Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Kundeservice
Sådan finder du bedste pris
Booking og betaling
FAQ - Spørgsmål og svar
Rejsegaranti
Rejsevilkår
Afbestillingsforsikring
Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Tilbage
Udskriv
Sygdoms-/afbestillingsforsikring

 

Sygdoms-/afbestillingsforsikring

Vulkan Rejser tilbyder en traditionel afbestillingsforsikring, som gælder ved sygdom og fremvisning af lægeerklæring. Prisen er 395,- per person.


Afbestillingsforsikring kan kun tegnes ved booking af rejsen, og skal betales sammen med den første betaling. Afbestillingsforsikringen er personlig og tilbagebetales ikke ved afbestilling af rejsen.

 

Afbestillingsforsikringen indebærer at du få hele rejsebeløbet tilbage, undtagen en selvrisiko på 600 kr. Herved er du som rejsende beskyttet mod andre udgifter end selvrisikoen, i tilfælde af sygdom, ulykke eller dødsfald hos dig eller nære pårørende.

 

Afbestillingsforsikring kan tegnes af alle privat rejsende, men ikke af virksomheder og grupper. Afbestilling skal gøres snarest efter at en forhindring af rejsen er opstået.

Akut sygdom, tilskadekomst eller dødsfald
Hvis du eller din ægtefælle, samlever, børn, forældre, svigerforældre, børnebørn, søskende, bedsteforældre, svigerinder, svogre eller rejseledsager rammes af akut sygdom eller tilskadekomst eller afgår ved døden, der kræver hospitalsindlæggelse, lægeordineret sengeleje eller det der kan sidestilles hermed. Ved akut sygdom forstås en nyopstået sygdom, en begrundet mistanke om en nyopstået alvorlig sygdom eller en uventet forværring i en bestående eller kronisk sygdom.  

Ved afbestilling med afbestillingsforsikring

Af lægeerklæringen skal følgende fremgå: Undersøgelsesdato, resultat og diagnose, at sygdommen er akut og at sygdommen eller ulykken udgør en alvorlig forhindring for at kunne gennemføre rejsen. Afbestillingen skal ske inden rejsens start. Afbestilling skal gøres via telefon (kun under vores åbningstider, hverdage 9.00-17.00), alternativt via e-mail til

info(a)vulkanrejser.dk. Afbestilling som modtages af Vulkan Rejser efter rejsens start accepteres ikke. Rejsende har ikke ret til at afbestille en rejse med en lægeerklæring, af hvilken det ikke klart fremgår at sygdommen er af akut karakter. Lægeerklæring som modtages senere end 7 dage efter afbestilling tages ikke i betragtning.

Dækningsperiode
Forsikringen dækker fra tegningsdatoen indtil indcheckning i lufthavnen for udrejse. OBS! Efter indcheckning i lufthavnen er det din egen rejseforsikring, som tager over.

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström