Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Nytårsrejse til Reykjavík

Skyd nytåret 2019 ind med en festlig weekend i Reykjavík, komplet med bad i varme kilder, førsteklasses forplejning, seværdigheder og stort nytårsfyrværkeri. I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk guide. Nyårsmiddagen spiser I på Restaurant Sulnasalur på det firestjernede Radisson BLU Saga. Køkkenchefen er en del af det islandske kokkelandshold og garanterer en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. – I god tid inden midnat rykker festen videre til restaurant Grillið på 8. etage, hvor den spektakulære udsigt over Reykjavík og nytårsfyrværkeriet kan nydes gennem de store panoramavinduer hele vejen rundt.


Afgange 2018: 29. december. Afrejse fra Kastrup.I pakken indgår:
 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 4 nætter på valgt hotel i Reykjavík.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Transfer til hotel i Reykjavík via Den Blå Lagune (3 timer) med skandinavisk talende guide.
 • Comfort entré til Den Blå Lagune.
 • Udflugt Den Gyldne Cirkel, inkl frokost (7 timer) med skandinavisk talende guide.
 • Byrundtur i Reykjavik (3 timer) med skandinavisk talende guide.
 • Velkomstdrink samt 4-retters nytårsmiddag i restaurant Sulnasalur, inkl udvalgte viner.
 • Musikunderholdning i Sulnasalur før of efter midnat.
 • Det nye aret fires ind med champagne och snacks i Restaurant Grillið.
 • Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen.
 • I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk lokalguide.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).


Tilvalg:

Den 1. januar kan i vælge mellem hvalsafari, nordlysturen, køre ATV, superjeeptur eller ridetur på islandske heste.

Booking
Nytårsrejse til Reykjavík, 4 nætter
fra 9.260,-
29. dec.
SØG REJSE
 
Beskrivelse dag for dag
29. december| Velkommen til Island!

Ved ankomst til Keflavik lufthavn mødes I af vores skandinavisk talende guide, der byder jer velkommen til Island. Vores transferbus tager jer med til en uforglemmelig start på jeres Islands-ophold – et afstressende bad i den berømte Blå Lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflavik lufthavn og Reykjavík.

Den blå lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Efter badet transporteres I til jeres hotel i Reykjavík, hvor aftenen er fri til jeres egen rådighed.

Den Blå Lagune
30. december | Guidet udflugt til Den Gyldne Cirkel

Morgenmad på hotellet. Cirka kl. 09:30 afhentes I på hotellet til en guidet udflugt til Gullfoss og Geysir. Turen går fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, ”det gyldne vandfald”, som er kendt som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

I nærheden af Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I utallige chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Hvis vejret tillader det, bliver sidste stop på turen et besøg i den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Cirka kl. 17:00. Tilbage i Reykjavík, aftenen er fri til egen aktiviteter.

Geysir-området med Strokkur
31. december | Byrundtur og førsteklasses nytårsmiddag, festlig festivitas og spektakulært fyrværkeri!

Hotelmorgenmaden og deretter tager vi jer med på en byrundtur i Reykjavik. Sammen med jeres dygtige guide stifter I bekendtskab med Reykjaviks bykerne og dykker ned i byens historie og samtid. Vi udforsker Reykjaviks historiske og moderne steder, hvor nogle af højdepunkterne er Perlen, kirken Hallgrímskirkja, Reykjaviks havn og centrum, og det nye konference- og koncerthus Harpa.

Byrundtur i Reykjavik
Nyårsmiddagen spiser I på Restaurant Sulnasalur på det firestjernede Radisson BLU Saga. Køkkenchefen er en del af det islandske kokkelandshold og garanterer en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige. – I god tid inden midnat rykker festen videre til restaurant Grillið på 8. etage, hvor den spektakulære udsigt over Reykjavík og nytårsfyrværkeriet kan nydes gennem de store panoramavinduer hele vejen rundt.

19:00 Aperitif i Sulnasalur på Radisson BLU Saga Hotel.
20:00 4-retters nytårsmiddag i restaurant Sulnasalur og utvalgte viner. Musikunderholdning i Sulnasalur før of efter midnat.
Kolabrautin

00:00 Drikkevarer, snacks og udsigt over Reykjaviks spektakulære fyrværkeri på Restaurant Grillið, på 8. etage, hvor den spektakulære udsigt over Reykjavík og nytårsfyrværkeriet kan nydes gennem de store panoramavinduer hele vejen rundt. Vi skåler det nye år ind.
00:10 DJ i Sulnasalur.
01:00 Transport til jeres hotel, hvis I ikke bor på Radisson BLU Saga Hotel.

Nytårsaften i Reykjavik
1. januar | Reykjavík på egen hånd

Dagen er til fri disposition. Vælg en spændende dagstur eller tilbring dagen i Reykjavik centrum, en by med mange ansigter. Tag en spadseretur gennem Reykjavik centrum og saml alle indtryk med en kop kaffe i en af byens caféer, besøge et af Reykjaviks termiske bade og kurbade.

Det er også muligt at tilføje udflugter og aktiviteter, se venligst nedenstående forslag. 
 

Reykjavik
2. januar | Hjemrejse

I forbindelse med afgang bliver I hentet af en bustransfer på hotellet som kører Jer til Keflavik Lufthavn.

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes
Hoteloversigt
CenterHotel Plaza
CenterHotel Plaza
Gæstebedømmelse:

4,2 av 5

CenterHotel Plaza ***

Hotellet ligger meget centralt i Reykjavik ved torvet Ingolfstorg. Et hotel med afslappet atmosfære, god service og med en ypperlig beliggenhed i det centrale Reykjavik. Standardværelserne har parketgulv, eget bad/toilet, hårtørrer, telefon, tv, minibar, fri internetforbindelse samt te- og kaffekoger.


Radisson BLU Saga
Radisson BLU Saga
Gæstebedømmelse:

4,1 av 5

Radisson BLU Saga Hotel ****

Et eksklusivt førsteklasses hotel. Få minutters gang fra Reykjaviks centrum. Store og lyse værelser med elegante badeværelser. Værelserne har en smuk udsigt over Reykjavik og omegn. Alle værelser har desuden tv, telefon, minibar, føntørrer, buksepresse og mulighed for internetforbindelse.Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström