Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Aktiviteter på Island

Blå Lagunen Island
Den Blå Lagune

Et besøg i Den Blå Lagune er nærmest et ”must” når man besøger Island. Lagunen er en lyseblå oase, omgivet af et karrigt, vulkansk landskab. Det 38 grader varme vand kommer fra Islands glohede undergrund, hvor kildevand blandes med havvand og skaber et vitaliserende og livgivende mix.


Et populært alternativ er at besøge Den Blå Lagune umiddelbart ved ankomsten til Island. Lagunen ligger på vejen mellem Keflaviks lufthavn og Reykjavik og man kan nyde et vidunderligt bad inden incheckningen på hotellet. I kan også tage ud til Den Blå Lagune fra Reykjavik eller i forbindelse med hjemrejsen, hvis I rejser hjem om eftermiddagen.

 

3 - 6 timer | Året rundt

Gyllene Cirkeln
Den Gyldne Cirkel
Islands klassiske seværdigheder

Den Gyldne Cirkel er en klassisk udflugt som fanger mange af de af naturens vidundre, som Island er velkendt for. Første stop er byen Hveragerdi, hvor man dyrker frugt og grønsager i drivhuse ved hjælp af jordvarme. Derefter rejser vi mod vulkankrateret Kerid og så videre til bispesædet i Skálholt. Turem fortsætter til det smukke vandfald Gullfoss og de varme kilder ved geysir, hvor kilden Strokkur sprøjter sin vandstråle højt op mod himmelen hvert sjette minut. Turen afsluttes med et besøg på Tingvellir nationalpark, hvor vi stifter bekendtskab med egnens smukke natur og interessante historie og geologi.

6 - 8 timer | Året rundt

Valsafari
Hvalsafari

Der er få steder, hvor den vilde natur er mere tilgængelig, end på Island. Langs med hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige arter af delfiner og hvaler, hvis yndefulde lege i vandoverfladen, hop og spektakulære dyk kan beskues kun en kort sejltur fra Reykjavik. Island er også et af de få steder på jorden, hvor man har en chance for at opleve verdens største dyr, blåhvalen, når forudsætningerne er de rette. Udflugtens længde er avhængig af hvor langt ude hvalerne befinder sig. Regn med nogle timers spejden ude til havs. De længere udflugter går kun i sommermånederne juni-august. 


 3 - 12 timer | Maj - September

Stadsruntur Reykjavik
Byrundtur i Reykjavik

Byrundturen i Reykjavik giver et indblik i byen før og nu, sammen med en kyndig guide. Busturen starter i Breidholt, i den østlige ende af byen og højt over centrum. Dette giver en udsøgt udsigt over hele byen. Dernæst passerer vi Árbærs friluftmuseum og de geotermisk opvarmede udendørs bad i Laugardalur. Turen afsluttes i den gamle by med dens interessante mix af gamle og nye bygninger, fiskehavnen og meget andet. Kan også laves til fods, men med et andet program.

 

2 - 3 timer | Året rundt

Superjeepsafari
Superjeep-safari

Med superjeepen bliver naturens forhindringer en udfordring og oplevelse for passagererne. Superjeepen er en modificeret firhjulstrukken jeep, specialudrustet til at klare det ujævne terræn, der leder til mange af Islands mest spændende seværdigheder. En superjeep-safari kan vare alt fra nogle timer og til at strække sig over en hel dag, og den kan kombineres med andre aktiviteter som snescootertur, ridning, river rafting och forskellige teambuilding-aktiviteter. Gruppen kan standse ved interessante steder som de opdager undervejs.


5 - 10 timer | Året rundt

Forsränning
Wild River Rafting

Udforder den islandske natur og besejr en af dens fosse sammen. Rafting giver gruppen en fælles oplevelse og styrker team-følelsen, og det kan gennemføres mange steder på øen. Nogle af det mest populære fosse på Island ligger ved vandfaldet Gullfoss og ved gletcherfloden Hvitá med dens spektakulære syn, som ligger i nærheden af Reykjavik. River rafting kombineres almindeligvis med en anden aktivitetet eller udflugt og gennemføres på alt mellem en og fem timer, alt efter ønske. Transfer direkte til og fra Reykjavik tager omkring to timer. Der er forskellige sværhedsgrader som hver for sig passer til alle typer af grupper.

1 - 5 timer | Maj - Oktober

Ridning på Islandshästar
Ridning på islandsheste

Da Island har haft importforbud af heste siden 1100-talet, har islandshesten fået sit helt specielle særpræg. Den er en tryg ledsager som tager dig igennem det islandske terræn og den fantastiske natur uanset sæson eller vejrforhold. En ridetur kan gennemføres enten som en del af et program eller som en egen udflugt, på nogle timer og op til en hel dag, i nærheden af Reykjavik og rundtom i det meste af Island. Turerne går langs med fjeldskrænter og stejle klippevægge og blandt øde lavafelter og storslåede raviner. Ridning på islandsheste egner sig også til helt uerfarne ryttere. Hestene bliver fordelt i gruppen efter rytternes grad af erfaring og vi sørger for at deltagerne får den udrustning og de instruktioner, der er nødvendige for turen.

2 - 8 timer | Året rundt

Spa
Spa

Et spabesøg er en afslappende velgørenhed for krop og sjæl. På Laugar Spa – Reykjaviks største – får I nogle afkoblende timer i de varme bad, massage og et stort udbud af andre behandlinger. For de træningsinteresserede er der træning under overopsyn af kyndige instruktører.


2 - 3 timer | Året rundt

Bad i Reykjavik
Badning

At nyde badekulturen i et af Islands mange søbad er en afslappende måde at begynde dagen på, eller at afrunde en vellykket udflugt eller konferencedag. De mange bassiner i Reykjavik, med deres dampende jordvarmeopvarmede vand, er blevet kaldt byens svar på Londons pubber eller Paris’s caféer. Et besøg på et søbad omfatter to til fire timer altefter ønske og giver mulighed for at slappe af og opleve den karrige natur på nært hold sammen med et indblik i en klassisk, islandsk nationalforlystelse.

 

2-4 timer | Året rundt

Skattjakt
Skattejagt

Skattejagten indeholder udfordringer og aktiviteter, hvor gruppen samarbejder og i fællesskab stræber imod et mål. Gruppen motiveres og svejses sammen og oplever nogle af de mest spændende steder i Reykjavik eller rundt om på Island. Uplægget på en skattejagt varierer. Et program kan bestå af at chefen bliver kidnappet af vikinger og så skal reddes af medarbejderne. Gruppen deles op i flere mindre grupper, som skal løse problemer på forskellige steder i Reykjavik. Udfordringen er både intellektuel og fysisk.

 

4 - 6 timer | Året rundt

Företagsolympiad - glaciärgolf
Virksomhedsolympiade

Sammensvejs teamet gennem udfordrende konkurrencer, der motiverer og engagerer. Aktiviteterne i virksomhedsolympiaden kan være af forskellig omfatning og indhold alt efter hvad der passer den pågældende gruppe bedst. Udfordringerne kan være både fysiske og problemorienterede. I får mulighed for at lave lege-inslag som paintball, gletchergolf og gocart, fysiske udfordringer i naturen som en hundeslædetur, eller problemløsningskonkurrencer som sætter hovedet på prøve, f.eks. GPS-orientering, hvor deltagernes orienteringsevne og tålmodighed bliver testet.

 

3 - 5 timer | Året rundt

Havsfiske
Havfiskeri

Måske bliver bliver dagens fangst aftenens middag? På Island bydes man på førsteklasses fiskeri til havs. Tag båden enten fra havnen i Reykjavik eller det nærliggende samfund Hafnarfjørdur og prøv fiskelykken langs med den islandske kyst. På turen, der omfatter tre til fire timer, benytter man fiskestang og –line. Torskefisk er den mest almindeligt forekommende fangst i disse farvand.


3 - 4 timer | Året rundt

Landmannalaugar
Landmannalaugar

Landmannalaugar er en unik naturperle beliggende inde på det islandske højland, et område der betragtes som Europas største vildmark. Fra Reykjavik passerer man den store slette på det sydlige Island med dens seværdigheder og varierende natur. Via foden af vulkanen Hekla når vi Landmannalaugar, en smuk oase som ligger omkranset af karrige felter, der er formet af vulkanudrbrud og af indlandsisen. Vi bader i naturt opvarmede kilder, der ligger blot et stenkast fra en fjeldhytte, hvor det er muligt at overnatte. Om aftenen anordnes der grillfest. Dernæst passerer vi vandfaldet Gullfoss og jordvarmede Geysir på vej tilbage mod Reykjavik, og hvis det ønskes, så gør vi ophold ved en hesteranch for at ride på islandsheste.

1-2 dage | Med bus: april-oktober; med superjeep: året rundt

Thorsmörk
Thorsmørk

En heldagsudflugt med bus eller superjeep til en af de smukkeste naturreservater på Island. Thorsmørk ligger gemt inde bag de tre gletchere Myrdalsjøkull, Eyjafjallajøkull og Tindfjallajøkull. Der er en mængde vandringsstier gennem de snævre dalgange, der er dækkede af birkeskove og omkransede af et majestætisk bjerg- og gletcherlandskap. Under færden krysser vi floder og vandløb uden broer med vores firhjulstrukne køretøjer, og stifter bekandtskab med ægte islandsk natur. Der er mulighed for at overnatte i en fjeldhytte eller at vende tilbage til Reykjavik om aftenen.

 

1-2 dage | Med bus: april-oktober; med superjeep: året rundt.

Västmannaöarna
Vestmannaøerne

Fenten smukke vulkanøer udenfor Islands sydkyst udgør de berømte Vestmannaeyjar – Vestmannaøerne. Øernes klippekyster er ynglesteder for tusinder af havfugle. Her eroderer havet bjerget så store hulrum og grotter dannes. Heimaey er den største af øerne og her findes Islands største fiskerihavn. I 1973 blev Heimaey ramt af et stort vulkanudbrud, hvorved en stor del af bebyggelsen blev begravet under lavaen, men ingen mennekser kom dog noget til. Selv idag kan man se spor efter vulkanudbruddet.


At flyve fra Reykjavik tager ca. 25 minutter og udsikten er mægtig. Ved ankomster på Vestmannaøerne venter en guide, som tager jer med på en rundtur med bus. Her er der mulighed for at bestige den nye vulkan Eldfell (233 m.o.h.) og at føle på sandet, der stadigvæk er varmt efter udbruddet i 1973! Den der ønsker det, kan desuden foretage en sejltur langs kysten.

5 - 8 tim | Året rundt

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström