Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Island som destination

img1

Island som destination

I verdens nordliste hovedstad, Reykjavik, bryder varmen og gæstfriheden isen. Reykjavik og Island er en eksotisk, men samtidigt tryg destination. Med et bredt udbud af centrale hoteller, udmærkede konferencefaciliteter og utallige aktiviteter i Islands spændende natur er Reykjavik en perfekt destination for forretningsrejsen. Føl byens puls, nyd dens spændende og rige kultur- og forlystelsesudbud, eller oplev en af de fantastiske seværdigheder, der findes blot en time derfra.
Om Island og Reykjavik
Nattliv i Reykjavik
En lille by med intens puls
Reykjavik tilbyder et spændende og varierende kultur- og forlystelsesudbud. Her får alle sin lyst styret: for den forlystelseslystne er der alt fra stemningsfulde pubber og førsteklasses restauranter til heftige dansepaladser og hede diskoteker, hvor der danses til den lyse morgen. Den kulturinteresserede vil finde et bredt udbud af forskellige museer, gallerier, koncerter og teater-, opera- og balettscener.
Landet med unikke aktiviteter og oplevelser

Et stenkast fra bygrænsen findes en mængde muligheder for både intense naturoplevelser og spændende aktiviteter. Der er meget at se og lave – alt fra klassiske rundture og bad i varme kilder til spændende udfordringer som ridning, superjeep-safari, rafting, bjergbestigning og snescooterture.


På Island findes adskillige fiskerige floder for ørred- og laksefiskeri, naturskønne vandringsstier at udforske til fods eller ridende på den berømte islandshest. For golffantasten er der flere spændende golfbaner af forskellig størrelse, klasse og sværhedsgrad indenfor rækkevidde – om vinteren kan du desuden spille gletchergolf!

Isländsk natur
Med naturen lige om hjørnet

Island er et pragteksempel på, hvorledes naturelementerne har formet jorden gennem vulkaniske udbrud, jordskælv og erosion. Den specielle flora og fauna, som trives godt i Islands relativt milde klima, er en af de ting, der tegner billedet af et enestående og meget spændende land.


I Reykjavik er du tæt på Islands unikke og karakteristiske natur med gletchere, vulkaner og varme kilder. I nærheden af byen ligger den eventyrlige Blå Lagune, en lyseblå oase omgivet af et barskt vulkanisk landskab. Det 38 grader varme vand kommer fra Islands glohede undergrund, hvor kildevand bliver blandet med havvand og danner en vitaliserende og livgivende blanding. Et ”must” er desuden et besøg til de varme kilder vid Geysir, hvor kilden Strokkur sprøjter en sølje af vand op i luften hvert sjette minut.

Kulinariske eventyr
Det lækre islandske køkken udspringer af Islands rene natur, hvor kun det bedste er godt nok. Førsteklasses råvarer fra de omkringliggende fiskefarvande, de rene naturområder og fra de opvarmede drivhuse udgør de grundlæggende råvarer hos byens mange restauranter. Lad dig lokkes af lækre internationale menuer eller af ægte islandsk husmandskost, som kan være en temmelig eksotisk oplevelse i sig selv.

Velbekomme og god fornøjelse – ”góða skemmtun í Reykjavík”!
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström