Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Søg udlejningsbil
Afhentningsdato:

Antal døgn:

Søg udlejningsbil

Startside for Billeje
Avis
Bilkørsel på Island
Europcar
Rás
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Billeje på Island - Reykjavik

Det er enkelt og bekvemt at rejse rundt på Island med en lejet bil. Book jeres udlejningsbil før ankomsten – så er I sikre på at have en bil, når I kommer frem. Vi har gode priser og samarbejder med tre etablerede partnere – Europcar, Avis og Rás.

img1

Billeje på Island

Det er enkelt og bekvemt at rejse rundt på Island med en lejet bil. Book jeres udlejningsbil før ankomsten – så er I sikre på at have en bil, når I kommer frem. Vi har gode priser hos etablerede samarbejdspartnere – Europcar Car Rental.


Europcar

Vi har et årelangt godt samarbejde med Europcar. De tilbyder et stort sortiment af forskellige biltyper og har cirka 3.000 biler i deres flåde.

 

Europcar tilbyder alle Vulkans kunder en ekstra fører uden omkostning.

 
Avis
Avis er et amerikansk, globalt biludlejningsfirma med kontorer i 163 lande. Deres slogan ”We try harder” er et løfte til deres kunder. Virksomheden har flere år i træk vundet World Travel Awards prestigefyldte pris ”Verdens førende biludlejer til virksomheder”.


Rás
Ras er et lavprisvaremærke og har et godt omdømme i branchen. Deres sortiment omfatter biler i forskellige størrelser og af forskellige typer, fx Hyundai, Kia etc. De tilbyder alt fra små økonomiske personbiler til større og mere bekvemme 4-hjulstrukne jeeps. Bilerne er ca. 3-4 år gamle.
 
Bilkørsel på Island
En af de bedste måder at opleve Island på er at rejse rundt i landet med en lejet bil. Køreturen byder på imponerende udsigt og spektakulære landskaber. Det er ikke svært at køre på Island, men det kan godt være lidt udfordrende. Forbered dig godt, og overhold trafikreglerne, så minimerer du risikoen for uheld.

Billeje i Reykjavík og på Island

Priser og forsikringer
Vores priser inkluderer fri kilometer og selvrisikoreducering (CDW). Med fri kilometer beregnes der ingen ekstra udgifter pr. kørte strækninger. Selvrisikoreduceringen varierer mellem de forskellige biludlejningsfirmaer og biltyper. Se detaljerede oplysninger under den respektive biltype. Bemærk, at selvrisikoreduceringen (CDW) ikke dækker alle skader, fx skader på bilens underdel. Samtlige biludlejningsfirmaer tilbyder ekstra selvrisikoreducering (SCDW), som sænker selvrisikoen betydeligt. Denne forsikring køber du, når du henter bilen på Island. 

Biltyper
Det er kun muligt at bestille biltype – ikke bilmærke/model. De bilmærker/modeller, som vi præsenterer, er kun ment som illustration, men er repræsentative for de respektive biltyper. Hvis I planlægger at køre i det islandske højland, kan vi tilbyde i alt 16 forskellige biltyper. Disse er mærket med HL (højlandet).

 

Udflugter til højlandet (eksempelvis Thorsmörk og Landmannalaugar) kræver en bil som er godkend til kørsel på F-markerede veje og til det islandske højland.

Bookingregler 
Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.

Alle lejere skal have haft gyldigt kørekort i mindst ét år samt have et kreditkort som garanti, når de afhenter bilen. Minimumsalderen for lejeren varierer mellem de forskellige biludlejningsfirmaer og biltyper. Se detaljerede oplysninger under den respektive biltype.

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström