Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Kør selv ferie til Island

Med en udlejningsbil er det let at komme rundt på Island. Til vores kør selv ferie har vi omhyggeligt udvalgt spændende ruter og overnatningssteder i forbindelse med jeres rejse rundt på Island. Når alt det praktiske er ordnet på forhånd, kan I koncentrere jer om at opleve og udforske!

 kØr selv ferie ISLAND

1
Island rundt, 7 nætter

Kør langs "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time oplever I landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. I passerer langs mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder.

 

Kundebedømmelse: 4,8

Afgange: 1. april - 25. oktober.

Island rundt, 7 nætter

fra 8.130,-

April - okt.

SØG REJSE

2
Island rundt, 10 nætter

Følg "ringvejen" – rigsvej 1, som løber hele vejen rundt om Island. Praktisk taget hver time oplever I landets særegne evne til gang på gang at skifte karakter. I passerer langs mange af den islandske naturs ekstreme, smukke og fascinerende seværdigheder. Denne rejse følger samme rute som Island rundt, 7 nætter, men giver jer mere tid ude på vejene og i Reykjavik.

Kundebedømmelse: 4,8

Afgange: 1. april – 22. oktober.

Island rundt, 10 nætter

fra 11.130,-

April - okt.

SØG REJSE

3
Sydlige Island, 4/5 nætter

I det sydlige Island finder I mange af Islands mest kendte seværdigheder. Rejsen kendetegnes ved interessante naturoplevelser og majestætiske vandfald, varme kilder, gletsjere og vulkaner.

Kundebedømmelse: 4,8

Afgange: 4. januari - 18. december.

Sydlige Island, 4/5 nætter

fra 5.475,-

Jan. - dec.

SØG REJSE

4
Sydlige Island og Reykjavik, 7 nætter

Denne rejse kombinerer naturoplevelser med god tid til at udforske Reykjaviks udbud og puls. Oplev det sydlige Island med mange kendte seværdigheder, og tilbring derefter tre nætter i Reykjavik, som har et blomstrende og varieret udbud af kulturoplevelser, shoppingmuligheder og natteliv.

 

Kundebedømmelse: 4,8

Afgange: 4. januari - 15. december.

Sydlige Island og Reykjavik, 7 nætter

fra 7.995,-

Jan. - dec.

SØG REJSE

5
Sydlige og vestlige Island, 7 nætter

På denne rejse gennem det vestlige og sydlige Island oplever I en magisk natur med vilde og spektakulære vandfald, kulsorte lavastrande og grønne landskaber. Ud over de pittoreske omgivelser kommer I med på en historisk rejse, der starter langt tilbage i tiden. Disse skjulte naturperler, der er som taget ud af sagaerne, bliver et minde for livet.

 

Kundebedømmelse: 4,6

Afgange: 4. januari - 15. december.

Sydlige og vestlige Island, 7 nætter

fra 7.945,-

Jan. - dec.

SØG REJSE

6
Det nordlige og vestlige Island, 7 nætter
Her er rejsen for dig som dykke dybere ned i det magiske nordlige og vestlige Island med bil. I løbet af otte dage kører I mellem de underværker som denne del af øen har at byde på. På vejen kører I via Snæfellsnes-halvøen med sine mægtige gletsjere, Mývatn-området med boblende, sydende og dampende huller, vandfald, vulkaner, grønne natur og meget mere.

 

Kundebedømmelse: Nyhed!

Afgange: 15. maj - 09. september.

Det nordlige og vestlige Island, 7 nætter
fra 8.585,-
Maj - sep.
SØG REJSE

7
Vestfjordene & Snaefellsnes, 7 nætter

Oplev de dramatiske vestfjorde og den fabelagtigt smukke Snæfellsnes-halvø. Det her er en rejse som tager jer til steder udover de almene, til et dramatisk og goldt fjordlandskab, til sorte lavastrande, vulkankratere og gletsjeren med de mange myter Snæfellsjökull.

 

Kundebedømmelse: Nyhed!

Afgange: 15. maj - 15. september.

Vestfjordene & Snaefellsnes, 7 nætter
fra 8.900,-
Maj - sep.
SØG REJSE

8
Det islandske højland, 7 nætter 

Det golde islandske højland kaldes ofte for Europas sidste vildmark. Denne rejser tager dig med langs de urgamle stier over højlandet, over Kjölur og ind til Landmannalaugar. Du oplever steder, som ligger ganske afsides, omgivet af den varierede og enestående natur.

 

Kundebedømmelse: 4,8

Afgange: 25. juni - 03. september.

Det islandske højland, 7 nætter
fra 11.320-
Juni - Sep.
SØG REJSE

9
Perler i sydvast, 3-4 nætter

Oplev den sydvestlige del af Island med udlejningsbil og bo naturnært på en gård med islandske heste. Rejsen er fuld af eventyr og fantastiske ridemuligheder, idet I bor bekvemt og hyggeligt på Hotel Eldhestar – et mekka for alle hesteglade rejsende. Herfra er I tæt på mange af landets største seværdigheder. Bliver I fire nætter, får I desuden mulighed for at opleve hovedstaden Reykjavik.

 

Kundebedømmelse: Nyhed!

Afgange: Sep - Maj

Perler i sydvast, 3-4 nætter
fra 3.225,-
Sep. - Maj
SØG REJSE

10
Sydvestlige Island i bjælkehytte, 4-5 nætter

Dette er den ultimative rejse for alle, der drømmer om at opleve det sydlige Islands magiske og mægtige natur. Kombinationen af udlejningsbil og overnatning i egen bjælkehytte med boblebad danner de perfekte rammer om lige dele eventyr og afslapning. Hytten ligger perfekt i forhold til de største seværdigheder i denne del af landet, herunder Den Gyldne Cirkel med attraktionerne Þingvellir, Geysir og Gullfoss. Rejsen afsluttes med en besøg i Reykjavik. I vælger selv om I vil blive 1 eller 2 nætter.

 

Kundebedømmelse: Nyhed!
Afgange: Feb - Okt

 

Bo i bjælkehytte i det sydvestlige Island, 4-5 nætter
fra 6.410,-
Feb. - Okt.
SØG REJSE

Bilkørsel på Island

En af de bedste måder at opleve Island på er at rejse rundt i landet med en lejet bil. Køreturen byder på imponerende udsigt og spektakulære landskaber. Det er ikke svært at køre på Island, men det kan godt være lidt udfordrende. 
 

 
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström