Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Kundeservice
Sådan finder du bedste pris
Booking og betaling
FAQ - Spørgsmål og svar
Rejsegaranti
Rejsevilkår
Afbestillingsforsikring
Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Tilbage
Udskriv
FAQ - de mest stillede spørgsmål
Hvad viser jeres "fra-priser"?
Vores fra-priser angives som pris pr. person og baseres på en del i et dobbeltværelse. De ”fra-priser” som vises her på webbsiden viser altid den mest fordelagtige pris vi kan tilbyde på en pakke eller et produkt under en angivet periode. Ved prissøgning finder I altid den billigste pris, som vi kan sælge til, under de datoer I har efterspurgt.
Hvad indebærer det at hotel kan bookes "på forespørgsel"?
Et fåtal hoteller og lejlighedshoteller tilbyder booking på forespørgsel. I de tilfælde kan vi ikke garantere at der er ledige værelser. Hvis vi får afslag på jeres booking så tilbyder vi altid et alternativt logi. Skulle det alternative logi ikke passe til jer, så kan I naturligvis uden afgift afbestille jeres rejse.
Hvad sker der hvis en udflugt bliver aflyst?
Vi tilbagebetaler aktuelt beløb, hvis en udflugt bliver aflyst. Det er meget usædvanligt, men nogen gange sker det at en udflugt ikke kan gennemføres på grund af dårligt vejr (hvis det sker så er det næsten altid en hvalsafari som aflyses). I tilbydes i så fald at gennemføre udflugten en anden dag, og hvis det ikke passer jer, så tilbagebetaler vi det aktuelle beløb umiddelbart.
Hvor meget bagage må jeg tage med på flyet?

Mængden af bagage, der kan tages med på flyet til Island adskiller sig en smule mellem flyselskaberne.


Icelandair: 23 kg indchecket bagage og 10 kg håndbagage.
SAS: 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage.
WOW-air: 20 kg indchecket bagage og 5 kg håndbagage.

Hvad gælder ved forsinkede fly?
Ved længere forsinkelser er flyselskabet ansvarlige for at tilbyde gratis mad og drikke i rimelige proportioner i forhold til ventetiden. Hvis du forsinkes med en eller flere nætter er det også flyselskabets ansvar at betale overnatning på hotel til dig. Flyselskabet skal altid tilbyde dig ombooking, enten sådan at du kommer frem til din destination så hurtigt som muligt, alternativt på et senere tidspunkt som passer dig.
Hvad gælder ved aflyste fly?
Har du købt en pakkerejse af os, hvor der indgår en flybillet, og flyselskabet har aflyst turen, så hjælper vi dig. Vi kan enten lave en ombookning af din rejse til en senere dato eller så tilbagebetaler vi rejsens beløb. Observer at for at du som kunde skal have ret til ombooking eller fuld tilbagebetaling af rejsen, så skal flyselskabet have aflyst flyveturen. Det er altså ikke nok med en varsling om strejke, eller at der er risiko for aflyste fly, for at uden afgift kunne ombooke/tilbagebetales.
Hvad gælder ved eventuel flystrejke?
Flypassagerers rettigheder ved flystrejke reguleres af en EU-bestemmelse. Har du købt en pakkerejse af os, hvor flybilletten indgår, og flyselskabet aflyser turen, så hjælper vi dig. Vi kan enten lave en ombooking af din rejse til en senere dato eller også tilbagebetaler vi rejsens samlede beløb. Observer, at for at du som kunde skal have ret til at uden afgift lave en ombooking, eller få fuld tilbagebetaling af rejsen, skal flyselskabet have aflyst turen. 
 
Hvad gælder ved eventuelt vulkanudbrud?

Ved Vulkanudbrud følger vi Udenrigsministeriets anbefalinger, om hvorvidt det er sikkert at rejse til Island. Det er meget sjældent at vulkanudbrud påvirker flytrafikken eller rejser til Island. Siden vi startede i 1997 er det kun sket en gang, og det var ved Eyfjallajökulls udbrud i 2010, da flytrafikken til og fra Island ikke kunne gennemføres under nogle dage.

 

Hvis din rejse eller flyrejse aflyses pga. vulkanudbrud, kan vi enten lave en ombooking af din rejse til en senere dato, eller også tilbagebetaler vi hele rejsens beløb.

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström