Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Om os
Det mener vores kunder
Særlige Tilbud
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Vores partnere
Certifikat
img1

img1

Island - kontrasternas land!

I vår Islandsguide kan du läsa mer om Reykjavik och Island som resmål och om hur du planerar din islandsvistelse. Du får information om allt från natur, historia och sevärdheter till hur du lägger upp din egen resa efter intresse och säsong.

VI ARBEJDER MED OPLEVELSEN AF ISLAND
Vulkan Rejser er specialiseret på rejser til Island, med markedets bredeste udbud. Ved at nøje udvælge og sammensætte rejserne vil vi maksimere oplevelsen af Island for privatpersoner, grupper og virksomheder. Vores rejsende vælger fra et bredt udbud af rejser som de selv kan tilpasse – direkte på vores web eller sammen med vores personale.

AT REJSE MED VULKAN REJSER
Mange af vores rejsende er glade for at planlægge og booke rejsen selv på vores web. Andre kan lide den personlige kontakt med vores personale som selv har gennemført rejserne, boet på hotellerne og kan tale om Island i timer. Uanset hvad du foretrækker, har vi gjort det enkelt at opdage Island både fra vores web og gennem vores personale.

Vi tager et helhedsansvar for vores rejser: fra fly, hotel og transfer til udlejningsbil og aktiviteter. Takket være det, at vi arbejder direkte med håndplukkede leverandører i Island, kan vores rejsende fokusere på oplevelsen. Desuden kan vi holde priserne konkurrencedygtige.


AT REJSE SOM GRUPPE MED VULKAN REJSER
Vi har længe hjulpet grupper med at opleve Island. Vi arrangerer helhedsløsninger ved konferenser, kickoff eller andre grupperejser. Hen ad vejen har vi udviklet en god fornemmelse for at tilpasse rejserne efter hver gruppes forudsætninger og behov. Derfor giver vi vores grupper en personlig kontakt, som sørger for at alle får så meget som muligt ud af rejsen.

VI ER IATA-CERTIFICEREDE
Takket været at vi er IATA-certificerede udarbejder vi selv flybilletter. For vores rejsende indebærer det en hurtigere og bedre service.

VI ER MEDLEM i REJSEGARANTIFONDEN
Rejsegarantiordningen gør at du er sikret at få pengene tilbage hvis pakkerejsen (en garantidækket rejse) aflyses som følge af konkurs. Vulkanrejser er gennem moderselskabet Vulkanresor AB (556538-2685) og tilsluttet Rejsegarantifonden i Sverige (Kammarkollegiet). Yderligere information er tilgængelig på Kammarkollegiets hjemmeside: https://www.kammarkollegiet.se/resegarantier/kolla-din-researrangor?query=vulkanresor

OM VIRKSOMHEDEN
Vulkanrejser blev grundlagt i 2010 og er en del Vulkanresor AB og Vulkan Travel Group. I alt er vi 12 ansatte som sidste år hjalp omkring 9 000 rejsende med at opleve Island. Vi er den største arrangør af rejser til Island fra Skandinavien.

 

 

 

Kontakt os

Privatrejser

Tlf: 75 12 95 50
E-mail: info[a]vulkanrejser.dk

Konference- og Grupperejser

Tlf: 75 12 95 50
E-mail: groups[a]vulkanrejser.dk

Økonomiafdeling

Tlf: 75 12 95 50
E-mail: ekonomi[a]vulkanrejser.dk

Markedsføring

Tlf: 75 12 95 50
E-mail: marketing[a]vulkanrejser.dk

 

 

 

Vores kontor

København                                           

Vulkanrejser

c/o Business Sweden,

Toldbodgade 18, 5. sal,

 DK-1253 København K

(kun postadresse)

Stockholm 

Mäster Samuelsgatan 60, vån 8

111 21 Stockholm 

Tlf: +46 (0)8 - 612 43 70  

Umeå

Västra Esplanaden 19 

901 09 Umeå

Tlf: +46 (0)90 - 12 95 50

 

 

 

Om webbplatsen

VULKANREJSERS DATABESKYTTELSESPOLITIK I HENHOLD TIL GDPR

Databeskyttelsesforordningen GDPR medfører nye procedurer og restriktioner i forhold til behandlingen af persondata.
Din integritet er meget vigtig for os, og målet med denne privatlivspolitik er på enkel og letforståelig vis at forklare, hvordan vi indsamler, bearbejder og lagrer dine data, så du kan føle dig tryg ved processen.
Ansvaret for bearbejdning af dine persondata ligger hos Vulkanresor AB. Telefon: +46 (0)90-12 95 00 E-mail: info@vulkanrejser.dk Postadresse: Vulkanrejser AB, Box 436, 901 09 Umeå, Sverige.

NØDVENDIGE PERSONDATA
Med henblik på at kunne hjælpe dig som kunde, har vi brug for følgende oplysninger: Navn på alle rejsende samt adresse, telefonnummer og e-mailadresse på gruppens rejseansvarlige. Hvis der er børn med, har vi brug for barnets fødselsdato for at kunne sikre jer den korrekte pris. Vedrørende visse aktiviteter, som f.eks. dykning eller ridning, har arrangøren brug for at kende din højde og vægt. Vi bearbejder eventuelt også andre af dine oplysninger, så som f.eks. specielle behov eller ønsker.

BEARBEJDNING AF DINE PERSONDATA
Persondata behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning og i henhold til databeskyttelsesforordningen. Persondata anvendes udelukkende i forretningsmæssige øjemed, dette for at vi skal kunne yde dig som kunde den bedst tænkelige service samt opfylde vores aftale med dig, dette inden eller i forbindelse med indgåelse af aftalen. Herudover anvender vi persondata i reklameøjemed.

OVERFØRSEL AF DINE PERSONDATA
For at kunne opfylde vores aftale med dig som kunde, har vi brug for at sende dine oplysninger videre til vores underleverandører, herunder flyselskaber, hoteller og aktivitetsarrangører, dette for at stille flybillet, indkvartering, udflugter og andre bookingrelaterede servicer til rådighed. Vores underleverandører og samarbejdspartnere overholder også gældende databeskyttelsesforordning, og har med denne aftale enten funktion af persondata-ansvarlige eller de behandler persondata på vegne af den persondata-ansvarlige. Vi gør ligeledes brug af forskellige IT-systemer i virksomheden, hvor dine persondata håndteres. Visse af disse systemer er skybaserede eller installeret hos leverandøren, som i den forbindelse følger vores instruktioner fra aftalen om behandling af persondata på vegne af den persondata-ansvarlige. Dine persondata kan i den forbindelse blive overført til et andet land, hvis skyen eller serveren befinder sig der.

BESKYTTELSE AF DIN PERSONDATA
Persondata beskyttes mod uautoriseret brug, offentliggørelse, ødelæggelse eller ændringer af fysiske, tekniske eller organisatoriske foranstaltninger i forhold til risiciene, så som utilsigtet tab eller beskadigelse eller uautoriseret adgang opstået under datahåndteringen.

SÅ LÆÄNGE LAGRES DINE PERSONDATA
Vulkanrejser gemmer dine persondata i to år i overensstemmelse med gældende lovgivning. Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og vores kampagnetilbud, alternativt hvis du allerede modtager nyhedsbreve og kampagnetilbud i forbindelse med en tidligere tur, gemmer vi indtil videre dine persondata til dette formål.

GENOMFØRELSE AF DENNA PRIVATLIVSPOLITIK
Vulkanrejsers personale har kendskab til og er blevet instrueret i at følge denne privatlivspolitik og gældende databeskyttelsesregler.

ADGANG TIL OPLYSNINGER/ANMODNING OM SLETNING/DATAPORTERING
Ved skriftlig henvendelse og i den udstrækning det kræves inden for gældende lovgivning, informerer Vulkanresor dig om hvilke persondata, vi bearbejder. Skulle en sådan oplysning være fejlagtig, retter eller sletter vi den på din opfordring. Vi gennemfører også dataportering (overførsel) af dine oplysninger på din opfordring.

BETALNING MED KONOT-/KREDITKORT
Ved kortbetaling behøver du kun at angive navn, kortnummer, korttype, kortets gyldighed og CVC-kode (kontrolcifre). Vulkanrejser gemmer ingen kortoplysninger, men samarbejder med DIBS Payment Services AB, som behandler informationerne. Både Vulkanrejser og DIBS beskytter brugeren via SSL-kryptering. http://www.dibs.dk .
Vulkanrejser er certificeret i henhold til PCI DSS.

ANDRE APPS/WEBSITES
På vores sider kan der forekomme links til andre apps og/eller websites, som Vulkanrejser ikke har kontrol over. Denne integritetspolitik gælder udelukkende din brug af Vulkanrejsers serviceydelser. Vulkanrejser er ikke ansvarlige for indholdet i apps/websites tilgået via links, det samme gælder den persondatabehandling, som eventuelt udføres af ejerne eller de driftsansvarlige for disse websites.

TVIVL/SPØRGSMÅL TIL DIN INTEGRITET
Hvis du ikke anser vores håndtering af dine persondata for værende i overensstemmelse med gældende lovgivning, har du mulighed for at kontakte det svenske datatilsyn på e-mail: datainspektionen@datainspektionen.se eller
Telefon: +46 (0)8- 657 61 00.

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström