Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Kick off på Island

Kontakte os
img4
Bad i varme kilder

Kontakte os
img4
Smukke Reykjavík

Kontakte os

Kick off på Island

Skal I arrangere en kick-off? Vi tilbyder spændende aktiviteter i et fantastisk miljø, som gør jeres næste kick-off til en ny oplevelse for alle medarbejdere. Kickoff-rejser kan være starten på et projekt eller en ny virksomhed - I fokuserer både på virksomheden og på at have det sjovt sammen. Vi skræddersyr et program efter jeres behov og ønsker.

Afgange:

Daglige direkte fly fra København.
Tilslutning kan bookes fra andre byer.Velkommen til at kontakte os!

Kontakt os venligst for et ikke bindende tilbud. Vi leverer alt efter jeres ønsker, brug og budget.


75 12 95 50 | groups@vulkanrejser.dk | Gruppeforespørgsel

Programforslag
Dag 1: Velkomstdrink og bad i Den Blå Lagune
 
Ved ankomst venter en transfer, som kører jer til det berømte udendørsbad Den Blå Lagune, hvilket bliver en uforglemmelig start på jeres kickoff. Transfer tager cirka 20 minutter. Lagunen får sit mineralrige vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på ned til 2000 meter, og vandet holder sin varme temperatur på 36-39° året rundt.

Spark jeres kickoff i gang med en velkomstdrink ved ankomsten til Den Blå Lagune. Slap af med kollegerne i et smukt miljø, omgivet af golde lavefelter, inden I varme i kroppen tager videre til hovedstaden for at checke ind på hotellet. Om aftenen spiser I middag på en af Reykjaviks mange restauranter. Hvis man har tid og lyst, har man mulighed for at udforske forlystelseslivet.
Dag 2: Teambuilding og lavagrotter
 

Begynd dagen med nogle spændende teambuilding-aktiviteter, en glimrende måde at skabe holdånd og have det sjovt sammen. Efter nogle kortere gruppekonkurrencer får I lidt at spise, inden det er tid til at tage på en eksotisk og spændende rejse gennem 500 meter lange lavagrotter. Efter besøget under jordeniveau afslutter I dagen med at slappe af i geotermisk opvarmede tøndekar eller sauna.

Om aftenen spiser I middag sammen. Reykjavik har et bredt udbud af restauranter, og det islandske køkken holder høj klasse. Råvarerne er friske og oftest produceret lokalt. Islændingene spiser meget fisk og lam, men ud over islandske specialiteter tilbyder restauranterne også mad fra alle verdens hjørner. Vi anbefaler, at I efter middagen runder dagen af med en pubcrawl i verdens nordligste hovedstad.

Dag 3: Naturfænomener med superjeep
Start dagen med morgenmad på hotellet, inden I tager ud på eventyr. Med superjeeps besøger I nogle af landets mægtigste seværdigheder; Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Kør østpå mod Thingvellir, stedet hvor verdens første parlament blev grundlagt. Der kan vi også se forkastningssprækken mellem Nordamerika og Europa. Turen fortsætter langs søen Thingvallavatn til det berømte Geysirområde. I det geotermiske Geysirområde kan vi iagttage den omtalte gejser Strokkur, som hvert 5. minut sprøjter vand op til 30 meter op i luften.

Efter frokost kører I til Gullfoss, ”Det Gyldne Vandfald”, for derefter at fortsætte mod gletsjeren Langjökull. I foretager et stop på gletsjeren for videre opdagelser. Inden det er tid til at vende tilbage ser I også eksplosions-krateret Kerid og standser ved drivhusbyen Hveragerdi, inden kører tilbage til Reykjavik.
Dag 4: Hjemrejse

Hjemrejse om morgenen.


 

Alternativ indkvartering - uden for Reykjavik

Hvis I foretrækker roligere indkvartering uden for Reykjavik, hjælper vi jer gerne med dette. Vi tilbyder flere gode hoteller og konferencefaciliteter uden for hovedstaden. Få mere tid sammen med kollegerne mellem konferencepassene og om aftenen, omgivet af mageløs natur og med flere seværdigheder lige i nærheden.

 

En række aktiviteter fra vores brede udvalg
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström