Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Konferencerejse
til Island!

Kontakte os
img4
Smukke Reykjavík

Kontakte os
img4
Enestående natur

Kontakte os
img4
Bad i varme kilder

Kontakte os
img2
Harpan

Kontakte os

Konferencerejse til Island!

Island er et ideelt sted for jeres konference. Her kan vi væve eventyrlig natur, konferencemøder og kreative gruppeøvelser sammen med oplevelser, som giver deltagerne en fantastisk oplevelse. Med et effektivt informationsudbytte og gode resultater i fokus udformer I sammen med vores projektleder et program, som kombinerer gruppeaktiviteter, middage og andre afkoblende arrangementer under konferencen.

Afgange:

Daglige direkte fly fra København. Tilslutning kan bookes fra andre byer.Velkommen til at kontakte os!

Kontakt os venligst for et ikke bindende tilbud. Vi leverer alt efter jeres ønsker, brug og budget.


75 12 95 50 | groups@vulkanrejser.dk | Gruppeforespørgsel

Programforslag - Reykjavik som base
Dag 1: Et dampende velkomstbad og Reykjavik
Ankomst
Ved ankomsten venter en transfer, som kører jer til det afkoblende bad i Den Blå Lagune, hvilket bliver en uforglemmelig start på jeres forretningsrejse Transferen tager ca. 20 minutter. Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder sin varme temperatur på 36-39° året rundt.

Aftenpas
Slap af med kollegerne i et smukt miljø, inden I varme i kroppen tager videre til hovedstaden for at checke ind på hotellet. Om aftenen spiser I middag på en af Reykjaviks mange restauranter. Hvis man har tid og lyst, har man mulighed for at udforske forlystelseslivet.
Blå Lagunen
Den Blå Lagune
Dag 2: Konference eller møder
Dagpas
Diskuter firmaets fremtid kolleger imellem i stimulerende og smukke omgivelser. Dagen består af to konferencepas, afbrudt af frokost. Flere hoteller tilbyder gode konferencemuligheder, men der er også andre alternativer, for eksempel koncert- og konferencebygningen Harpan eller anlægget ved Den Blå Lagune.

Aftenpas
Aftenen sluttes af med middag på en af Reykjaviks mange restauranter. Det islandske køkken har en høj klasse. Råvarerne er friske og oftest produceret lokalt. Islændingene spiser meget fisk og lam, men ud over islandske specialiteter tilbyder restauranterne også mad fra alle verdens hjørner.
Konferens och möte
Konference
Dag 3: Den Gyldne Cirkel og afslutningsmiddag

Dagpas
En vellykket konferencerejse kombinerer forretning med fornøjelse! Dagen begynder med et besøg på nogle af Islands naturvidundere.. Turen går fra Reykjavik til den smukke nationalpark Thingvellir. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

Efter en frokostpause tager I videre til Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. Næste stop på turen er Gullfoss, vandfaldet har to etaper, og det er muligt at komme tæt på de vældige vandmasser, som kaster sig ud over klippen ned i kløften.

Den gyllene cirkeln
Den Gyldne Cirkel
Aftenpas
På vej tilbage til Reykjavik kører I gennem byen Hveragerdi, hvor der dyrkes frugt og grønt i drivhus, som opvarmes af geotermiske kilder. I er tilbage på hotellet ved 17-tiden. Om aftenen spiser I en middag sammen på en af Reykjaviks mange restauranter.

Rund aftenen af sammen på en hyggelig pub eller et gyngende dansegulv. Islands natteliv er lige så hedt som de varme kilder. De fleste barer og natklubber ligger samlet i det centrale Reykjavik, så saml flokken en sidste gang og tag på pubcrawl - en perfekt afslutning på jeres Islandsophold og konference.
Dag 4: Hjemrejse

Hjemrejse om morgenen eller eftermiddagen.

 

Alternativ indkvartering - uden for Reykjavik

Hvis I foretrækker roligere indkvartering uden for Reykjavik, hjælper vi jer gerne med dette. Vi tilbyder flere gode hoteller og konferencefaciliteter uden for hovedstaden. Få mere tid sammen med kollegerne mellem konferencepassene og om aftenen, omgivet af mageløs natur og med flere seværdigheder lige i nærheden.

 

Forslag til aktiviteter
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström