går tilbage til Reykjavik. I kan selvfølgelig også vælge at bruge dagen i Reykjavik.

Reykjavik fremstår som en hel lille farveeksplosion over for de golde landskaber og det grå Atlanterhav. Her kæmper gode restauranter, spændende museer, butikker, spa-faciliteter og et pulserende natteliv om jeres opmærksomhed. I kommer kort sagt ikke til at kede jer på egen hånd i Reykjavik, men kan selvfølgelig også vælge at tage på udflugt denne dag. I denne pakke kan I nemlig tilkøbe en hvalsafari, der udgår fra havnen i Reykjavik samme dag. I stævner ud på en solid båd, hvorfra I med lidt held kan se havets kæmper boltre sig i deres naturlige element.

I overnatter på det hotel i Reykjavik, som I selv har valgt i forbindelse med booking af rejsen.
Reykjavik
Dag 5 | Udforsk byen eller sæt kursen hjemad (4n)
For jer som har valgt en rejse på 4 nætter, er dette hjemrejsedagen. Flyet går om morgenen eller om eftermiddagen, og inden da skal I nå at aflevere udlejningsbilen i Keflavik Lufthavn. Bilturen fra Reykjavik til lufthavnen tager ca. 45 minutter. Sørg for at komme i god tid!

For jer som har valgt at blive i 5 nætter, har I endnu en begivenhedsrig i Reykjavik foran jer. Natten tilbringer I på jeres hotel i Reykjavik.
Sólfar
Dag 6 | Hjemrejse (5n)
I dag er hjemrejsedag for gæsterne med 5 nætter. I rejser om morgenen eller om eftermiddagen. Kør udlejningsbilen til lufthavnen (tager ca. 45 minutter) og aflever den tilbage i god tiden, inden flyets planmæssige afgang.

Velkommen tilbage til Island en anden gang!
Overnatning i bjælkehytter
På den første del af rejsen bor I i en bjælkehytte godt en times bilkørsel fra Reykjavik i østlig retning. Området ligger på en slette med åbne vidder og tæt på mange af det sydlige Islands mest spændende seværdigheder.

Hytterne har eget køkken, møbleret terrasse, opholdsstue med TV, termisk varme og eget badeværelse med brusebad. Nogle af hytterne har endda boblebad.

I kan både spise morgenmad, frokost og aftensmad på områdets restaurant. Området råder desuden over et servicehus, boblebade, et vaskerum og en legeplads.
I kan vælge mellem 3 forskellige slags hytter. Hytter af samme type står sammen i såkaldte villages, der deler fællesområde.

Village 1
Størrelse: 30 m2.
Soveværelser: 1.
Senge: 1 dobbeltseng + 1 køjeseng.
Gæster: 3 voksne + 2 børn.
Øvrigt: veludstyret køkken med kaffemaskine.
Fællesareal: 3 boblebade, kulgrill, et mindre opholdsrum med plads til 40 personer.

Village 2
Størrelse: 40 m².
Soveværelser: 2.
Senge: 2 queensize-senge + 1 køjeseng.
Gæster: 6 voksne + 5 børn.
Øvrigt: fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, alle hytter har eget boblebad adskilt fra de andre hytter. Fællesareal: grill, et opholdsrum til større selskaber.

Luxury houses
Størrelse: 80 m2.
Soveværelser: 3.
Senge: 4 dobbeltsenge + 1 sovesofa.
Gæster: 9 voksne + 8 børn.
Øvrigt: eget boblebad, gasgrill, 2 etager, 2 tv’er, møbleret terrasse, fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, stort køleskab, adskilt fra de andre hytter.
Billeje
Personbiler
Gear
Hyundai I10 5 2 (2+0) 4 Manuelt/Automat
Toyota Yaris 5 1 (1+2) 4 Manuelt/Automat
Skoda Octavia 5 4 (3+1) 5 Manuelt/Automat
Skoda Octavia Station 5 5 (4+1) 5 Manuelt/Automat
Suzuki Grand Vitara 4WD 5 4 (2+2) 5 Manuelt/Automat
Ford Galaxy 5 2 7 (5+2) Manuelt
Toyota Land Cruiser 4WD 5 6 (3+3) 5 Automat
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström