Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Tage med dine kolleger
på en julerejse til Reykjavík!

En weekend i Reykjavík med udflugter, varme bade og islandsk julemiddag. I juletiden er Reykjavík fascinerende smuk og stemningsfuld med flotte udsmykninger. I besøger Den blå lagune, hvor I nyder et afstressende bad i det varme vand. På restaurant Reykjavíks kombinerer de bedste traditionelle islandske juleretter som lam og fisk med skandinavisk julemad. I kommer også på udflugt til nogle af landets mest fascinerende naturfænomener – de varme kilder ved Geysir og det fantastiske vandfald Gullfoss.


Afgange: 16. nov - 9. dec. Direkte fly fra København.


Pris fr. 6.950,-

Pris baseret pr. person på en gruppe af 15 personer med indkvartering på Hotel Cabin ** +. Flypriser varierer efter dato og tilgængelighed.

Velkommen til at kontakte os!

Kontakt venligst vores projektleder for mere information eller et personligt skræddersyet rejseprogram efter jeres ønsker.


Ring vores dygtige sælgere på tlf. 75 12 95 50 eller send os en mail på adressen | groups@vulkanrejser.dk | Send forespørgsel

Beskrivelse dag for dag
Dag 1: Ankomst til Island – bad i Den blå lagune

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten venter en transfer, som tager jer med til det afstressende bad i Den blå lagune, som giver en uforglemmelig start på jeres Islands-ophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt tæt på vejen mellem Keflavik lufthavn og Reykjavík. Transfer tager cirka 20 minutter.

Den blå lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39 °C året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Der er også mulighed for at booke en kortere massagebehandling.
Efter badet fortsætter transferen til hotellet i Reykjavík. På stedet kan I vælge mellem flere forskellige afgangstider i løbet af dagen. Den sidste afgår kl. 21:00. Transfer til hotellet i Reykjavík tager cirka 1 time. Aftenen er fri til jeres egen rådighed.

 

Den blå lagune
Dag 2: Guidet udflugt til Gullfoss, Geysir og Thingvellir.
Morgenmad på hotellet. Formiddagen er fri til jeres egen rådighed.
Kl. 12.00 bliver I afhentet på hotellet til en tur til Gullfoss og Geysir – to af Islands mest spændende steder. Rejsen går fra Reykjavik til det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.
Strokkur ved Geysir-området
Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Sidste stop på turen er et kort besøg ved den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Derefter fortsætter I tilbage til Reykjavík. I er tilbage i Reykjavík kl. 18:00.


Om aftenen en gåtur til restaurant Reykjavík, som ligger i Reykjaviks centrum. På restauranten er der dækket op med et lækkert julebord med islandsk og international julemad. Efter middagen er der mulighed for at udforske Reykjavíks natteliv på egen hånd.

Gullfoss
Dag 3: Hjemrejse/Egne aktiviteter og udflugter

Pakke med 2 nætter
Hjemrejse denne dag. Morgenmad på hotellet.
I afhentes med bus på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang.

Pakke med 3 og 4 nætter
Morgenmad på hotellet.

Egne aktiviteter eller nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter – se nedenfor.

Dag 4: Hjemrejse/Egne aktiviteter og udflugter
Pakke med 3 nætter
Hjemrejse denne dag. Morgenmad på hotellet.
I afhentes med bus på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang.

Pakke med 4 nætter
Morgenmad på hotellet.
Egne aktiviteter eller nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter – se nedenfor.

Dag 5: Hjemrejse/Egne aktiviteter og udflugter
Pakke med 4 nætter
Hjemrejse denne dag. Morgenmad på hotellet.
I afhentes med bus på jeres hotel i tilslutning til flyets afgang.Hoteloversigt

Nedenfor finder I nogle af de udvalgte hoteller, som vi anbefaler.


Hotel Cabin
Hotel Cabin

Gæsternes vurdering:
3,9 av 5
Hotel Cabin **+
Et prisgunstigt mellemklassehotel med en smuk beliggenhed ved Borgartun med udsigt over den tilstødende bugt. Hotellet er enkelt, men hyggeligt og har god service.

Bemærk: Standardværelserne er meget små efter normal standard. Deluxe-værelserne er nyopførte – med god standard og normal størrelse. Hotellet ligger cirka 2 km fra centrum.Hotel Fron
Hotel Fron

Gæsternes vurdering:
4,3 av 5
Hotel Fron ***
Dette hotel bookes ved forespørgsel.
Et nybygget, friskt og lyst lejlighedshotel med gode faciliteter. Hotellet ligger centralt i Reykjavik, efter hovedgaden Laugarvegur.

Alle værelser har eget bad/toilet, minibar, telefon, tv og sikkerhedsskab. Lejlighedsværelserne har også køkken, køleskab, mikroovn og ovn.Hotel Plaza
Hotel Plaza

Gæsternes vurdering:
4,2 av 5
Hotel Plaza ***
Hotellet ligger meget centralt i Reykjavik ved torvet Ingolfstorg. Et hotel med afslappet atmosfære, god service og med en ypperlig beliggenhed i det centrale Reykjavik.Hotel Arnarhvoll
Hotel Arnarhvoll

Gæsternes vurdering:
4,3 av 5

Hotel Arnarhvoll ***
Hotel Arnarvholl er et nyt 3-stjernet hotel i moderne, lidt mørk stil med en storslået udsigt over Reykjaviks havn. Restauranten er beliggende på øverste etage. I kælderen er der en relax-afdeling med jacuzzi. Beliggende i et roligt område i centrum.

Værelserne er smagfuldt og moderne indrettet. Alle værelser har eget bad/toilet, kaffe-/tekoger, kabel-tv, minibar samt mulighed for internetopkobling.Luna Apartments
Luna Apartments

Gæsternes vurdering:
4,6 av 5

Luna Apartments ***
Luna er et fuldt udstyret lejlighedshotel, praktisk beliggende i et roligt og charmerende ældre boligområde 200 meter fra Reykjaviks største shoppinggade Laugavegur. Morgenmad er ikke inkluderet.

Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, satellit-tv og gratis Wi-Fi. Luna Hotel Apartments tilbyder gratis kaffe og te. Gæsterne har adgang til kemisk rens og vaskeservice. Strygejern og strygebræt er tilgængeligt ved henvendelse.

Dette lejlighedshotel bookes ved forespørgsel.Hotel Reykjavik Centrum
Hotel Reykjavik Centrum

Gæsternes vurdering:
4,5 av 5
Hotel Reykjavik Centrum ****
Centralt beliggende og meget hyggeligt førsteklasses hotel. Hotellet åbnede i 2005 i en charmerende, nyrenoveret bygning fra 1700-tallet.

Hotelværelserne har en lys og klassisk indretning. Alle værelser har eget bad/toilet, tv, telefon og sikkerhedsskab.Hotel 1919
Hotel 1919

Gæsternes vurdering:
4,0 av 5
Hotel Radisson SAS 1919 ****
Et trendy førsteklasses hotell i sentrale Reykjavík med gjennomgående stilfull innredning og en avslappende og moderne atmosfære. Hotellet åpnet våren 2005 i en av Reykjavíks vakreste eldre bygninger.

Alle rommene er eksklusivt innreddet i en bekvem, moderne stil og har TV, video-on-demand, safe og mulighet for Internett-oppkobling.Hotel Nordica
Hotel Nordica

Gæsternes vurdering:
4,4 av 5
Hilton Reykjavik Nordica ****
Et stort førsteklasseshotel i moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service. Egen spa og mange faciliteter.

Store og lyse værelser, alle med eget bad/toilet, telefon, tv og sikkerhedsskab. Mulighed for internetopkobling.Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström