Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Børnenes Island, 5 nætter
En oplevelse for hele familien! Tag børnene med på en indholdsrig rejse til Island. Oplev sagalandet med storslåede vandfald, sorte lavastrande og en magisk tur, der er som hentet ud af sagaernes verden. Bad i varme udendørskilder, besøg Reykjaviks dyrepark, rid på islandske heste, og udforsk det unikke landskab. Denne rejse har noget for hele familien!


Afgange 2019-20: Hele året; dagligt.

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.
sida1 Kundebedømmelse: 4,7 sida2
Læs flere kundeanmeldelser

I pakken indgår:
 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • Overnatning 5 nætter inkl. morgenmad
 • Hvalsafari.
 • Billeje i 5 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Servicenummer på Island.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilgængelige alternativer ved booking:
 • Værelsesstandard – vælg mellem værelser med fælles bad/toilet og hoteller, hvor værelserne har eget bad/toilet.
 • Billeje – pakken er baseret på bilklasse N: VW Polo (5 døre). Mulighed for at opgradere til andre biltyper.
 • Entré til Den Blå Lagune (bookes i god tid, kan dog tidligst bookes 5-6 måneder inden besøget).

Afgifter, som betales efter ankomst:
 • Ved afhentning af udlejningsbil i Keflaviks lufthavn påløber en lufthavnsafgift på DKK 280.
 • Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.
Booking
Børnenes Island, 5 nætter

fra 5.970,-

fra 4.805,-

fra 4.740,-

15. maj - 30. sep.

01. okt - 31. dec.

01. jan - 31. mar.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. Gennemsnitsprisen er baseret på 2 voksne + 1 barn (10 år).  I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

 

Beskrivelse dag for dag

Dag 1 | Bad i den magiske Blå Lagune

Flyveturen til Island tager ca. 3 timer. Ved ankomsten til Keflavik lufthavn afhenter I udlejningsbilen. På vejen ind til Reykjavík anbefaler vi, at I stopper og tager en dukkert i den magiske Blå Lagune (OBS! Entré skal bookes inden), et udendørsbad, der ligger midt i et lavafelt.


Lagunen får sit lyseblå vand direkte fra geotermiske kilder, der går helt ned til 2000 meters dybde og holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Det magiske vand i Den Blå Lagune er elsket af både store og små. Varme i kroppen fortsætter I turen mod Reykjavik for at checke ind på jeres hotel.

 

Dag 2 | Spændende islandske dyr

Start dagen med et eventyr til havs – hvalsafari! I går om bord på katamaranen Hafsulan i Reykjavík havn, og der venter jer en imponerende naturoplevelse, hvor målet er at komme rigtig tæt på delfiner, vågehvaler, pukkelhvaler og spækhuggere. Hvis forudsætningerne er rigtige, er der også chance for at se verdens største dyr – blåhvalen. 

 

Efter frokost besøg i friluftsområdet Skógar. I området er der masser af vælge mellem – en eventyrlegeplads, en dyrepark med islandske dyr, en botanisk have og Islands største udendørs badeanlæg. Vi anbefaler en kaffepause på café Flora midt i den frodige botaniske have. Entréen er inkluderet i kortet Reykjavik Welcome Card. Hvis I besøger Reykjavík i vinterhalvåret, er her også en skøjtehal, hvis I har lyst til at løbe på skøjter.

 

Dag 3 | Biludflugt til den utrolige natur i det sydlige Island

Vi foreslår, at I på tredjedagen tager på en heldagsudflugt i det sydlige Island. Start med at køre mod Hveragerði, hvor I kan hilse på de islandske heste på gården Eldhestar. Fortsæt derefter til Seljandsfoss, et vandfald i sagalignende omgivelser, hvor I, hvis vejret tillader det, kan komme ind bag vandfaldet. Næste stop, som vi anbefaler, er Eyjafjallajökull center, et lille besøgscenter, hvor I kan se en fascinerende film om vulkanudbruddet, som lammede Europas flytrafik, og tiden efter. Meget interessant for alle aldre.


Næste seværdighed på ruten er vandfaldet Skógarfoss. Her er der mulighed for at gå helt op til toppen af vandfaldet og se det fra oven. I området er der også mulighed for at købe noget at spise. I nærheden ligger desuden et museum om Islands historie.

Hvis I vil have mere af den magiske islandske natur, anbefaler vi, at I fortsætter til de smukke klipper ved naturreservatet Dyrhólaey, hvor havet møder vulkanske sandsletter. Her yngler tusindvis af havfugle, bl.a. den berømte lunde. Lundefuglene kan ses frem til midten af august, inden de forsvinder til søs. Dyrhólaey er absolut også et besøg værd uden lundefugle. Bemærk, at Dyrhólaey ikke må besøges i perioden, når fugleungerne klækkes (ca. maj – midsommer), og at lundefuglene forlader land i midten/slutningen af august.


Sidste stop på rejsen er byen Vík, hvor vi foreslår en gåtur på de kendte sorte sandstrande og en kaffepause på restauranten Sudur-Vik, inden I vender tilbage til Reykjavík.

 

Dag 4 | Familieudflugt til øen Viðey

Tag færgen (billet til færgen er ikke inkluderet) fra den gamle havn eller Skarfabakki til øen Viðey og en perfekt familieudflugt! På denne lille ø, ikke langt fra Reykjavík, ligger blandt andet Yoko Onos IMAGINE PEACE TOWER. Her er også kunst i form af skulpturer og malerier af både islandske og internationale kunstnere. På øen kan man leje cykel, nyde en kaffepause på Viðeyjarstofa café, eller hvad med at slå jer ned i græsset og holde picnic?

Hvis I har mod på flere aktiviteter denne dag, kan I tage en tur til Nauthóltsvík, en geotermisk strand med en legeplads midt i byen!

 

Dag 5 | Bjergtagende naturoplevelser

Dagen byder på Islands mest berømte seværdigheder i den såkaldte gyldne cirkel! I kører mod nordvest fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, som også kaldes ”det gyldne vandfald” og anses for at være Islands smukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen. Her ligger Gullfosskaffi, det perfekte sted til dagens frokost.

I nærheden af Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med de varme kilder og Islands mest aktive gejser Strokkur, som med 5-minutters intervaller sprøjter vand op til 30 meter op i luften. I kan gå rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder. En næsten overjordisk oplevelse.


Fortsæt derefter til den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.


 

Dag 6 | Hjemrejse
Hjemrejse. I kører fra Reykjavik til Keflavik (cirka 45 min.) og efterlader bilen i Keflavik lufthavn i forbindelse med hjemrejsen.
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström